Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 02, 14:42)
na nezinau... su verimu tai tikrailiudni reikalai .... blink.gif

O kas cia liudno? Suveri, uzrisi jureiviska mazga ir laikosi kuo puikiausiai. Pabandykit 4u.gif
Atsakyti
tai su naujais smile.gif 4u.gif
pasirodysiu prieskalediniais darbais, nes vis nebuvo kada smile.gif
user posted image]isdovanoti angelai[/URL]
user posted image]dar viena dovana[/URL]
user posted image]karoliai[/URL]
user posted image]apyrankes[/URL]
user posted image]kol kas pirmi batukai smile.gif[/URL]
tai vat smile.gif blush2.gif

ar ka ne taip padariau, ar ir jums nerodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yzzy: 02 sausio 2007 - 16:52
aha nerodo blink.gif
Atsakyti
rodo rodo 4u.gif tik padidintnuostraukos neleidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2007 01 02, 13:52)
Todėl kad "žilka" per stora, kad ji sulįstų į karoliukų adatos galvutę, karoliukai patys smulkiausi. Ir jei parenku adatą, į kurią lenda "žilka", tai karoliukai netelpa ant to adatos, va ir gaunasi, kad reikia vargt.

ne jei versi su valu ( tarkim kokiu 0,18 mm kaip aš, ) mirksiukas.gif tai su biserine adata pralenda ir pro mažus karoliukus, o vat jei su silikoninių siūlu, kurį tu naudoji- teks pavargti g.gif
QUOTE(Tender @ 2007 01 02, 14:14)
Gal galit padėti- kur jūs perkat naturalu kailiuka, kuri visokioms sagems naudojat?
4u.gif

kaiuliukų mačiau audinių parduotuvėje, tik vat kaina man nepatiko 1metras 16-20 lt , o jis gana toks siaurokas, aš tai išardžiau tokią nenešiojamą mamos net nežinau kaip pavandinti , ant pečių toks apsigaubia kaip skraistė, na bet tikuosi kaip pamatys - "nesuės" manęs už tai lotuliukas.gif
dar mano sesė buvo neėjusi į second hand'ą , tai sakė matė nemažai visokių popigiai kailiu,kų, reiks su ja kurią dieną ten apsilankyti, nes nusipirko už 5 lt tokiį fainą kailiuką, kurį prisiuvo ant striukės kapišono, nes tas su kuriuo pirko striukę, jai nepatiko mirksiukas.gif

yzzy labai mieli veltinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2007 01 02, 16:02)
aš ir tokios turiu. švelniai išskalbiau, išdžiovinau, o dabar dar reikia išpurenti ir išrinkti šapelius. o šiaip tai labai gerai veliasi  ax.gif

aha, tikrai veliasi - jau beskalbiant susivėlė lotuliukas.gif . tik kaži kaip balinti, nes tokia purvinoka - negi visą tamsiai dažyti g.gif
Atsakyti
Tender tą kailiuką kurį mačiau parduotuvėje, abejoju ar už merto 16-20 lt kainą jis bus natūralus g.gif
Atsakyti
kailiai cia mazhumele ne i tema g.gif siaip siuvimo reikmenu/audiniu parduotuvese buna pirkti 'kailio kaspinu' ty, kokio 1.5cm plocio nauralaus kailio juosteles. Va toks labai puikiai prisisiuva visur thumbup.gif O jei pasiseka rasti siusiuvineta ish ivairiaspalviu gabaliuku (po 20cm ilgio), tai apskritai shaunu buna,- metra-kita nusipirkus turi ivairiausiu spalvu kailio rankdarbiams mirksiukas.gif
Kaune tikrai zhinau yra hyperMaximoj siuvimo reikmenu parduotuvej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 02 sausio 2007 - 18:49
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 01 02, 18:23)
Tender tą kailiuką kurį mačiau parduotuvėje, abejoju ar už merto 16-20 lt kainą jis bus natūralus  g.gif

nat8ralus, ten atraizos, plotis koks cm ir ilgas......o pirkti galima ir ne metra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 01 02, 18:23)
aha, tikrai veliasi - jau beskalbiant susivėlė lotuliukas.gif . tik kaži kaip balinti, nes tokia purvinoka - negi visą tamsiai dažyti g.gif

Balinti galima, tik tokia balinta tiks tik "sausam" vėlimui, nes balinta prastai veliasi "šlapiai". Aš kadaise esu balinusi su "Lilija" ( g.gif tiksliai nepamenu pavadinimo, vilna išbalo, tik ją naudojau velti adatėlėmis)
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 02, 18:46)
nat8ralus, ten atraizos, plotis koks cm ir ilgas......o pirkti galima ir ne metra wink.gif

buvau išbėgusi per pertrauką į siuvimo reikmenų parduotuvę, ( ji Vilniuas gatvėje netoli praėjus daAntonio ir Utenos trikotažą ) , manau ,kad galima ir ne visą metrą pirkti, nes ten ir juosteles pardavinėja visokias, juk metrais ir matuoja, manau kad kaiuliuko galėtų rkokį pusmetrį atkirpti, o pločio jis per porą pirštų, tik pasirinkimas nekoks toje parduotuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
As cia biski ne i tema, bet vistiek smile.gif kaupiau menesi darbelius, tai dabar noriu pasirodyt biggrin.gif
user posted image
tik cia dar be rankenu biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti