Kepurės su snapeliu darymas: http://www.hgtv.com/...3248959,00.html
Gėlės darymas: http://www.hgtv.com/...3248960,00.html
oho...smalsumo vedama nuejau i shitos moterishkes puslapi paziuret ka ji dar velia,- ogi metu 'atostogas' pasiemusi rieshams gydyti ir tikisi po metu pradet vel shiek tiek velt
tiesa sakant, puikiai isivaizduoju,kaip galima 'suvaryt' rankas veliant
QUOTE(uups @ 2007 01 05, 02:36)
oho...smalsumo vedama nuejau i shitos moterishkes puslapi paziuret ka ji dar velia,- ogi metu 'atostogas' pasiemusi rieshams gydyti ir tikisi po metu pradet vel shiek tiek velt
Jo, čia , įtariu, profesinė liga...
Aš po gero kiekio kamuoliukų sukimo rankas pailsinti turiu, mat ziauriai skauda, parasuta ir net patinsta...Apie didesnisu daiktus nekalbu.
Tai kaip velėjos, velainčios 24 val. per parą išgyvena???Vajė...
Papildyta:
Oi, atleiskit už klaidas, vis per skubėjimą.......
QUOTE(naca @ 2007 01 04, 23:34)
padariau pardavimui "pleibojaus" zuikutį - juk Valentino diena ne už kalnų. tik nežinau kiek prašyti
Aš skaičiuočiau darbo valandos + medžiagos + už kūrybą. Kaip pati vertini savo darbo valandą, tiek ir prašyk .
Zuikiukas kruopščiai padarytas.
QUOTE(seava @ 2007 01 04, 23:34)
su gelytem ir karoliukais esu macius pasipuosusiu,o va su rankinuku ar kepure,neteko dar matyt.man rods,kad veltini smagiausia velti,o perkanciu ne taip ir daug.
Kažkaip ir aš nemačiau... Už tai kai pati išėjau su savo komplektu, tai visos moteriškės net atsisukdamos žiūrėjo ir girdėjau kaip šnibždėjosi Kaip faina!!!
Gaila tik kad oras dar per šiltas dabar eiti su vilnone kepure ir vilnoniu šaliku... VIs nesulaukiu šaltuko....
sakes..... nuejau i tuos saitus ir niekaip nesuprantu kas ten per daikciukas tox juodas.... o man kazkaip veltinis nesirisa su kepure su snapeliu... kazkaip man ta kepure tokia nuvalkiota atrodo o veltinis turi buti kazkas orginalesnio ir idomesnio... or gelyte nepergraziausia.... cia esu maciusi 100x grazesniu
Naca, puiki zuikienė , tikrai ne mažiau 50, nes ir dydis koks, ir kaip kruoščiai, su visom blakstienom padaryta
Na žinot, nesunku, kai per kelias minutes padarai vieną kamuoliuką, ar gėlytę, jei badai adatėle irgi manau šiek tiek lengviau. Bet kai aš vieną dieną šlapiai vėliau kamuoliukus karoliams, tai prasikeikiau su visam, ir man jie tokie brangūs pasidarė . Rankas dar šiandien jaučiu, keliu kepurę prieš visas, kurios velia šlapiai daugiau nei pusvalandį per dieną
Su tašiukais mačiau vaikščiojančių, ir vis tik geriau atrodo nei galvojau
Dėl kainų galerijose- prisiminkim kokį antkainį užsideda
demostruoju savo iškankintus karolius . Nieko ypatingo, bet laaaaabai jau jie man brangūs, nes nesu įsitikinus, kadd labai jų daug padarysiu
Na žinot, nesunku, kai per kelias minutes padarai vieną kamuoliuką, ar gėlytę, jei badai adatėle irgi manau šiek tiek lengviau. Bet kai aš vieną dieną šlapiai vėliau kamuoliukus karoliams, tai prasikeikiau su visam, ir man jie tokie brangūs pasidarė . Rankas dar šiandien jaučiu, keliu kepurę prieš visas, kurios velia šlapiai daugiau nei pusvalandį per dieną
Su tašiukais mačiau vaikščiojančių, ir vis tik geriau atrodo nei galvojau
Dėl kainų galerijose- prisiminkim kokį antkainį užsideda
demostruoju savo iškankintus karolius . Nieko ypatingo, bet laaaaabai jau jie man brangūs, nes nesu įsitikinus, kadd labai jų daug padarysiu
Neglaite>>> grazus karoliai man taip pat slapias velimas nelabai limpa taciau as susidariau savo sistema kamuoliukams velti tai dabar labai gerai.... kol ziuriu televizoriu subaksnoju kamuoliuku o paskui atsiradus laisvesniam laikui pasiemu kokius 3 kamuoliukus prisileidziu kriaukleir juos susuku.... tuomet einu kokia knyga pusvalandi paskaityt o tuomet vel 3 kamuoliukus susuku.... zinok taip ir rankos netaip pavargsta kaip viska iskarto ir rezultata turiu....
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 04, 20:48)
Ne mažiau kaip 50lt
Labai gaila bet jau veltini taip nuvalkiot baigia. Išmoksta sukti kamoliuką ir jau į pardavimą arba kursus veda.
Pavydas? neeeeeee. Man gaila požiūrio į veltinį.
Bet vistiek kai kam patinka, svarbu kad veltinis nesvarbu kad ištižęs
Labai gaila bet jau veltini taip nuvalkiot baigia. Išmoksta sukti kamoliuką ir jau į pardavimą arba kursus veda.
Pavydas? neeeeeee. Man gaila požiūrio į veltinį.
Bet vistiek kai kam patinka, svarbu kad veltinis nesvarbu kad ištižęs
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 05, 12:34)
Neglaite>>> grazus karoliai man taip pat slapias velimas nelabai limpa taciau as susidariau savo sistema kamuoliukams velti tai dabar labai gerai.... kol ziuriu televizoriu subaksnoju kamuoliuku o paskui atsiradus laisvesniam laikui pasiemu kokius 3 kamuoliukus prisileidziu kriaukleir juos susuku.... tuomet einu kokia knyga pusvalandi paskaityt o tuomet vel 3 kamuoliukus susuku.... zinok taip ir rankos netaip pavargsta kaip viska iskarto ir rezultata turiu....
nu tai tu labai protingai darai. Subaksnot tai ir man nieko nėr, bet po tris šlapiai suvelt mane nervina, man reikia tuoj pat
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 05, 13:12)
nu tai tu labai protingai darai. Subaksnot tai ir man nieko nėr, bet po tris šlapiai suvelt mane nervina, man reikia tuoj pat
na tai tuomet ugdykis valia...
Sveikos merginos, moterys, aciu jums visoms uz toookia informacija!!! Nepatingejau pasedeti naktim ir perskaityti visas temas, ir rutuliukus jau moku daryt, ir zaisliukus su adatele moku!!! Nuostabus uzsiemimas!!!