Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

Nusipirkau kažkokio silikoninio daikto (virvutės) ant kurios atseit galima verti. Kaip visiška šio reikalo diletantė pravargau pora valandų beveriant, nes karoliukus verti teko tiesiai ant tos virvutės, o per vilną durt su adata, tada vėl ją išvert ir vėl dėt karoliukus, finale ji kadangi silikoninė neužsirišo normaliai ir viskas nutrūko... blush2.gif Prašau papasakokit kaip jūs veriant, užtvirtinant ir panašiai, nes man tamsus miškas.
Atsakyti
cha, ja uzlyditi reikia wink.gif visos turgines apyrankes ir visi kiti pribumbasai ant tokiu veriami. uzrisk mazgeli ir pakaitink biski su degtuku wink.gif na as cia teoriskai kalbu. na o karoliuku proceso verimas tai toks pat kaip ir ant kokio sniurelio, zilkutes - nematau nieko ypatingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2007 01 02, 12:38)
Nusipirkau kažkokio silikoninio daikto (virvutės) ant kurios atseit galima verti (...) nutrūko

Aš suvėrus galiukus surišu va tokiu mazgu
user posted image
Nu nenutrūko ir neatsirišo iki šiol ...
Nieko neprideginu. O veriant ir karoliukus ir veltinukus ant vieno "siūlo", tai tenka ir man išverti-įverti adatą , nieko gudriau nesugalvojau smile.gif
Atsakyti
o su žilka irig paprastą mazgelį rišat ar irgi aplydot? unsure.gif
Atsakyti
O pro karoliuko skylutą gi irgi su adata galima vert, nesuprantu, kam išverti tą siūlą iš adatos... Veriu su plona adatėle, į visas skylutes ji laisvai telpa. Aš užmezgu paprastus kokius 5 mazgelius ir man laiko tas silikoninis. Neikart dar neatsirišo.
Atsakyti
QUOTE(Vataitau @ 2007 01 02, 13:31)
O pro karoliuko skylutą gi irgi su adata galima vert, nesuprantu, kam išverti tą siūlą iš adatos... Veriu su plona adatėle, į visas skylutes ji laisvai telpa. Aš užmezgu paprastus kokius 5 mazgelius ir man laiko tas silikoninis. Neikart dar neatsirišo.

Na mano turimi silikoniniai siūlai tokie neploni ir tikrai netelpa įverti į adatėles, kurios pralenda pro karoliukų skylutes, todėl ir tenka išverinėti (netgi vienas ,be adatos, mano turimas silikoninis siūlas netelpa pro smulkiausių karoliukų skylutes)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 02 sausio 2007 - 14:08
QUOTE(Vataitau @ 2007 01 02, 13:31)

Todėl kad "žilka" per stora, kad ji sulįstų į karoliukų adatos galvutę, karoliukai patys smulkiausi. Ir jei parenku adatą, į kurią lenda "žilka", tai karoliukai netelpa ant to adatos, va ir gaunasi, kad reikia vargt.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 01 01, 17:56)
gavau dykai vilnos - neskalbtos, nekarstos, gatavai nuo avies. dabar reiks kažkaip išskalbti ir iškaršti g.gif

aš ir tokios turiu. švelniai išskalbiau, išdžiovinau, o dabar dar reikia išpurenti ir išrinkti šapelius. o šiaip tai labai gerai veliasi ax.gif
Atsakyti
Gal galit padėti- kur jūs perkat naturalu kailiuka, kuri visokioms sagems naudojat?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2007 01 02, 13:52)
Todėl kad "žilka" per stora, kad ji sulįstų į karoliukų adatos galvutę, karoliukai patys smulkiausi. Ir jei parenku adatą, į kurią lenda "žilka", tai karoliukai netelpa ant to adatos, va ir gaunasi, kad reikia vargt.

na nezinau kokia jus zilka naudojat bet pasmane labai gerai viskas prasikisa ir pro karoliukams skirta adata tongue.gif ant pakuotes storis uzrasytas 0,18mm.... blush2.gif tik as nemegstu ant zilkos verti nes ji po kurio laiko issitampo blink.gif
P.S. kailiuko galima isigyti rankdarbiai.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 02 sausio 2007 - 14:22
Ta silikoninė žilka tai neplona, ir tokia guminė dar, tai tikrai nelengva ją sukišt.
Atsakyti
na nezinau... su verimu tai tikrailiudni reikalai .... blink.gif
Atsakyti