Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

rooma komplektukas tai neralus thumbup.gif o kepuriukas tai isvis wub.gif bet kaip tu ji toki padarei?
slapias velimas ir man nelabai limpa schmoll.gif kazkaip bandziau suvelti 5 kamuoliukus tai po tp rankas ziauriai skaudejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 28, 20:13)
Aaa, nu jo, galima ir su pirštinėm doh.gif lotuliukas.gif, nea, dar nebandžiau, kaupiuosi rolleyes.gif

Ash kamuoliukus veliu tik su pirshtinemis - tokiom storesnemis, geltonomis, grubletais delnais. Susivelia greitai ir rankos visai nenukenchia.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2006 12 28, 18:14)
Sveikutes, ir aš nusprendžiau pasirodyti. Tokį komplektėlį padariau šiandien.

user posted image

bigsmile.gif kaip grazu
Atsakyti
QUOTE(mazhea @ 2006 12 28, 18:50)
aš kadangi ukmergietė, tai ir vilna iš vietinės parduotuvės. Šiaip sakė vokiška unsure.gif

Tai vat užtai kad vokiška tai ir nesivelia. Ta vokiška yra skirta velti adatėlėmis. Ar neparašyta ant etiketės???
Atsakyti
Rooma, Jumi- fantastiski darbeliai:)

O straipsniuke raso panasiai kaip ir ankstesniuose- plius viskas nuotraukelem iliustruota..smile.gif kas nebuvot veltinio namuose- galit uzmesti aki..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 12 28, 17:13)
Taigi čia labai aišku,nuo ko kopijuota lotuliukas.gif

g.gif g.gif o gal pasufleruosi nuo ko nes as tai galerijoj toki darbeli maciau pavardziu SM ne viena vietoj niku nesiraso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif I Saullutes tikrai nepanasu tongue.gif Ji deda veltini ir organza i geliukes kartu tongue.gif

Aciu visoms. Rooma labai grazus komplektukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 12 28, 21:56)
g.gif  g.gif o gal pasufleruosi nuo ko nes as tai galerijoj toki darbeli maciau pavardziu SM ne viena vietoj niku nesiraso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif I Saullutes tikrai nepanasu tongue.gif Ji deda veltini ir organza i geliukes kartu tongue.gif

Aš tai ir galvojau-saullute ax.gif nebūtina juk "žodis žodin"kopijuoti, pati idėja-organzos gėlės ir veltinis mirksiukas.gif
Na,jei aš neteisi - tai persiprašau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 12 28, 22:10)
Aš tai ir galvojau-saullute ax.gif nebūtina juk "žodis žodin"kopijuoti, pati idėja-organzos gėlės ir veltinis  mirksiukas.gif
Na,jei aš neteisi - tai persiprašau cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nee ne saullute tongue.gif

Nepersiprasyk tongue.gif As tavo daromu geliu gerbeja va tavo atavaro geliuke suuuper tokiu as dar nemoku blush2.gif
Atsakyti
Oi ačiū visoms mergaitėms už pagyrimus, dabar jūs mane lyg ir pastūmėjote tolesniam darbui. Prisiskaičiau pagyrų ir pakilo noras velt, velt... Bet šiandien jau susilaikysiu, rytoj vėl velsiu kepures ir gal būt vėl girsiuos.
Ačiū labai
Atsakyti
daejo man varnai pagaliau biggrin.gif kad su adatelem velt labai patogu ant kempines.o tai rankas susibadydavau ziauriai. eh gyveni ir mokaisi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 28, 21:49)
Tai vat užtai kad vokiška tai ir nesivelia. Ta vokiška yra skirta velti adatėlėmis. Ar neparašyta ant etiketės???

Kad jokios etiketės nebuvo, ten paprastai maišeliuose po 25 gramus susverta ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 12 28, 22:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif nee ne saullute tongue.gif

Nepersiprasyk tongue.gif As tavo daromu geliu gerbeja va tavo atavaro geliuke suuuper tokiu as dar nemoku  blush2.gif

Ai, kaip malionu,kad patinka ax.gif
Aš į tavo puslapėlį irgi užklystu akių paganyt.Gražių darbelių pridaryta wub.gif

QUOTE(rooma @ 2006 12 28, 22:49)
Oi ačiū visoms mergaitėms už pagyrimus, dabar jūs mane lyg ir pastūmėjote tolesniam darbui. Prisiskaičiau pagyrų ir  pakilo noras velt, velt... Bet šiandien jau susilaikysiu, rytoj vėl velsiu kepures ir gal būt vėl girsiuos.
Ačiū labai

Roomute - labai jau fainas rinkinukas žiemai biggrin.gif
Laukiam pažadėtųjų naujų kepuriukų lotuliukas.gif

QUOTE(seava @ 2006 12 29, 00:12)
daejo man varnai pagaliau biggrin.gif kad su adatelem velt labai patogu ant kempines.o tai rankas susibadydavau ziauriai. eh gyveni ir mokaisi. smile.gif

Jetau jetau doh.gif Tai kaip tu - tiesiog rankose laikydama badydavai?
Oi neatidžiai ankstesnes temas skaitei. oi neatidžiai, seava lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti