padariau pardavimui "pleibojaus" zuikutį - juk Valentino diena ne už kalnų. tik nežinau kiek prašyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 04, 13:02)
Na,mergaitės,ir grožybių privėlėt
O nuorodų kokių gerų įmetėt
Aš truputį atostogauju, dar niekaip negaliu po švenčių pradėt velt:tai vaikai serga, tai svečiai užgriūna, tai tingulys aplanko
Bet jau labai kaupiuosi
Labai simpatiškos gėlytės ir krūvoj taip gražiai atrodo Tikras gėlynas!!!
Bet nesusilaikysiu nepasisakius(tik nesupykit, aš draugiškai ):
Kaip gaila,kai gražūs kūriniai praranda savo grožį netinkamai nufotografuoti.Va, ir seavos gėlės kažkodėl ant klaviatūros sudėtos na-kažkaip nelabai Galima gi parinkti neutralų foną, kuriame išryškėtų spalvos,formos ir jokie pašaliniai "dirgikliai" netrukdytų grožėtis veltiniu
Laumike - tavo šalis superinis Tik ir vėl-neišryškėja jo skylės ant medinės spalvos,kaip bežiūrėsi.Ant kokio šviesaus fono, esu įsitikinus-šalis atrodytų tiesiog pritrenkiančiai
Tiek meilės,matosi,į darbus įdėta, o nufotografuota kažkaip atmestinai...Mylėkime savo "veltinius" ne tik juos kurdamos!!! Sėkmės visoms!!!
O nuorodų kokių gerų įmetėt
Aš truputį atostogauju, dar niekaip negaliu po švenčių pradėt velt:tai vaikai serga, tai svečiai užgriūna, tai tingulys aplanko
Bet jau labai kaupiuosi
Labai simpatiškos gėlytės ir krūvoj taip gražiai atrodo Tikras gėlynas!!!
Bet nesusilaikysiu nepasisakius(tik nesupykit, aš draugiškai ):
Kaip gaila,kai gražūs kūriniai praranda savo grožį netinkamai nufotografuoti.Va, ir seavos gėlės kažkodėl ant klaviatūros sudėtos na-kažkaip nelabai Galima gi parinkti neutralų foną, kuriame išryškėtų spalvos,formos ir jokie pašaliniai "dirgikliai" netrukdytų grožėtis veltiniu
Laumike - tavo šalis superinis Tik ir vėl-neišryškėja jo skylės ant medinės spalvos,kaip bežiūrėsi.Ant kokio šviesaus fono, esu įsitikinus-šalis atrodytų tiesiog pritrenkiančiai
Tiek meilės,matosi,į darbus įdėta, o nufotografuota kažkaip atmestinai...Mylėkime savo "veltinius" ne tik juos kurdamos!!! Sėkmės visoms!!!
aciu uz pagyrimus ir kritika.tik viena beda,nemoku as fotkint,tas geles jau po visa kambari istampiau,niekur jos nesiziuri,beliko tik ant klaviaturos ir fotikas normalus,negaliu jo kaltint,nu pasitaisysiu kaip tik dabar ir zadu vel eit geliu fotkint.
ryt parodysiu rezultatus
QUOTE(naca @ 2007 01 04, 22:34)
padariau pardavimui "pleibojaus" zuikutį - juk Valentino diena ne už kalnų. tik nežinau kiek prašyti
labai grazus!
as nieko pardavimui nedarau,bet i kainas atkreipiu demesi.veltinio darbai labai jau brangus buna(cia gal tik man taip atrodo,nezinau)bet visai biedna gelyte o koki 30litu kainuoja.vilnos mazai reikia,pasidaro gan greit... nekalbu jau apie profu darbus..
gal ir smagu butu kazka parduot,bet
1. nepakankamai pasitikiu savo darbais.
2. jei pardavineji gali ir kritikos isgirst,o baksnojant ir kociojant tiek meiles i darbus
sudeta,kad nesmagu isgirst butu"toks niekalas,o dar tiek daug kainuoja"
3.ir ikainuot kogero sunkiausia.
todel ka pasigaminu,ta isdalinu,tai ir man smagu ir kiti,kaip sakoma, dovanotam arkliui....
aš irgi nelabai pasitikėjau, kol nepamačiau kokių nedailių būna galerijose, tai nusprendžiau kad galiu 100kart geriau padaryti, nes šiuo atžvilgiu esu pedantė. o apie tą arklį ir aš tokios nuomonės, tai ir nesužinai ką ten galvoja.
o vėlimas ir man atrodo ne pats sunkiausias darbas
o vėlimas ir man atrodo ne pats sunkiausias darbas
man taipvz suniausia btu ivertint kaina.... kad saves nenuskriaustum o ir kitam butu prieinama kaina... bet kai zinau kaip lietuviai skaiciuoja kaina tai....
medziagos+2 ar 3lt uz darba.... niekasneivetina kiek ten laiko jegu ir meiles ideta i darba.... dar vienas laaabai sunkus dalykas butu issiskirti su savo kuriniais kai padarau ka nors tai nors ir sleivas kreivas taciau jis man pasidaro labai brangus....
medziagos+2 ar 3lt uz darba.... niekasneivetina kiek ten laiko jegu ir meiles ideta i darba.... dar vienas laaabai sunkus dalykas butu issiskirti su savo kuriniais kai padarau ka nors tai nors ir sleivas kreivas taciau jis man pasidaro labai brangus....
Ne mažiau kaip 50lt
Labai gaila bet jau veltini taip nuvalkiot baigia. Išmoksta sukti kamoliuką ir jau į pardavimą arba kursus veda.
Pavydas? neeeeeee. Man gaila požiūrio į veltinį.
Bet vistiek kai kam patinka, svarbu kad veltinis nesvarbu kad ištižęs
ai, jau nusipiginau kaip visad o kokius baisius karolius mačiau dailės galerijoje - karoliukai suvelti kaip mano 9metės dukters pirmą kartą
tikrai... kokiu dabar baisuoklisku veltiniu tik nera parduotuvese.... net siurpas ima...motina viena karta grizo ir sake kad mate veltinio karolius daug baisesnius uz mano antraji bandyma velti..... o kainavo 100lt suprantu kai parduodami (musu lietuviu poziuriui gana brangiai) normalus darbai... taciau kai tokia chaltura bando prastumt tai truksta zodziu
aha, o paskui giriasi, neva jų darbai galerijose parduodami gali betką ten įkišti, bet klausimas ar kas pirks
na pirks kokios poniutes kurios nores pasigirt kad pirko vienetini gamini is galerijos kazkur girdejai kad neva ruozai ant kamuoliuko suteikia darbui individualumo....na jei ji ketini sau pasilikti tai gali daryti kaip nori bet jei nori ktamiskist tai to individualumo tikrai nereikai
su vilna panasiai kaip su plastilinu(nepamenu,kas is SM taip sake),bet pritariu,velimo technika nera sudetinga ir labai smagu,todel ir velia kas netingi.bet,kad darbai dar ir menine verte turetu reikia gysleles,o cia jau netaip paprasta.
su gelytem ir karoliukais esu macius pasipuosusiu,o va su rankinuku ar kepure,neteko dar matyt.man rods,kad veltini smagiausia velti,o perkanciu ne taip ir daug.
pati jau du menesius saviski ,nuvelta terbuka, nesioju ir galiu pasakyt patogesnio dar neturejau.
su gelytem ir karoliukais esu macius pasipuosusiu,o va su rankinuku ar kepure,neteko dar matyt.man rods,kad veltini smagiausia velti,o perkanciu ne taip ir daug.
pati jau du menesius saviski ,nuvelta terbuka, nesioju ir galiu pasakyt patogesnio dar neturejau.
apie plastiliną aš rašiau
o ar nesipumpuruoja tas tašiukas?
o ar nesipumpuruoja tas tašiukas?