Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

stai kur kantus zmogus... visas 13 temu perskaite ir nera nei vieno klausimo ir viska moka dayt thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa sakant ne viska blush2.gif
niekaip neiseina veliant tasyte ar tapkutes sukabinti graziai sonus, bet vistiek ismoksiu, nes patarimu radau daug, o durnu klausimu uzdavinet nesinori...
Kai tik suprasiu kaip nuotraukas ikelt, butinai parodysiu savo darbeli biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, nera ko pykt kad pardavinejami darbeliai, nors gal ir ne tokie kokybiski kaip tu, kurios velia ne pirmi metai. Kai as pirma karta perskaiciau apie veltini, man jis buvo dar neiperkamas, o kol savo letais tempais supratau truputi kaip reikia velt ir sau pasidariau pirmus karolius, supratau, kad jau galiu nusipirt, ir ne vienus. Bet laaaabai supykau ir susinervinau, kai uzsukus i eurokos pamaciau veltinio karolius, gamintus prancuzijoj, o kaina pagal kokybe absurdiska. va tada man buvo laaaabai pikta ir geda, nes net patiems nekokybiskiausiems darbeliams kuriuos maciau siame forume tai neprilygo.
Atsakyti
As darbelio ikainavimui tai 100 % pritariu Minesotos pasiulytam variantui. Veliant veltini medziagu sanaudu lyg ir nera labai daug, bet labai daug yra laiko,ranku darbo ir sirdies silumos sanaudu smile.gif. Kainyte = laiko sanaudos (kiek noretumet uz tiek sugaisto laiko uzdirbti)+sunaudotos medziagos+kurybine ideja (mintis). Tikrai nereiketu nusipiginti tokius grazius kurinelius darant...
Atsakyti
Visa bėda tame, kad mes pačios dar nemokam įvertinti savo darbo ir sugaišto laiko. Jeigu nemokame pačios, tai kitas už mus pačias to nepadarys. Gal kas to nedaro, tai nežino, juk daugumai atrodo, kad tai menkniekis. Aš veliu su dideliu malonumu, nors po to irgi jaučiu pasekmes, ypač naktimis (skauda rankas), bet štai kai reikia įvertinti savo darbelį, čia ir prasideda "linksmoji" dalis. Stengiuosi šią naštą užkrauti vyrui, kuris mato visą triūsą, jo nurodytą kainą vis dar mažinu, vis lyg kažkaip nepatogu prieš kažką. Manau dauguma čia mūsų tokių.
Atsakyti
Dekuorotas puspaltis.
an rankovės antroj pusėj taipat.user posted image
Papildyta:
QUOTE(rooma @ 2007 01 05, 16:59)
Visa bėda tame, kad mes pačios dar nemokam įvertinti savo darbo ir sugaišto laiko. Jeigu nemokame pačios, tai kitas už mus pačias to nepadarys. Gal kas to nedaro, tai nežino, juk daugumai atrodo, kad tai menkniekis. Aš veliu su dideliu malonumu, nors po to irgi jaučiu pasekmes, ypač naktimis (skauda rankas), bet štai kai reikia įvertinti savo darbelį, čia ir prasideda "linksmoji" dalis. Stengiuosi šią naštą užkrauti vyrui, kuris mato visą triūsą, jo nurodytą kainą vis dar mažinu, vis lyg kažkaip nepatogu prieš kažką. Manau dauguma čia mūsų tokių.

Ar ne tavo vyras, buvo Klaipėdoj? O gal pažystamas? Minėjo Romą, ai gal tavo tik nikas tik toks rolleyes.gif

Vyriškis nori vėlimo cechą atidaryt, ir klausinėjo ar nenorėtume tapti "draugais" ir apmokinti jo juodadarbius žmogeliukus. Darys biznį biggrin.gif

Veiksmas vyks Vilniuj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 05 sausio 2007 - 16:10
QUOTE(rooma @ 2007 01 05, 17:59)
Visa bėda tame, kad mes pačios dar nemokam įvertinti savo darbo ir sugaišto laiko.

Tai gal laikas keistis ? tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 01 05, 15:59)

visa esme yra tame kad mes esmame kuki tauta... visuomet norime kazkam kitam itikti... manyciau kokia prancuze uz savo tokidarba uzsikeltu 100 euru ir be jokiu islygu... nenori nepirk... minesota .... tikrai... LAIKAS KEISTIS..... 4u.gif
Atsakyti
Manau toms kas parduoda darbelius nera del ko jaustis kaltoms, ir tik ju reikalas kiek uz savo darbus praso. O tie, kurie perka juk gali rinktis. Nera ko nei pavydeti nei pykti, juk visos cia dalinotes patarimais, organizavot kursus, moketes, stai ir padariniai. mirksiukas.gif
Papildyta:
Visas jus reikia tik palaikyti, pagirti ir paskatinti, kad nesijaustumet kaltos. SAUNUOLES.
Atsakyti
na kazarniene tai uz kantrybe vien jau girti reikia, thumbup.gif tiek perskaityti ir tyleti ne kiekviena sugebes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 05, 14:08)

Ar ne tavo vyras, buvo Klaipėdoj? O gal pažystamas? Minėjo Romą, ai gal tavo tik nikas tik toks rolleyes.gif

Vyriškis nori vėlimo cechą atidaryt, ir klausinėjo ar nenorėtume tapti "draugais" ir apmokinti jo juodadarbius žmogeliukus. Darys biznį biggrin.gif

Veiksmas vyks Vilniuj.

lotuliukas.gif

Vilniuj ir taip jau visose pakampese velia ir moko...
Is kur toks biznierius 'nukrito' kazin. g.gif

Man primena viena toki kaunieti, kuris man irgi 'draugais' pabuti siule ir pakonsultuoti, pamokyti uz dyka ta proga. Kazi kodel nepasirasiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gudra: 05 sausio 2007 - 17:00
QUOTE(naca @ 2007 01 05, 00:50)
apie plastiliną aš rašiau tongue.gif

o ar nesipumpuruoja tas tašiukas?

truputuka pumpuruojasi,bet tie pumpuriukai lengvai nusirenka.manyciau dar priklauso ir nuo to ,ar gerai suvelta,,gal kuo labiau susiveles,tuo maziau pumpuruojasi...?
Atsakyti
o aš šiandien vėliau rutuliukus iš naminės vilnos - susivelia puikiai per kokiį pusę minutės thumbup.gif

ačiū, mergaitės, už patarimus wub.gif
Atsakyti