QUOTE(Ahimsa @ 2007 07 04, 19:58)
Reiks vyrui irgi antibiotikus gert, visos yra lytiskai plintancios zarazos. O del vyri tyrimo, tai visos ginekologes skirtingai kalba. Maniske sako, kad nebutina tirtis vyrui, nes ir taip aisku, kad tures. Bet net jei ir nerastu nieko pas vyra, vis tiek jam reiktu bent profilaktiskai vaistu pagert. Bent jau mum taip buvo...
Kai man rado ureoplazmas ir mikoplazmas, pas vyra nieko nerado... Gine paaiskino, kad pas vyra greiciausiai labai stiprus imunitetas ir pats organizmas gerai kovoja su zarazom. Nenoriu gasdint, bet bent jau man tik is trecio antibiotiku kurso pavyko atsikratyt ureoplazmu.
P. S. Paskaitinek tema "Bakterijos virusai ir kitos zarazos" skyrelyje "nesulaukiancioms gandro", ten daug info siuo klausimu
Kai man rado ureoplazmas ir mikoplazmas, pas vyra nieko nerado... Gine paaiskino, kad pas vyra greiciausiai labai stiprus imunitetas ir pats organizmas gerai kovoja su zarazom. Nenoriu gasdint, bet bent jau man tik is trecio antibiotiku kurso pavyko atsikratyt ureoplazmu.
P. S. Paskaitinek tema "Bakterijos virusai ir kitos zarazos" skyrelyje "nesulaukiancioms gandro", ten daug info siuo klausimu
na taip,
vakar pasiemiau tyrimus ir radoo ir ureaplazmu ir chlamidiju kazkokiu
dabar eiswiu pas gine kad vaistuku israsytu ir gersiu
bet kazkaip skaiciau butent tam skyrelyje, kad kai kuriem net po 5 kurso neisnyko, o paskui po pusmecio ar metu pasitikrino - ir nieko nerado
na bet issigydisiu ir tada bus "svari dirva" leliukui "seti"