Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 06, 15:52)
oi, manau kartais sunkiau tvarkingai ir kietai kamuoliuką nuvelt, nei, pvz., kokį plokščią daiktą biggrin.gif
O dėl kokybės tai manau, kad pirkėjai (-jos) atsirenka ir viskas. Nieko blogo nematau, kad kai kurios velėjos užsidirba vien mokėdamos kamuoliukus velti, puikių darbų pridaro iš jų, ir originalių.
O dėl kursų: pagrindas ir yra, manau, mokėti : kamuoliuką, virvelę, plokščią daiktą bei trimatį nuvelt. O toliau patirtis, darbas, darbas ir dar kartą darbas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O ne kokybiškas prekes trubūt ir vadinami "asai" iškiša į rinką daugiau ar mažiau patingėdami ir "pachaltūrindami"  g.gif
Viskas čia gerai. Konkurencija tik į naudą, verčia pasitempti mirksiukas.gif

o tu zinokas nuejau i pradinuku kursus tai mane ten moke tik burbuliuka velti ir kilimeli.... doh.gif o kilimeliui net nesake kad reikia dedant vilna kryziuoti tai zinot kaip atrodo kilimelis kai vilna sumesta... o ir velti vien tik rankomis liepe unsure.gif tik is sio forumo suzinojau kad galima su bambukiniu kilimeliu velti.... doh.gif galima sakyt kad kursuose suzinojau tik kokisu 5% to kas turejo buti isaiskinta... verysad.gif tai nesuprantu kas cia per mokymas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 01 06, 15:55)
Liuks smile.gif O vilna is kur gauni?  rolleyes.gif

o va as uzsisakiau is vienos SM mamytes kad ji man kg vilnos atsius... 28lt uz kilograma ... labai grazi, isvalyta ir iskarsta vilnele.... tai ryt jau turetu atkeliaut... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 01 06, 14:02)
user posted imageLabai grazus visu darbeliai su veltiniais net nenoriu konkuruoti,man dar toli,toli iki tokio lygio blush2.gif
Parodysiu ka pridariauuser posted image

labai grazus raktu pakabukas thumbup.gif

QUOTE(larina @ 2007 01 06, 14:20)
Visos tik giriasi savo darbeliai, o as nenoriu net fotkintu ju, nes fotikas viska sugadina. Arba fotikas lievas arba as visiskai nemoku fotkinti arba viskas kartu.
Kai kalbejau apie spalvas tai sakiau, kad einu dazyti. NUdaziau, bet tik siandien nufotkinau. Bandysiu parodyti.
Cia vieno dazymo rezultatas.
user posted image

O cia visa mano palete 4u.gif
user posted image

labai grazios spalvytes? o su kuo dazot? as pati tai tikrai nedazysiu, tiesiog idomu biggrin.gif skaiciau, kad i daugeli dazu ieina sunkiuju metalu, todel tarkim uzsieny pabrezia, kad vilna dazyta be sunkiuju metalu ar kad naudoti tik naturalus dazai. idomu, kaip cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 01 06, 15:35)
O kaip jus tuos alyvinius atspalvius gaunat? Man niekaip neiseina nei melyni nei alyviniai   verysad.gif

Apie tuos alyvinius atspalvius ne taip ir seniai kalbejom. Buna ir dazu tokiu...

QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 01 06, 15:55)
Liuks smile.gif O vilna is kur gauni?  rolleyes.gif

Vilna perku is ABC.
Papildyta:
QUOTE(vilke @ 2007 01 06, 16:18)
labai grazios spalvytes? o su kuo dazot? as pati tai tikrai nedazysiu, tiesiog idomu  biggrin.gif  skaiciau, kad i daugeli dazu ieina sunkiuju metalu, todel tarkim uzsieny pabrezia, kad vilna dazyta be sunkiuju metalu ar kad naudoti tik naturalus dazai. idomu, kaip cia g.gif

Man anyta suveikusi dazu is karsyklos. Specialei vilnai. Paskutines spalvytes dazytos su analiniais dazais.

Norejau dar jusu paklausti ar vilna labai didelis alergenas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 06 sausio 2007 - 17:01
QUOTE(larina @ 2007 01 06, 17:00)
Apie tuos alyvinius atspalvius ne taip ir seniai kalbejom.  Buna ir dazu tokiu...
Vilna perku is ABC.
Papildyta:
Man anyta suveikusi dazu is karsyklos. Specialei vilnai. Paskutines spalvytes dazytos su analiniais dazais.

ANILINIAIS wink.gif
Atsakyti
anilininiais biggrin.gif

Gražu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 01 06, 17:14)
anilininiais biggrin.gif

Gražu
user posted image

Man tai visai negrazu. nu toks skuduras doh.gif
Atsakyti
ir man kazkaip nelabai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2007 01 02, 13:31)
Kokia parduotuve Ukmergej turi vilnos? Ko dar ten yra?

pražiopsojus buvau... blush2.gif taigi vilnos yra parduotuvėje „Stella“, Gedimino gatvėje. Ten karšinio ( ~25g - 3Lt) ir sluoksnos ( ~25g- 5Lt). Karšinys veliasi tikrai gerai, nors spalvų nėra labai daug, bet man užtenka. O štai sluoksna man nesivelia šlapiai.. schmoll.gif nors jos spalvytės tai labai mielos. dar ten galima įsigyti adatėlių, yra dviejų dydžių, nors jų numerėliai neaiškūs. Pasirinkimas gal ir nėra labai gausus, bet man kaip tokioje provincijoje gyvenant, pakanka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvile @ 2007 01 06, 15:16)
O Rasa gali siunčia  į kitą miestą?

žadėjo siųsti, tik pašto išlaidas apsimokat mirksiukas.gif

O aš vakar su adata privėliau daug kamuoliukų, dabar laaabai stipriai kaupiuosi šlapiam jų padailinimui doh.gif. Nu bet taip netraukia fear.gif
Atsakyti
stiprybes tau Neglaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 06, 15:00)

ne. labai nedaug zmoniu yra alergishki vilnai.

QUOTE(Neglaite @ 2007 01 06, 16:51)
O aš vakar su adata privėliau daug kamuoliukų, dabar laaabai stipriai kaupiuosi šlapiam jų padailinimui doh.gif. Nu bet taip netraukia fear.gif

mesk i skalbianke mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu skaitau viska labai isemiai, nes nenoriu durnu klausimu uzdavinet. Pati gal kokius 4 kg visaip daziau su aniliniais, vyras sake is namu isvarys lotuliukas.gif

bet alyvine nebesigavo g.gif
Atsakyti