Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 04, 01:17)
lengva tau sneketkai esi profesionale  4u.gif o dar kai mes lietuviai tokie nekantrus tai ne i universiteta o iskarti pensija norim (nuskambejo kaip is tos reklamos "kai uzaugsiu busiu pensininkas"  lotuliukas.gif ).... o jos darbai tai isties neralus....  thumbup.gif

Profesionalė su viduriniu išsilavinimu lotuliukas.gif ai man ir taip gerai rolleyes.gif
Aš žaviuosiu šitais http://www.filtmaker...hp?side=galleri rolleyes.gif Juose matosi rūbų lengvumas, spalvų valsas, atspalvių žaismas, formų imantrumas. mirksiukas.gif

Beja šitos menininkės vardas kaip ir Divos dukrytės biggrin.gif Ar čia taip pasitaikė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 04 sausio 2007 - 00:27
mano manymu jei zmogus atranda savo kelia tai tegu jis ir visai tik vidurine buna baiges o jei nezinai kuria kryptimi gyvenime sukti tai tau nepades nei 20 metu besitesiantys moklai.... rolleyes.gif o tie is nuorodos tai darbai superiniai...tiesa sakai...veltinis daznai atrodo toks sunkus... o siuose darbuose jis lyg pukelis... visai neprimenantis mociuciu "veiloku" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 03, 23:11)
4u.gif
labas, mergaites..
oj kokiu groziu radau:

http://wool-bulb.liv....com/23281.html

jei kas rasit Ans Kok puslapuka- meskit linka- as cia tik tiek maciau, o greitai google nesurado...
Norisi pamatyt daugiau..smile.gif

O čia gal ji pati ir modelis (ta tamsi moteris) smile.gif Labai simpatiška smile.gif tiesioga akyse stovi, tokia moteriška ax.gif
o DOSETH duotoj nuorodoj tikrai nuostabūs veltiniai... Kaip iš pasakos wub.gif Nors aš ir nesu megėja margų, tiksliau daugiaspalvių tokių, audinių, šie labai gražiai atrodo wub.gif O ten tos suknutės kai kurios ant medžiagos veltos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 04 sausio 2007 - 01:16
Laba ryta 4u.gif Na ir nuorodų su tokiom grožybėm pridėjot bigsmile.gif
O aš džiaugiuosi savais pirmokės darbeliais blush2.gif
Atsakyti
Tavo pirmokė šaunuolė thumbup.gif

O aš vėliau su pirštinėm ,kol kas nieko gero, ištino delnai vistiek verysad.gif. O ir nervinuos juodai trindama bash.gif, matyt ne man šlapias vėlimas...
Atsakyti
Na,mergaitės,ir grožybių privėlėt doh.gif
O nuorodų kokių gerų įmetėt thumbup.gif
Aš truputį atostogauju, dar niekaip negaliu po švenčių pradėt velt:tai vaikai serga, tai svečiai užgriūna, tai tingulys aplanko blush2.gif
Bet jau labai kaupiuosi lotuliukas.gif

QUOTE(seava @ 2007 01 03, 21:58)
http://img219.images...p1020137uo3.png

mano gelynas smile.gif

"gyvai" truputi geriau atrodo biggrin.gif
bet kai pasiziuriu cia, jusu darbus,saviskius nebedrasu ir rodyt huh.gif

Labai simpatiškos gėlytės ir krūvoj taip gražiai atrodo wub.gif Tikras gėlynas!!! biggrin.gif
Bet nesusilaikysiu nepasisakius(tik nesupykit, aš draugiškai mirksiukas.gif ):
Kaip gaila,kai gražūs kūriniai praranda savo grožį netinkamai nufotografuoti.Va, ir seavos gėlės kažkodėl ant klaviatūros sudėtos na-kažkaip nelabai schmoll.gif Galima gi parinkti neutralų foną, kuriame išryškėtų spalvos,formos ir jokie pašaliniai "dirgikliai" netrukdytų grožėtis veltiniu cool.gif
Laumike - tavo šalis superinis thumbup.gif Tik ir vėl-neišryškėja jo skylės ant medinės spalvos,kaip bežiūrėsi.Ant kokio šviesaus fono, esu įsitikinus-šalis atrodytų tiesiog pritrenkiančiai bigsmile.gif
Tiek meilės,matosi,į darbus įdėta, o nufotografuota kažkaip atmestinai...Mylėkime savo "veltinius" ne tik juos kurdamos!!! Sėkmės visoms!!!
Atsakyti
ievuschka, nu tu cia labai graziai ir tiesiai pasakei, super mirksiukas.gif panasiai masciau, bet nedrysau sakyt. kad as ir zaviuosi, kai buna graziai pateikta ir nufotografuota, divos, DOSETH, tavo darbai... visai kitaip ir ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
ievuschka>>> tavo tiesa.... fotoaparatas ir taip 90% grozio nukanda o jei dar ir negraziai nufotografuotas tai isvis doh.gif bet esme ta kad noredamasgrazai nufotografuoti turi tureti tam ir gyslele nesman fotikas priesinas.... blink.gif tai vaizdas susilieja, tai blogas apsvietimas tai dar kox galas.... doh.gif tai jei iseina bent kokia foto ku ganors galima iziureti tai geriau ir nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš tik iš dalies sutinku. Ne visos turi gerus fotikus, o su telefonu pvz. geros kokybės nuotraukos negausi,dėk kokį nori foną. O kiek darbų lieka neparodytų, nes jų autorės iš viso fotoaparatų neturi?
Atsakyti
Veltiniukai geriau atrodo fotgrafuojami dienos šviesoje, arba su spec apšvietimu. Blykste "suvalgo" visa grožį, nesimato faktūros, darbelis atrodo plokščias verysad.gif
Telefonu fotografuodamos negausite kokybiškų nuotraukų.
O šiaip, fotografuojant labai gerai turėti trikojį - tada fotoaparatą lengviau "suvaldyti". 4u.gif
Be to dar kompiuterių monitoriai skirtingai perteikia spalvas. blink.gif

va, dėkliukas telefonui - "gyvai" atrodo 100 kart geriau, ruda vilna su baltos priemaišomis, šilkinis siūlas blizga ir rangosi kaip gyvas, o nuotraukoje .... schmoll.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 04 sausio 2007 - 14:40
Labai graziai silkiniai siuliukai pagyvina visa reikala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2007 01 04, 09:38)
Laba ryta 4u.gif Na ir nuorodų su tokiom grožybėm pridėjot bigsmile.gif
O aš džiaugiuosi savais pirmokės darbeliais  blush2.gif

Tvarkingas ir skoningas darbelis thumbup.gif
Atsakyti