Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

QUOTE(Endendu @ 2007 01 02, 20:37)
Kristinakristina, liuks darbeliai, ir rankine, ir batukai shaunus.

Zadu kazka tokio ateity padaryt
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Melda)
Kaip tos rankenos pritvirtintos?

Rankenu galiukai ikisti tarp rankinuko ir pamusalo. Susiuta rankomis masininiu dygsniu neperduriant adatos kiaurai rankinuko veltinio, kad nepersisiutu ir nesimatytu is gerosios t.y. paradines puses.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 02, 19:05)

wub.gif

aš su tokiu biški kvailu klausimu blush2.gif kaip sudelioti vilną šlapiai veliant, kad gautusi tokios plonos juodos gijos? Aš jei dedu labai plonai - išsisklaido ir pagrindo spalva lieka purvina, o jej dedu storiau - tai ir ta linija gaunasi tokia stora verysad.gif o norėtusi tokių lengvų brūkšnelių, pvz kaip čia.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 02, 23:55)
Zadu kazka tokio ateity padaryt

Tos raudonos pirmos į mano panašios rolleyes.gif wub.gif
O jos ten ne megztos kartais? Ar čia tik taip patirodė man? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 02, 19:05)
As cia biski ne i tema, bet vistiek smile.gif kaupiau menesi darbelius, tai dabar noriu pasirodyt biggrin.gif

Nu nemažai prikaupei per mėnesį bigsmile.gif Man pačiausias tašiukas be rankenų thumbup.gif
Atsakyti
Uoj aciu merginos blush2.gif

Sadi Visu pirma, delioju jas tada, kai pagrindas jau suslapes, tada imu juoda vilna, plesiu i ilgi, tuo tarpu virsunele nuploneja, dedu ant pagrindo ir labai labai atsargiai veliu pirstu galiukais, kol sukimba, kad neissisklaidytu smile.gif

Heiki Heiki! Nu manyciau, kad ne megztos, bet ne as dariau, tai negaliu tiksliai pasakyti ax.gif

Zydraake O tasiukas be rankenu, tai bus mamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 03, 10:01)
Zydraake  O tasiukas be rankenu, tai bus mamai  mirksiukas.gif

Man labai graži jo spalva ir papuošimas, o rankenos tai tikiuosi bus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted imageGal kas turit idėju kaip padaryti? wub.gif

grazhu wub.gif ir tavo komplektukas labai grazhus thumbup.gif Man rodos, cia klota vilna, detos kokio kartono juostos, vel klota vilna, vel kartono juostos ir tt, o paskui istrizhai atkirpta,kad suformuot toki 'kori'...jei kasnors mane supranta lotuliukas.gif teorishkai daug visokiu 'fintu' knygose prisizhiuriu...realiai nzn ar gautusi g.gif

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2007 01 03, 06:36)
O jos ten ne megztos kartais? Ar čia tik taip patirodė man? g.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 03, 08:01)
  Heiki Heiki! Nu manyciau, kad ne megztos, bet ne as dariau, tai negaliu tiksliai pasakyti ax.gif 

megztos jos visos mirksiukas.gif kas skaitot shvedishkai? bigsmile.gif ash tik keleta zodziu atrenku unsure.gif arba cia norvegishkai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 03 sausio 2007 - 10:44
QUOTE(uups @ 2007 01 03, 11:41)
megztos jos visos mirksiukas.gif  kas skaitot shvedishkai?  bigsmile.gif  ash tik keleta zodziu atrenku unsure.gif arba cia norvegishkai unsure.gif

Nu nezinau, gali buti smile.gif nesiginciju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 01 02, 19:58)
buvau išbėgusi per pertrauką į siuvimo reikmenų parduotuvę, ( ji Vilniuas gatvėje netoli praėjus daAntonio ir Utenos trikotažą )

Ačiū labai už pagalbą Jolančiuk, kaip tik prie mano darbo parduotuvė bigsmile.gif
Beje, jei tureciau dukrele butinai padaryciau koki panasu rankinuka:
user posted image

biggrin.gif

Tokie visai idomus:
user posted image
O sitie nerealus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tender: 03 sausio 2007 - 13:51
QUOTE(uups @ 2007 01 03, 10:41)
megztos jos visos mirksiukas.gif  kas skaitot shvedishkai?  bigsmile.gif  ash tik keleta zodziu atrenku unsure.gif arba cia norvegishkai unsure.gif

labuka,
paskutiniu metu irgi patraukė mane "ant vilnos"..vis stebiu stebiu jūsų grožius ir kaupiuosi parodyti saviškius mirksiukas.gif

beje, jei ką, suprantu daniškai, norvegiškai, tad reikalui esant padėčiau išversti wink.gif
Atsakyti
oi kaip puiku... tada prasytume biski pavertejauti virsuje esanciame Kristinakristina idetame puslapelyje is zurnaliuko
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 03, 16:00)
oi kaip puiku... tada prasytume biski pavertejauti virsuje esanciame Kristinakristina idetame puslapelyje is zurnaliuko

va, verčiu:

raudoni bateliai viršuje: Suaugusiųjų dydis-ne problema. Juos puošk pagal skonį. užsuk į pardutuvę, ir ten rasi visko nuo perlų iki puošybai skirtos juostos.

balti siuvinėti bateliai dešinėje, viršuj: Pažiūrėk į batelius nuo priekio iki galo.

apačioj, kairėj: pirmo sakinio nesupratau.Antrame rašo, kad pvz.ir paaiškinimą rasit paaiškinimų lape.

apačioj dešinėj, peliukai: Pirma reikia numegzti batelius, paskui nunerti ausytes, išsiuvinėti akis, nosį.Suaugusiems batus darykite pagal baltų batų pavyzdį, skiriasi tik spalvos ir siuvinėjimas.
DIDELĖMIS RAIDĖMIS PARAŠYTA APAČIOJE: aprašymai yra pavyzdžių lape.

Verčiau tiesiogiai, tad dėl stiliaus - DIDŽIAI persiprašome blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anike: 03 sausio 2007 - 16:42