Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

g.gif o man neišeina adatėlėm velti g.gif nenuėjau tada į kursus ir nemoku,man atrodo kad labai ilgai viskas vyksta doh.gif o gal kantrybės mažai blush2.gif
Atsakyti
o man dabar dar labiau patinka adatuoti smile.gif nereikia ranku slapint smile.gif kaip sakot kas gero gausis jei subadysiu kamuoliukus, o po to dar su muiluotom rankom pakociosiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 18, 23:04)
g.gif o man neišeina adatėlėm velti g.gif nenuėjau tada į kursus ir nemoku,man atrodo kad labai ilgai viskas vyksta doh.gif o gal kantrybės mažai blush2.gif

as irgi kursuos nebuvau tiesiog nusipirkau ir pabandziau ir labai patiko thumbup.gif bet kur ir bet kada be jokio prisiruosimo paimi ir badai man primena lipdyma plastilino kuri vaikystej labai megau biggrin.gif

Yzzy manau kad lengviau susiveltu tokie pabadyti
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 12 18, 22:14)
as irgi kursuos nebuvau    tiesiog nusipirkau ir pabandziau  ir labai patiko thumbup.gif    bet kur ir bet kada be jokio prisiruosimo paimi ir badai    man primena lipdyma plastilino kuri vaikystej labai megau biggrin.gif

Yzzy manau kad lengviau susiveltu tokie pabadyti

taj as jau beveik visiskai smarkiai subadau..galmetu ir tokiu naudot smile.gif tik noriu kad atrodytu biski kaip slapiai velti ax.gif
va butent, bet kur ir bet kada...nusivezu ir pas berniuka i svecius, ir siaip... jei nusibosta gali greit i sona padet...nu ir man kazkaip maziau terliones nei slapiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liinalommi @ 2006 12 18, 10:02)
So where are the places they card wool in Lituania? do you have an address?
Does anyone know the name of the breed of sheep you have in Lithuania??

I don't really know much about sheep breeds, but I know currently there are 19 breeds in lithuania,- some very old traditional, like 'lithuanian blackhead' , 'lithuanian coarsewool', and then international,- german blackhead, suffolk, german merino, romanovo, dorper,skuddle, gray horn and so on...
And there are many little places all over the lithuania where they card wool. I don't know any particular one, but, I guess, it shouldn't be too difficult o find addresses from the yellow pages or so.
If you are thinking to look for a cheaper wool for your felts, keep in mind, that people in rural area are not speaking english, so, you would probably need somebody to help you 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 18 gruodžio 2006 - 21:55
apsiemiau as siandien pirstines velti rolleyes.gif delioju jau vilna, antra sluoksni, ir ateina katė, pradeda traukyt vilna nuo sablono, nuvarau, grizta, as ja vis baru baru, bet kaip zirniais i siena... o po to pasiziuriu kad vilna ne taip delioju doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miara @ 2006 12 18, 22:55)
apsiemiau as siandien pirstines velti  rolleyes.gif  delioju jau vilna, antra sluoksni, ir ateina katė, pradeda traukyt vilna nuo sablono, nuvarau, grizta, as ja vis baru baru, bet kaip zirniais i siena... o po to pasiziuriu kad vilna ne taip delioju  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mano kate irgi megsta vilna smile.gif ateina palaizo..patupi..paziuri...ir ciumpa koki kamuoliuka, tada jau vyksta futbolo varzybos lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos visos,
štai tokių vilnonių sausainėlių prikepiau Kalėdoms smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balta avis @ 2006 12 19, 00:17)
sveikos visos,
štai tokių vilnonių sausainėlių prikepiau Kalėdoms  smile.gif
user posted image

tajp ir norisi paragauti smile.gif

o as taj apmuilavau subadytus karolius...ir balta vilna pavirto i ruzava verysad.gif et....
Atsakyti
Labai gražūs sausainėlai wub.gif

O čia mano pirmoji "broškė" blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 18 gruodžio 2006 - 23:42
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 19, 00:42)
Labai gražūs sausainėlai  wub.gif

O čia mano pirmoji "broškė"  blush2.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yzzy @ 2006 12 19, 00:41)
tajp ir norisi paragauti smile.gif

o as taj apmuilavau subadytus karolius...ir balta vilna pavirto i ruzava  verysad.gif et....

tai išplausi ir vėl balti bus smile.gif
Atsakyti