O man vilkes veltinis labai gražus toks koks yra, be kutų ir be "rėmo" . O panaudoti irgi galima taip kaip tik norisi . Na ant grindų kloti tai gaila būtų, bet ant kokios sofos, tai nieko tam veltiniui nenutiks. Aš tokį paklotą esu nuvėlusi ant "populiariausios" mūsų namuose "sopkutės" . Tai ir mes patys kiek drybsom ant jo ir šunys labai mėgsta užsilipę "barzdas valytis", trintis ir kapstyti tą veltinį - jokios žalos. Apsipūkuoja tik, kaip ir bet koks dėvimas vilnonis daiktas , pūkai lengvai nusirenka , neteplus (nors ir pagrindinė spalva-balta) iki šiol tik kartą skalbtas .
pritariu *Magic* .... as su juo nieko nedaryciau... man ir taip jis labai grazus kilimas tai superinis butu taciau pritariu kad tikrai gail atoki daikta ant grindu tiest... tai siulau pasinaudoti *Magic* patarimais... o kaip pledas man kazkaip jis nesiziuri
rankdarbiu kraitele nusipirkau, gi ziuriu straiopsnis apie velima ploksciai pradedanciosiom viskas aiskiai isdestyta
tai saunu o man niekaip nedaeina kaip reikia elfo batukus vleti...
na ten tik apie plokscia, kitam Nr. turetu buti apie tasiu velima....
o gal dar labiau pakarpyt kraštus ir apvelt, kad kaip specialiai atrodytų.
o gal adatėlėm išeina sumažint tą bangavimą, nors man atrodo kad jis netrukdo
o gal adatėlėm išeina sumažint tą bangavimą, nors man atrodo kad jis netrukdo
Man tai labai grazu tas pledas toks, koks yra, kai ir toks naturalus pabangavimas krastuose ir kai jie ne tiesiai nukirpti, o naturaliai nelygus, man tai grazu...Bet jei pavyks dar su kokia gera ideja ji pagrazinti, manau, bus tik
Kas domėjotės vilna pas Rasą, tai ji turi tokias spalveles
tel. 867163032, 2798166 , siunčia ir į kitus miestus, 100 g kaina 7 lt.
Labai faina vilnelė
Tie balti taškeliai, tai sniegas, nes fotografuota lauke
Labai faina vilnelė
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 20, 20:23)
Kas domėjotės vilna pas Rasą, tai ji turi tokias spalveles
Labai faina vilnelė
Labai faina vilnelė
labai graži vilnelė
o veliasi gerai?
man tai labai patinka , aš daugiau su adata veliu, tai liuks, o šlapiu būdu mane šiaip nervina vėlimas, nes visos rankos velniop , bet čia jau ne vilnos bėda