Su atejusiomis sventemis!
Keleta man nauju darbeliu
Papildyta:
Sveikos,
Visas sveikinu su praėjusiomis, esamomis ir artejančiomis šventėmis Laimės, ramybės, atradimo džiaugsmo, neišsemiamos fantazijos ir visko kito, pačio geriausio Jums ir Jūsų šeimoms.
P.s.
VITA_V nuostabūs darbai Labai gražūs, labai
Ir Divos kaip visada
Visas sveikinu su praėjusiomis, esamomis ir artejančiomis šventėmis Laimės, ramybės, atradimo džiaugsmo, neišsemiamos fantazijos ir visko kito, pačio geriausio Jums ir Jūsų šeimoms.
P.s.
VITA_V nuostabūs darbai Labai gražūs, labai
Ir Divos kaip visada
Kuo jaukiausių apveltų Šv.Kalėdų ir kūrybiškiausių atienančiųjų
VITA, puikūs darbai, jau su autorės nuoroda
O man laabai patiko dovanoti veltus dalykėlius, taip smagu, kad negaliu
VITA, puikūs darbai, jau su autorės nuoroda
O man laabai patiko dovanoti veltus dalykėlius, taip smagu, kad negaliu
visas su sventem dar karteli labai grazus darbai Vita_V ... jei nepaslaptis kur perki karoliukus? kazkaip pas tave jie visalaik labai grazus tokie beje.... buvau klaipedoj.... galvojau nueisiu bent per langa paspoksot i tuos garsiuosius veltinio namus o gi ateinu ziuriu visi langai uztraukti visiskai nieko neimanoma pamatyt kvaisa taip ir likau stovet
Aciu, mergaites, uz pagyras
karoliukus perku visur - ir kioskose, ir parduotuvese, buna ir floristikos parduotuvese Dazniausiai perku karolius ir isardau
karoliukus perku visur - ir kioskose, ir parduotuvese, buna ir floristikos parduotuvese Dazniausiai perku karolius ir isardau
aaa...aiskutis... aciu uz ats..
ai kaip grazu- Vita_V:)
su sventem visas.. visa SM kaip ismirus- net nesitikejau kazka pamatyti, o cia tiek groziu:))
su sventem visas.. visa SM kaip ismirus- net nesitikejau kazka pamatyti, o cia tiek groziu:))
Visas auksarankes su sventemis
Merginos,apsilankiau pas stebukladareDOSETH veltinuku rumuose Klaipedoj.Tiek grozio vienoje vietoje nesu macius fantastika,koks grozis Pritrukau zodziu pamacius padarytus stebuklus Taip noretusi ispirkt visa grozy,bet neymanoma...grozis vis gaminamas ir vis graziau
Merginos,apsilankiau pas stebukladareDOSETH veltinuku rumuose Klaipedoj.Tiek grozio vienoje vietoje nesu macius fantastika,koks grozis Pritrukau zodziu pamacius padarytus stebuklus Taip noretusi ispirkt visa grozy,bet neymanoma...grozis vis gaminamas ir vis graziau
nusipirkti
QUOTE(linada @ 2006 12 26, 20:36)
nusipirkti
As noriu pati nusidazyti, nes niekada neperku dazytos vilnos. Turiu labai geru dazu ir visada vilna dazau.
Sveikutes !!!
Sveikinu visus su visom ziemos sventem iskart - ir praejusiom ir ateinanciom - laimes, dziaugsmo, geru ideju ir geru darbu, graziu veltinuku ir dosniu uzsakovu!!!
VITA_V - puikus darbai - negaliu atsigrozeti
parodysiu turbo darbeli, nuvelta kuciu ryta dovanai
Sveikinu visus su visom ziemos sventem iskart - ir praejusiom ir ateinanciom - laimes, dziaugsmo, geru ideju ir geru darbu, graziu veltinuku ir dosniu uzsakovu!!!
VITA_V - puikus darbai - negaliu atsigrozeti
parodysiu turbo darbeli, nuvelta kuciu ryta dovanai