QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 06, 22:13)
As dar apie skalbenkes norejau pridurti is savo skaudzios patirties...
Nuveliau tapkutes, bet kazkaip per dideli turbut buvau sablona pasidarius, tai nebesusitrauke iki reikiamo dydzio...galvoju, mesiu i skalbenke, pacentrifuguos ir susitrauks...bet istraukus isvydau ne tai, ka norejau...visas priekis (kur pirstai koju) susitrauke dvigubai (is plocio), o galas kur kulnas - nei kiek...is skalbenkes tapkes keliavo i siukslyne...
Nuveliau tapkutes, bet kazkaip per dideli turbut buvau sablona pasidarius, tai nebesusitrauke iki reikiamo dydzio...galvoju, mesiu i skalbenke, pacentrifuguos ir susitrauks...bet istraukus isvydau ne tai, ka norejau...visas priekis (kur pirstai koju) susitrauke dvigubai (is plocio), o galas kur kulnas - nei kiek...is skalbenkes tapkes keliavo i siukslyne...
rashiau kazkurioj temoj - tapkiu (ar megztu, ar tik ish vilnos) nepatartina kisht tiesiai skalbyklen o jei ir kishi, tai skalbykle turi but 'top ladder', kad galetum snapa ikisht kas keleta minuciu 'patikrinimui'...ash esu vaikishkas kishus,- nu nieko,- nepasigadino,matyt, gerai vilna buvau suklojus. O siaip tapkes maunu ant va tokio 'manekeno' ir pririshu gumelemis:
as tai, neapsikentus maisheliu visur, ishneshiau vilnas i rusi....tik kazkaip reciau beveliu..tingisi parsinesht Pukai tai niekada neskraidydavo,- gi tvarkingai , maisheliuose/dezhutese viskas