Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

user posted image
Kepurės su snapeliu darymas: http://www.hgtv.com/...3248959,00.html

user posted image

Gėlės darymas: http://www.hgtv.com/...3248960,00.html
Atsakyti
oho...smalsumo vedama nuejau i shitos moterishkes puslapi paziuret ka ji dar velia,- ogi metu 'atostogas' pasiemusi rieshams gydyti doh.gif ir tikisi po metu pradet vel shiek tiek velt unsure.gif
tiesa sakant, puikiai isivaizduoju,kaip galima 'suvaryt' rankas veliant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 05, 02:36)
oho...smalsumo vedama nuejau i shitos moterishkes puslapi paziuret ka ji dar velia,- ogi metu 'atostogas' pasiemusi rieshams gydyti doh.gif  ir tikisi po metu pradet vel shiek tiek velt unsure.gif 
tiesa sakant, puikiai isivaizduoju,kaip galima 'suvaryt' rankas veliant  doh.gif

Jo, čia , įtariu, profesinė liga...
Aš po gero kiekio kamuoliukų sukimo rankas pailsinti turiu, mat ziauriai skauda, parasuta ir net patinsta...Apie didesnisu daiktus nekalbu.
Tai kaip velėjos, velainčios 24 val. per parą išgyvena???Vajė...
Papildyta:
Oi, atleiskit už klaidas, vis per skubėjimą.......
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 01 04, 23:34)
padariau pardavimui "pleibojaus" zuikutį lotuliukas.gif  - juk Valentino diena ne už kalnų. tik nežinau kiek prašyti g.gif

Aš skaičiuočiau darbo valandos + medžiagos + už kūrybą. Kaip pati vertini savo darbo valandą, tiek ir prašyk wink.gif .

Zuikiukas kruopščiai padarytas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 04, 23:34)
su gelytem ir karoliukais esu macius pasipuosusiu,o va su rankinuku ar kepure,neteko dar matyt.man rods,kad veltini smagiausia velti,o perkanciu ne taip ir daug.

Kažkaip ir aš nemačiau... Už tai kai pati išėjau su savo komplektu, tai visos moteriškės net atsisukdamos žiūrėjo ir girdėjau kaip šnibždėjosi ax.gif rolleyes.gif Kaip faina!!! blush2.gif
Gaila tik kad oras dar per šiltas dabar eiti su vilnone kepure ir vilnoniu šaliku... VIs nesulaukiu šaltuko.... verysad.gif
Atsakyti
sakes..... nuejau i tuos saitus ir niekaip nesuprantu kas ten per daikciukas tox juodas.... blink.gif o man kazkaip veltinis nesirisa su kepure su snapeliu... kazkaip man ta kepure tokia nuvalkiota atrodo o veltinis turi buti kazkas orginalesnio ir idomesnio... 4u.gif or gelyte nepergraziausia.... ax.gif cia esu maciusi 100x grazesniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Naca, puiki zuikienė thumbup.gif, tikrai ne mažiau 50, nes ir dydis koks, ir kaip kruoščiai, su visom blakstienom padaryta thumbup.gif

Na žinot, nesunku, kai per kelias minutes padarai vieną kamuoliuką, ar gėlytę, jei badai adatėle irgi manau šiek tiek lengviau. Bet kai aš vieną dieną šlapiai vėliau kamuoliukus karoliams, tai prasikeikiau su visam, ir man jie tokie brangūs pasidarė lotuliukas.gif . Rankas dar šiandien jaučiu, keliu kepurę prieš visas, kurios velia šlapiai daugiau nei pusvalandį per dieną notworthy.gif

Su tašiukais mačiau vaikščiojančių, ir vis tik geriau atrodo nei galvojau hihihi.gif

Dėl kainų galerijose- prisiminkim kokį antkainį užsideda cool.gif

demostruoju savo iškankintus karolius rolleyes.gif . Nieko ypatingo, bet laaaaabai jau jie man brangūs, nes nesu įsitikinus, kadd labai jų daug padarysiu doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Neglaite>>> grazus karoliai thumbup.gif man taip pat slapias velimas nelabai limpa taciau as susidariau savo sistema kamuoliukams velti tai dabar labai gerai.... kol ziuriu televizoriu subaksnoju kamuoliuku o paskui atsiradus laisvesniam laikui pasiemu kokius 3 kamuoliukus prisileidziu kriaukleir juos susuku.... tuomet einu kokia knyga pusvalandi paskaityt o tuomet vel 3 kamuoliukus susuku.... zinok taip ir rankos netaip pavargsta kaip viska iskarto ir rezultata turiu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 04, 20:48)
Ne mažiau kaip 50lt

Labai gaila bet jau veltini taip nuvalkiot baigia. Išmoksta sukti kamoliuką ir jau į pardavimą arba kursus veda.
Pavydas? neeeeeee. Man  gaila požiūrio į veltinį.
Bet vistiek kai kam patinka, svarbu kad veltinis nesvarbu kad ištižęs doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 05, 12:34)
Neglaite>>> grazus karoliai  thumbup.gif  man taip pat slapias velimas nelabai limpa taciau as susidariau savo sistema kamuoliukams velti tai dabar labai gerai.... kol ziuriu televizoriu subaksnoju kamuoliuku o paskui atsiradus laisvesniam laikui pasiemu kokius 3 kamuoliukus prisileidziu kriaukleir juos susuku.... tuomet einu kokia knyga pusvalandi paskaityt o tuomet vel 3 kamuoliukus susuku.... zinok taip ir rankos netaip pavargsta kaip viska iskarto ir rezultata turiu....  rolleyes.gif

wub.gif

nu tai tu labai protingai darai. Subaksnot tai ir man nieko nėr, bet po tris šlapiai suvelt mane nervina, man reikia tuoj pat doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 05, 13:12)
wub.gif

nu tai tu labai protingai darai. Subaksnot tai ir man nieko nėr, bet po tris šlapiai suvelt mane nervina, man reikia tuoj pat doh.gif  lotuliukas.gif

na tai tuomet ugdykis valia... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys, aciu jums visoms uz toookia informacija!!! Nepatingejau pasedeti naktim ir perskaityti visas temas, ir rutuliukus jau moku daryt, ir zaisliukus su adatele moku!!! biggrin.gif Nuostabus uzsiemimas!!! thumbup.gif
Atsakyti