Sveikutes, ir aš nusprendžiau pasirodyti. Tokį komplektėlį padariau šiandien.
Nu kaip man gražu šitie jūsų darbai , bet kaip nevilioja šlapias vėlimas
O be reikalo nevilioja slapias velimas. Labai graziu darbeliu galima isgauti.
nesuprantukas paidarė. Darant mažą bandymuką iš karšinio a la šalis susivėlė kuo puikiausiai,šiandien nusipirkau sluoksnos tikram dideliam šaliui, viska susiklojau kaip priklauso, o jis visai nesivelia...Kodėl?
QUOTE(mazhea @ 2006 12 28, 19:34)
nesuprantukas paidarė. Darant mažą bandymuką iš karšinio a la šalis susivėlė kuo puikiausiai,šiandien nusipirkau sluoksnos tikram dideliam šaliui, viska susiklojau kaip priklauso, o jis visai nesivelia...Kodėl?
Buna tokios sluoksnos, kuri nesivelia. As irgi tokios turiu, vargas su ja. Kazkas sake, kad reikia maisyti su kita, tai dabar taip ir darau.
QUOTE(kazyte @ 2006 12 28, 18:34)
darbeliai tai vilioja, bet, kad mano rankos šlapio vėlimo nepakelia, jau po dviejų kamuoliukų superšti ir jaučiu paskui visą dieną
QUOTE(rooma @ 2006 12 28, 18:39)
Buna tokios sluoksnos, kuri nesivelia. As irgi tokios turiu, vargas su ja. Kazkas sake, kad reikia maisyti su kita, tai dabar taip ir darau.
O is kur ta sluoksna? Ne is ABC?
QUOTE(larina @ 2006 12 28, 19:43)
As pirkau Vilniuje, prie menu gimnazijos. Mano ruda, tamsiai violetine ir dangiska tokia nepasiduodanti slapiam velimui.
QUOTE(rooma @ 2006 12 28, 19:39)
aš vat jos truputį tarp rankų patryniau su vandenuku ir muilu , tai sakyčiau gana gerai suivėlė, o štai šalį kočiojau gal pusvalandį ir nieko....
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2006 12 28, 19:43)
aš kadangi ukmergietė, tai ir vilna iš vietinės parduotuvės. Šiaip sakė vokiška
Papildyta:
o marlę jei nuimčiau nuo viršaus,ar galėtų kas nors pasikeisti?
Rooma,tavo kepurė puiki ir kitais tavo darbeliais žaviuosi.
Rooma, komplektukas labai labai gražus
Neglaite, ar nebandei su guminėm pirštinėmis velti?
Neglaite, ar nebandei su guminėm pirštinėmis velti?
Aaa, nu jo, galima ir su pirštinėm , nea, dar nebandžiau, kaupiuosi