Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 06, 18:55)
stiprybes tau Neglaite  lotuliukas.gif

karsta.gif

QUOTE(uups @ 2007 01 06, 18:55)

mesk i skalbianke mirksiukas.gif

rimtai? o kokią temperatūra dėt? jaučiu spalvų nemaišyt mastau.gif. Aina sau, kaip man palengvėtų rolleyes.gif hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 01 06, 18:58)
Niu skaitau viska labai isemiai, nes nenoriu durnu klausimu uzdavinet. Pati gal kokius 4 kg visaip daziau su aniliniais, vyras sake is namu isvarys  lotuliukas.gif

bet alyvine nebesigavo  g.gif

Reikia maisyti raudona su melyna, bet tokios spalvos nesigauna. Gaunasi tokios nelabai svarios. As tai daziau medvilnei ir vilnai skirtais dazais, tai kur buvo parasyta raudona spalva, tai gavosi ta rozine, o kur buvo parasyta vysnine, tai gavosi ta alyvine.
Atsakyti
vat su skalbianke man idomiai. vyniotini imeciau nes jegu nebeturejau - ir nieko ji man nesuvele. nes istraukus kita diena dar pati damusinejau doh.gif aisku gal per maza temperatura, ar dar kas, bet savo skambenkes pajegumu nusivyliau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 06, 17:00)
karsta.gif
rimtai? o kokią temperatūra dėt? jaučiu spalvų nemaišyt mastau.gif. Aina sau, kaip man palengvėtų rolleyes.gif hihihi.gif

as dedu 95C..spalvas maishau, nes naudoju komercine vilna,ji neblunka ir nesidazho. Rutuliuku taip velt nebandziau, bet knygose rasho unsure.gif nepabandzius nesuzinosi mirksiukas.gif

QUOTE(linada @ 2007 01 06, 17:59)
vat su skalbianke man idomiai. vyniotini imeciau nes jegu nebeturejau - ir nieko ji man nesuvele. nes istraukus kita diena dar pati damusinejau doh.gif aisku gal per maza temperatura, ar dar kas, bet savo skambenkes pajegumu nusivyliau laugh.gif

as veliau vyniotini skalbyklej...nu visai neblogai thumbup.gif tik gal minkstokas, tikejaus kad kieciau suvels, bet vyniotini visad sunku kietai unsure.gif O idejai kanors del trinties? kokius dzhinsus, arka? (ash dedu nedideli skudurini kilimeli).
Atsakyti
as siaip drabuzius skalbiau, tai ten beveik pilna skalbianke buvo. vienam viniotiniui visa masina kaisti akzkaip brangoka butu mastau.gif laugh.gif
Atsakyti
user posted image

va mano sage, tik nuotrauku tai nemoku kokybiskai daryt , sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 06, 17:23)
Man tai visai negrazu. nu toks skuduras doh.gif

drinks_cheers.gif nematau jokio grožio blush2.gif
Atsakyti
seava - kaip gražu thumbup.gif kokios jos ryškios biggrin.gif Šaunuolė 4u.gif
Aš tai jokia 'fotospecė", pačiai irgi dažnai nepavyksta:tai apšvietimas ne tas, tai šešėlių per daug, tai dar kas nors... Bat kai pavyksta-smagu pačiai, o turbūt ir kitiems ax.gif
Atsakyti
As dar apie skalbenkes norejau pridurti is savo skaudzios patirties...
Nuveliau tapkutes, bet kazkaip per dideli turbut buvau sablona pasidarius, tai nebesusitrauke iki reikiamo dydzio...galvoju, mesiu i skalbenke, pacentrifuguos ir susitrauks...bet istraukus isvydau ne tai, ka norejau...visas priekis (kur pirstai koju) susitrauke dvigubai (is plocio), o galas kur kulnas - nei kiek...is skalbenkes tapkes keliavo i siukslyne... verysad.gif
Papildyta:
Visu darbeliai labai grazus 4u.gif saunuoles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 06, 23:12)
seava - kaip gražu thumbup.gif kokios jos ryškios  biggrin.gif Šaunuolė  4u.gif
Aš tai jokia 'fotospecė", pačiai irgi dažnai nepavyksta:tai apšvietimas ne tas, tai šešėlių per daug, tai dar kas nors... Bat kai pavyksta-smagu pačiai, o turbūt ir kitiems  ax.gif

eh.. kaip smagu kai kas pagiria biggrin.gif aciu

katik visa prausbliudi visokiu pusgaminiu prisiveliau, :lotuliukas:dabar juos reikia isskalaut ,isdziovint ir bandyt kazka grazaus pagamint. veltinis jega! pas mane sita "liga"pasireiske labai umiai smile.gif baigiu visus namus vilna uzverst biggrin.gif
Atsakyti
Seava " veltinis jega! pas mane sita "liga"pasireiske labai umiai baigiu visus namus vilna uzverst "

Va, va ir man taip pat. Turiu vilnos, bet vis dar lyg kažko trūksta- ligonis.
Mano namuose vilna tasosi visur, surenku, sudelioju,o kai pradedu dirbti vėl prisimešu maišelių ir taip be pabaigos. Be to, vilnos pūkų visur skrajoja, pradžioj galvojau, kad šuo šeriasi, bet jis neturėtų šertis (tokia jo veislė), po to žiūriu, kad ne į temą, pūkai ne šuns spalvos. Ar jums nėra tokios amžinos betvarkės problemos.
Atsakyti
rooma>>> manau kad betvarke ateina yra neatskiriamas dalykas nuo velimo//// bigsmile.gif pas mane tai ne pukeliai o visi vilnos kuokstai skraidzioja lotuliukas.gif kartais net net einu per visus kambarius ir renku po pirsto dydzio kuokstelius ir galvoju kaip jie ten atsirado... bigsmile.gif na o apie kambary kuriame laikomi visi mano velimui skirti daiktai ir aisku vilna tai ne kalbeti nenoriu.... biggrin.gif zonpte ta daina "love is in the air" tai pas mane skambetu taip "vilna is in the air" lotuliukas.gif
Atsakyti