o man dabar dar labiau patinka adatuoti nereikia ranku slapint kaip sakot kas gero gausis jei subadysiu kamuoliukus, o po to dar su muiluotom rankom pakociosiu?
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 18, 23:04)
o man neišeina adatėlėm velti nenuėjau tada į kursus ir nemoku,man atrodo kad labai ilgai viskas vyksta o gal kantrybės mažai
as irgi kursuos nebuvau tiesiog nusipirkau ir pabandziau ir labai patiko bet kur ir bet kada be jokio prisiruosimo paimi ir badai man primena lipdyma plastilino kuri vaikystej labai megau
Yzzy manau kad lengviau susiveltu tokie pabadyti
QUOTE(naca @ 2006 12 18, 22:14)
as irgi kursuos nebuvau tiesiog nusipirkau ir pabandziau ir labai patiko bet kur ir bet kada be jokio prisiruosimo paimi ir badai man primena lipdyma plastilino kuri vaikystej labai megau
taj as jau beveik visiskai smarkiai subadau..galmetu ir tokiu naudot tik noriu kad atrodytu biski kaip slapiai velti
va butent, bet kur ir bet kada...nusivezu ir pas berniuka i svecius, ir siaip... jei nusibosta gali greit i sona padet...nu ir man kazkaip maziau terliones nei slapiai
QUOTE(liinalommi @ 2006 12 18, 10:02)
So where are the places they card wool in Lituania? do you have an address?
Does anyone know the name of the breed of sheep you have in Lithuania??
Does anyone know the name of the breed of sheep you have in Lithuania??
I don't really know much about sheep breeds, but I know currently there are 19 breeds in lithuania,- some very old traditional, like 'lithuanian blackhead' , 'lithuanian coarsewool', and then international,- german blackhead, suffolk, german merino, romanovo, dorper,skuddle, gray horn and so on...
And there are many little places all over the lithuania where they card wool. I don't know any particular one, but, I guess, it shouldn't be too difficult o find addresses from the yellow pages or so.
If you are thinking to look for a cheaper wool for your felts, keep in mind, that people in rural area are not speaking english, so, you would probably need somebody to help you
apsiemiau as siandien pirstines velti delioju jau vilna, antra sluoksni, ir ateina katė, pradeda traukyt vilna nuo sablono, nuvarau, grizta, as ja vis baru baru, bet kaip zirniais i siena... o po to pasiziuriu kad vilna ne taip delioju
QUOTE(Miara @ 2006 12 18, 22:55)
apsiemiau as siandien pirstines velti delioju jau vilna, antra sluoksni, ir ateina katė, pradeda traukyt vilna nuo sablono, nuvarau, grizta, as ja vis baru baru, bet kaip zirniais i siena... o po to pasiziuriu kad vilna ne taip delioju
mano kate irgi megsta vilna ateina palaizo..patupi..paziuri...ir ciumpa koki kamuoliuka, tada jau vyksta futbolo varzybos
sveikos visos,
štai tokių vilnonių sausainėlių prikepiau Kalėdoms
štai tokių vilnonių sausainėlių prikepiau Kalėdoms
QUOTE(balta avis @ 2006 12 19, 00:17)
tajp ir norisi paragauti
o as taj apmuilavau subadytus karolius...ir balta vilna pavirto i ruzava et....
Labai gražūs sausainėlai
O čia mano pirmoji "broškė"
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 19, 00:42)
Labai gražūs sausainėlai
QUOTE(yzzy @ 2006 12 19, 00:41)
tajp ir norisi paragauti
tai išplausi ir vėl balti bus