Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

QUOTE(balta avis @ 2006 12 23, 18:48)
Puikiai veliat  wub.gif Po kokių 10 metų gal jau bus pakankamai eksponatų parodai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blogiausia būtų gaut užsakymą tokiam vėlimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai jau ilgai veliasi... 9 mėn, o po to formos palaikymui dar 18 metų lotuliukas.gif svarbiausia adatos nesulaužyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gerų švenčių wub.gif wub.gif
Atsakyti
Diva, nuostabus veltinukai, man cia vieni is paciu graziausiu tavo darbeliu thumbup.gif gal pasidalinsi patirtim, kaip tu padarai tuos susuktus ragelius? thumbup.gif turiu ideja kai ka savo vaikui nuvelti, noreciau tokiu raguciu, bet nezinau tiksliai kaip daryti blush2.gif slapiai iskocioji juos, o paskui kaip padarai, kad butu susisuke? ax.gif

na o cia mano kaledines dovanos is veltiniu toliau smile.gif
sita buvau imetus, bet blogos kokybes foto, tai perfotkinau, kad spalvos matytusi. salis sesei:
user posted image

cia naujas salis vyro sesei:
user posted image

salis mociutei
user posted image

siti paskutiniai saliai jau nekarpyti, naturalus kiaurarastis deliotas smile.gif

na, o cia mano kaledine kompozicija su veltinukais smile.gif taigi linksmu visoms svenciu, silto kuciu vakaro ir tegul jusu veltinukai visiem atnesa daug dziaugsmo ir silumos heart.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 24, 12:20)
Diva, nuostabus veltinukai, man cia vieni is paciu graziausiu tavo darbeliu  thumbup.gif gal pasidalinsi patirtim, kaip tu padarai tuos susuktus ragelius?  thumbup.gif turiu ideja kai ka savo vaikui nuvelti, noreciau tokiu raguciu, bet nezinau tiksliai kaip daryti  blush2.gif slapiai iskocioji juos, o paskui kaip padarai, kad butu susisuke?  ax.gif

na o cia mano kaledines dovanos is veltiniu toliau smile.gif
sita buvau imetus, bet blogos kokybes foto, tai perfotkinau, kad spalvos matytusi. salis sesei:

cia naujas salis vyro sesei:

salis mociutei

siti paskutiniai saliai jau nekarpyti, naturalus kiaurarastis deliotas  smile.gif

na, o cia mano kaledine kompozicija su veltinukais  smile.gif taigi linksmu visoms svenciu, silto kuciu vakaro ir tegul jusu veltinukai visiem atnesa daug dziaugsmo ir silumos heart.gif

ai kokie grazus darbeliai:)

ir aciu u zpagyrimus. o ragiukai- na taip, is pradziu veliu ragiukus,paskui juos dedu tarp sluoksniu deliodama batukus, o kai batukai susivelia- tai formuoju ir dziovinu- ragucius susuku ir prispaudziu paprasciausiais skalbiniu segtukais- nusegu jau kai isdziuna ir puikiausiai laiko forma.
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif tai matai koks tas veltinis stebuklingas, pakanka isdziovinti susukta, kad taip laikytusi ax.gif o as jau galvojau, kad ka sudetingiau reik daryt, kad sitaip issilaikytu ax.gif reiks pabandyt po svenciu, bo jau visu ideju nebespeju iki svenciu igyvendint biggrin.gif
Atsakyti
nu vat ir radu kaip imesti savaji:

user posted image
Atsakyti
Su artėjančiomis Šv. Kalėdomis visas!!!! Ramaus Jums Kūčių vakaro ir linksmų linksmų Kalėdų...

Atsakyti
linksmu visiems svenciu!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau darbelį - dovaną. Tai ir pasigirsiu iškart. Viduje - sausų kvapnių augalų mišinukas.

user posted image
Atsakyti
minesota kox grozis wub.gif
visas su sventemis! geru dovanu ir linksmu artejanciu naujuju metu
Atsakyti
user posted image
Su Šventom Kalėdom user posted image

Gerų idėjų user posted image

user posted image
Atsakyti
Su sventem!

Ismokim atleisti,