rooma komplektukas tai neralus o kepuriukas tai isvis bet kaip tu ji toki padarei?
slapias velimas ir man nelabai limpa kazkaip bandziau suvelti 5 kamuoliukus tai po tp rankas ziauriai skaudejo
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 28, 20:13)
Aaa, nu jo, galima ir su pirštinėm , nea, dar nebandžiau, kaupiuosi
Ash kamuoliukus veliu tik su pirshtinemis - tokiom storesnemis, geltonomis, grubletais delnais. Susivelia greitai ir rankos visai nenukenchia.
QUOTE(rooma @ 2006 12 28, 18:14)
kaip grazu
QUOTE(mazhea @ 2006 12 28, 18:50)
aš kadangi ukmergietė, tai ir vilna iš vietinės parduotuvės. Šiaip sakė vokiška
Tai vat užtai kad vokiška tai ir nesivelia. Ta vokiška yra skirta velti adatėlėmis. Ar neparašyta ant etiketės???
Rooma, Jumi- fantastiski darbeliai:)
O straipsniuke raso panasiai kaip ir ankstesniuose- plius viskas nuotraukelem iliustruota.. kas nebuvot veltinio namuose- galit uzmesti aki..)
O straipsniuke raso panasiai kaip ir ankstesniuose- plius viskas nuotraukelem iliustruota.. kas nebuvot veltinio namuose- galit uzmesti aki..)
QUOTE(ievuschka @ 2006 12 28, 17:13)
o gal pasufleruosi nuo ko nes as tai galerijoj toki darbeli maciau pavardziu SM ne viena vietoj niku nesiraso I Saullutes tikrai nepanasu Ji deda veltini ir organza i geliukes kartu
Aciu visoms. Rooma labai grazus komplektukas
QUOTE(Jumi @ 2006 12 28, 21:56)
o gal pasufleruosi nuo ko nes as tai galerijoj toki darbeli maciau pavardziu SM ne viena vietoj niku nesiraso I Saullutes tikrai nepanasu Ji deda veltini ir organza i geliukes kartu
Aš tai ir galvojau-saullute nebūtina juk "žodis žodin"kopijuoti, pati idėja-organzos gėlės ir veltinis
Na,jei aš neteisi - tai persiprašau
QUOTE(ievuschka @ 2006 12 28, 22:10)
Aš tai ir galvojau-saullute nebūtina juk "žodis žodin"kopijuoti, pati idėja-organzos gėlės ir veltinis
nee ne saullute
Nepersiprasyk As tavo daromu geliu gerbeja va tavo atavaro geliuke suuuper tokiu as dar nemoku
Oi ačiū visoms mergaitėms už pagyrimus, dabar jūs mane lyg ir pastūmėjote tolesniam darbui. Prisiskaičiau pagyrų ir pakilo noras velt, velt... Bet šiandien jau susilaikysiu, rytoj vėl velsiu kepures ir gal būt vėl girsiuos.
Ačiū labai
Ačiū labai
daejo man varnai pagaliau kad su adatelem velt labai patogu ant kempines.o tai rankas susibadydavau ziauriai. eh gyveni ir mokaisi.
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 28, 21:49)
Tai vat užtai kad vokiška tai ir nesivelia. Ta vokiška yra skirta velti adatėlėmis. Ar neparašyta ant etiketės???
Kad jokios etiketės nebuvo, ten paprastai maišeliuose po 25 gramus susverta ir viskas
QUOTE(Jumi @ 2006 12 28, 22:20)
nee ne saullute
Nepersiprasyk As tavo daromu geliu gerbeja va tavo atavaro geliuke suuuper tokiu as dar nemoku
Ai, kaip malionu,kad patinka
Aš į tavo puslapėlį irgi užklystu akių paganyt.Gražių darbelių pridaryta
QUOTE(rooma @ 2006 12 28, 22:49)
Oi ačiū visoms mergaitėms už pagyrimus, dabar jūs mane lyg ir pastūmėjote tolesniam darbui. Prisiskaičiau pagyrų ir pakilo noras velt, velt... Bet šiandien jau susilaikysiu, rytoj vėl velsiu kepures ir gal būt vėl girsiuos.
Ačiū labai
Ačiū labai
Roomute - labai jau fainas rinkinukas žiemai
Laukiam pažadėtųjų naujų kepuriukų
QUOTE(seava @ 2006 12 29, 00:12)
daejo man varnai pagaliau kad su adatelem velt labai patogu ant kempines.o tai rankas susibadydavau ziauriai. eh gyveni ir mokaisi.
Jetau jetau Tai kaip tu - tiesiog rankose laikydama badydavai?
Oi neatidžiai ankstesnes temas skaitei. oi neatidžiai, seava