Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

Sveikutes, ir aš nusprendžiau pasirodyti. Tokį komplektėlį padariau šiandien.

user posted image
Atsakyti
Nu kaip man gražu šitie jūsų darbai thumbup.gif, bet kaip nevilioja šlapias vėlimas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
O be reikalo nevilioja slapias velimas. Labai graziu darbeliu galima isgauti.

blush2.gif
Atsakyti
nesuprantukas paidarė. Darant mažą bandymuką iš karšinio a la šalis susivėlė kuo puikiausiai,šiandien nusipirkau sluoksnos tikram dideliam šaliui, viska susiklojau kaip priklauso, o jis visai nesivelia...Kodėl? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhea @ 2006 12 28, 19:34)
nesuprantukas paidarė. Darant mažą bandymuką iš karšinio a la šalis susivėlė kuo puikiausiai,šiandien nusipirkau sluoksnos tikram dideliam šaliui, viska susiklojau kaip priklauso, o jis visai nesivelia...Kodėl? sad.gif

Buna tokios sluoksnos, kuri nesivelia. As irgi tokios turiu, vargas su ja. Kazkas sake, kad reikia maisyti su kita, tai dabar taip ir darau.
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 12 28, 18:34)
O be reikalo nevilioja slapias velimas. Labai graziu darbeliu galima isgauti.

blush2.gif

darbeliai tai vilioja, bet, kad mano rankos šlapio vėlimo nepakelia, jau po dviejų kamuoliukų superšti ir jaučiu paskui visą dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2006 12 28, 18:39)
Buna tokios sluoksnos, kuri nesivelia. As irgi tokios turiu, vargas su ja. Kazkas sake, kad reikia maisyti su kita, tai dabar taip ir darau.

O is kur ta sluoksna? Ne is ABC?
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 12 28, 19:43)

As pirkau Vilniuje, prie menu gimnazijos. Mano ruda, tamsiai violetine ir dangiska tokia nepasiduodanti slapiam velimui.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2006 12 28, 19:39)

aš vat jos truputį tarp rankų patryniau su vandenuku ir muilu , tai sakyčiau gana gerai suivėlė, o štai šalį kočiojau gal pusvalandį ir nieko....
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2006 12 28, 19:43)

aš kadangi ukmergietė, tai ir vilna iš vietinės parduotuvės. Šiaip sakė vokiška unsure.gif
Papildyta:
o marlę jei nuimčiau nuo viršaus,ar galėtų kas nors pasikeisti?
Atsakyti
Rooma,tavo kepurė puiki ir kitais tavo darbeliais žaviuosi.
Atsakyti
Rooma, komplektukas labai labai gražus wub.gif

Neglaite, ar nebandei su guminėm pirštinėmis velti?
Atsakyti
Aaa, nu jo, galima ir su pirštinėm doh.gif lotuliukas.gif, nea, dar nebandžiau, kaupiuosi rolleyes.gif
Atsakyti