Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

QUOTE(larina @ 2007 01 06, 14:20)
Visos tik giriasi savo darbeliai, o as nenoriu net fotkintu ju, nes fotikas viska sugadina. Arba fotikas lievas arba as visiskai nemoku fotkinti arba viskas kartu.
Kai kalbejau apie spalvas tai sakiau, kad einu dazyti. NUdaziau, bet tik siandien nufotkinau. Bandysiu parodyti.
Cia vieno dazymo rezultatas.
user posted image

O cia visa mano palete 4u.gif
user posted image

grazios spalvos ir kiek daug.saunuole
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 06, 13:25)

labai atsiprasau,kad dar kart tas pacias idejau,bet pagaliau supratau kaip reikia nuotraukas ikelt.

NIeko sau gelytes. Tikrai labai gerai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 06, 14:28)
NIeko sau gelytes. Tikrai labai gerai ziurisi thumbup.gif

aciu.

kritika padejo biggrin.gif vakar 120 nuotrauku padariau,tai va kelios tik normalios gavosi,gal 10nuotrauku tik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 06, 13:36)
aciu.

kritika padejo biggrin.gif vakar 120 nuotrauku padariau,tai va kelios tik normalios gavosi,gal 10nuotrauku tik biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Fotodrafuoti, tai man ir nesiseka ir net labai. Kartojuosi, bet dar pasakysiu. Geriau jau nefotkinu savo darbu, nes tik sugadinu ir pasiziurejus i nuotrauka net nupurto. Vaikiuko gimomimo proga, vyras prizadejo padovanoti man gero fotika, tai tikiuosi, kad tada nuotraukos bus geresnes.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 06, 13:26)
Konkreciai tai negaliu pasakyti, bet nemazai to laiko uzima. Man dazymo procesas labai patinka, nes gali isgauti visokiu spalvu.

Dazyti tai labai smagu, bet vienas patarimas dazancioms - nedazykite aniliniais dazais kol mazyliai pilvelyje...
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2007 01 06, 14:27)
Dazyti tai labai smagu, bet vienas patarimas dazancioms - nedazykite aniliniais dazais kol mazyliai pilvelyje...

Paskutini karta daziau su analiniais ir vaikiukas pilve.... blink.gif
Atsakyti
Tos nudazytos vilnos- GERAS.... thumbup.gif
Neturiu kantrybės dažymais užsiimti - prailgsta laikas iki galutinio rezultato, o aš jį mėgstu greitą biggrin.gif
(Įgijau raudonos vilnos iš Rasos, spalvos super, einu velti. assa.gif )
Atsakyti
O Rasa gali siunčia į kitą miestą?
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2007 01 06, 14:59)
Tos nudazytos vilnos- GERAS.... thumbup.gif
Neturiu kantrybės dažymais užsiimti - prailgsta laikas iki galutinio rezultato, o aš jį mėgstu greitą  biggrin.gif
(Įgijau raudonos vilnos iš Rasos, spalvos super, einu velti.  assa.gif )

agam... pas ja spalvos tiesiog nuostabios.... bigsmile.gif o ir vilna gerai veliasi.... thumbup.gif isbandyta 4u.gif

QUOTE(vvile @ 2007 01 06, 15:16)
O Rasa gali siunčia  į kitą miestą?

paskambink ir paklausk drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip jus tuos alyvinius atspalvius gaunat? Man niekaip neiseina nei melyni nei alyviniai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudra @ 2007 01 05, 13:49)

oi, manau kartais sunkiau tvarkingai ir kietai kamuoliuką nuvelt, nei, pvz., kokį plokščią daiktą biggrin.gif
O dėl kokybės tai manau, kad pirkėjai (-jos) atsirenka ir viskas. Nieko blogo nematau, kad kai kurios velėjos užsidirba vien mokėdamos kamuoliukus velti, puikių darbų pridaro iš jų, ir originalių.
O dėl kursų: pagrindas ir yra, manau, mokėti : kamuoliuką, virvelę, plokščią daiktą bei trimatį nuvelt. O toliau patirtis, darbas, darbas ir dar kartą darbas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O ne kokybiškas prekes trubūt ir vadinami "asai" iškiša į rinką daugiau ar mažiau patingėdami ir "pachaltūrindami" g.gif
Viskas čia gerai. Konkurencija tik į naudą, verčia pasitempti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 06, 13:20)
Cia vieno dazymo rezultatas.

Liuks smile.gif O vilna is kur gauni? rolleyes.gif
Atsakyti