na man visa laime rankom nieko,gal per mazai veliu,bet cia viena dienike 50 karoliuku pasidariau .gal turi reiksmes,kad rankytes uzsigrudinusios beveik 10 metu konditerijoj dirbau,ten 100 kart per diena reikdavo rankas i vandeni kist,viska mynkit ir kociot,zodziu jokios bedos dabar.
siandien buvau ABC,labai graziu spalvyciu sluoksnos yra,dar karoliuku prisipirkau,litai eina su vejeliu ne pats pigiausias hobis,bet kaip smagu net visos ziemos depresijos praejo
Man karolius slapiai velti - jokiu problemu Gali telika ziureti, gali knyga skaityti... o su adatom jau reik atidziai
Kadangi laiko neturiu labai daug, tai kol kas didesniu daiktu ir nedariau. O stai karoliams lukteliu, kol sunoks ideja ir pirmyn.
Dabar sunoko ryskiai raudoniems. Tik vilnos reik, vaziuosiu ryt paieskot Bo labai jau reikia KAs zinot, kur jos nera Vilniuj?
Kadangi laiko neturiu labai daug, tai kol kas didesniu daiktu ir nedariau. O stai karoliams lukteliu, kol sunoks ideja ir pirmyn.
Dabar sunoko ryskiai raudoniems. Tik vilnos reik, vaziuosiu ryt paieskot Bo labai jau reikia KAs zinot, kur jos nera Vilniuj?
Nėra ar yra?
Jei tau reikia Vilnos Vilniuj, tai pas Rasą kreipkis, tel. 867163032. Ir gera vilna, ir nebrangiai
Jei tau reikia Vilnos Vilniuj, tai pas Rasą kreipkis, tel. 867163032. Ir gera vilna, ir nebrangiai
tikrai gera vilnele... zmogeliukai o niekas dar rankdarbiu kraiteles nepirkot? siandien ja nusipirkau tai rasoapie rankiniu velima....kazkaip man tik labai keistai skamba sakinys kur snekama apie abieju pusiu sugingima... ten liepia neslapinti krastu ojuos "suglostiti" su kitos dalies krastais... kazkaip man nelabai gaunas taip jas suglostiti kad jautusi kaip vientisa medziaga...
As pirkau irgi, man aplamai ten nesuprantama. Jus siuvat kazka ten su siulais??? nieko nesupratau...
agam... sito as irgi nesupratau... rankine tai grazios bet pagal aprasyma tokiu tiesiog neimanoma padaryti... nebent moki autores kalba... as jos nesuprantu...
DOSETH, yra du atitikimai: esu vilniete ir mano vardas Roma, bet tai ir viskas. Klaiedoje nepamenu kada buvome ir cechelio rengti nezadame.
Tai kalba buvo ne apie mane, o pasimokyt tai labai noreciau.
Beje, ir Gudrai nieko nesiuliau, o pasimokyt is jos irgi nieko pries.
QUOTE(rooma @ 2007 01 05, 20:49)
DOSETH, yra du atitikimai: esu vilniete ir mano vardas Roma, bet tai ir viskas. Klaiedoje nepamenu kada buvome ir cechelio rengti nezadame.
Na,na, na pradedi klaidingai suprasti.
Vyriškis paminėjo SM tai ir pagalvojau kad gal būsi ta Roma.
Daugiau nieko blogo ar įžeidžiančio
Dėmesiui nukreipti
DOSETH... kokie groziai na bet tau tiepagyrimai jau tikriausiai per gerkle lenda...
DOSETH, ar galėtumėt išduoti paslaptį, kaip šis daiktas suvertas?
http://ragute.mylive...57/100_1639.jpg
Teoriškai aišku, o praktiškai, šiaip darbai - profesionalūs, mums dar toli toli.... Jeigu galima idėjų pora nusižiūrėsiu... Ar galima? Aš ne pardavimui, sau, kada nors, kai nors biški mokėsiu ką nors padoresnio....
http://ragute.mylive...57/100_1639.jpg
Teoriškai aišku, o praktiškai, šiaip darbai - profesionalūs, mums dar toli toli.... Jeigu galima idėjų pora nusižiūrėsiu... Ar galima? Aš ne pardavimui, sau, kada nors, kai nors biški mokėsiu ką nors padoresnio....
manyciau cia yra tiesiog nuvelti kamuoliukai o ir suverti ant virveles su biseriu... jei nezinai kaip padaryti issisakojimus paklausk auksarankes.com
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 05, 21:44)
manyciau cia yra tiesiog nuvelti kamuoliukai o ir suverti ant virveles su biseriu... jei nezinai kaip padaryti issisakojimus paklausk auksarankes.com
Ačiū gi biserio klubas mano tinklapio "partneriai" einu ieškot Justinos