Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

Kristinakristina, liuks darbeliai, ir rankine, ir batukai shaunus.
Atsakyti
Kristinakristina thumbup.gif , tos baltos labai prashosi kazhkokio dekoro ax.gif
pvz, tokio:
user posted image

arba kokiu saguciu prisiutu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 02 sausio 2007 - 19:56
QUOTE(uups @ 2007 01 02, 19:45)
kailiai cia mazhumele ne i tema  g.gif  siaip siuvimo reikmenu/audiniu parduotuvese buna pirkti 'kailio kaspinu' ty, kokio 1.5cm plocio nauralaus kailio juosteles. Va toks labai puikiai prisisiuva visur thumbup.gif O jei pasiseka rasti siusiuvineta ish ivairiaspalviu  gabaliuku (po 20cm ilgio), tai apskritai shaunu buna,- metra-kita nusipirkus turi ivairiausiu spalvu kailio rankdarbiams mirksiukas.gif
Kaune tikrai zhinau yra hyperMaximoj siuvimo reikmenu parduotuvej.

labai išrinkta, buvo tik karakulinio tokio pilko murziaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 01 02, 20:05)
As cia biski ne i tema, bet vistiek smile.gif kaupiau menesi darbelius, tai dabar noriu pasirodyt biggrin.gif
user posted image

gražu, kaip rankenos pritvirtintos?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 01 02, 18:03)
labai išrinkta, buvo tik karakulinio tokio pilko murziaus biggrin.gif

tai turbut visus grazhius ash ishpirkau lotuliukas.gif Siaip, rugesji ten pirkau tai buvo laabai grazhiu, ivairiu spalvu unsure.gif
Atsakyti
Noriu paklausti - ar ziurejot kuri koncerta per Rusijos TV?
Jei neklystu- Koroliova buvo apsiredziusi velta suknele?
Pabandziau nufotografuoti, bet kol sugraibiau fotika blush2.gif -
Uzmeskit aki, velejeles- ar as neapsirikau? Tik tiek tepavyko "nutraukti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://dnl.alp.ru/7y...67765483842.jpg
Atsakyti
oi neatskirsim mes.... nebent makiazatikrintume... doh.gif visiskai nieko nesimato verysad.gif
Atsakyti
nu ir grožybes gaminat wub.gif o ta mano "žilka", tai pasirodo 0.4 mm, va kokia stora... verysad.gif į kokią subinę dabar tuos 10 metrų man susikišt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 02, 22:26)
oi neatskirsim mes.... nebent makiazatikrintume...  doh.gif  visiskai nieko nesimato  verysad.gif

Na va, taip aš ir maniau blink.gif
Ka padarysi, nuo žioplumo vaistų nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2007 01 02, 21:29)
o ta mano "žilka", tai pasirodo 0.4 mm, va kokia stora...  verysad.gif į kokią subinę dabar tuos 10 metrų man susikišt  blush2.gif

Nu čia dabar blink.gif ... Taigi geras daiktas, kam čia dabar taip iškarto "į subinę" ax.gif O , kad stora , tai veltinukam kaip tik pats tas...
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 01 02, 19:23)
aha, tikrai veliasi - jau beskalbiant susivėlė lotuliukas.gif . tik kaži kaip balinti, nes tokia purvinoka - negi visą tamsiai dažyti g.gif

reikia svelniai biggrin.gif negaliu sakyti, kad balta gavosi, bet netoli jos, gal siek tiek gelsvoka. man tinka tongue.gif
Atsakyti
Naujausias darbukas ax.gif user posted image
Papildyta:
http://www.magarimagari.de/Bilder/
Vat norėčiau pasimokint ax.gif
Papildyta:
user posted imageGal kas turit idėju kaip padaryti? wub.gif
Atsakyti
DOSETH , visų pirma, tai labai gražus tavo naujas darbukas, o antra, tai ir as norėčiau pasimokyt, nerealiai gražūs darbai toje nuorodoje, kurią tu įkėlei.
Pamačius ta kepurę, kurios nuotrauką įkėlei, iškart pamaniau, kad čia tavo darbas.
Nežinau, ar kas gali pasakyti, kaip tokią padaryti, geriausia čia tu galėtum įžvelgti.
Ačiū tau už tokias vertingas nuorodas.
Sėkmės kūryboje wub.gif
Atsakyti