QUOTE(Alksniukė @ 2007 03 26, 18:10)
Iš jos supratau, kad po konizacijos, daug sunkiau pastoti ir išnešioti vaisių. O aš noriu net ne vieno vaikelio Bet čia skaitau, kad yra pastojusių ir sėkmingai išnešiojusių. Ar sunkiau buvo susilaukti vaikelio? ką jūs žinote apie tai?
Dar gydytoja buvo užsiminus, kad jei nekraujuoja, nieko baisaus. Bet jei pradėtų kraujuoti, reikėtų pasirodyti. Taigi, nuo vakar kraujuoja (nors niekada gyvenime taip nėra buvę)... ir jau darosi neramu... Gal ir jums yra panašiai buvę? Pasidalinkit patirtim...
Atsiprašau, jei kartojuosi su savo klausimais, bet dabar niekaip negaliu perskaityti visko, kas čia parašyta.
Dar gydytoja buvo užsiminus, kad jei nekraujuoja, nieko baisaus. Bet jei pradėtų kraujuoti, reikėtų pasirodyti. Taigi, nuo vakar kraujuoja (nors niekada gyvenime taip nėra buvę)... ir jau darosi neramu... Gal ir jums yra panašiai buvę? Pasidalinkit patirtim...
Atsiprašau, jei kartojuosi su savo klausimais, bet dabar niekaip negaliu perskaityti visko, kas čia parašyta.
Aš po konizacijos po metų pastojau, išnešiojau va iki 27 savaičių tfu tfu tfu be problemų.
Tai turbūt priklauso ne nuo konizacijos kaip operacijos, o nuo to kokia kaklelio dalis yra pašalinama. Man paliktas pakankamai ilgas kaklelis (gydytojai net stebėjosi, kad ir operuota buvo, ir displazija didelė buvo). Na žodžiu tfu tfu tfu kol kas gimdyt nesiruošiu
Man asmeniškai žaizdelė niekad nekraujavo. Gal tau po lytinių santykių? Ar gali taip būti? Jeigu gydytoja pasakė pasirodyt, tai manau būtiai nueik.