labai dailios boružėlės
o čia antrą šalį nuvėliau - mamai dovanosiu
O as va pasigirti noriu - paziurekit koki paveiksla gavau dovanu is vienos forumietes -
Gaila kad fotoaparatas neperteikia jo gyvumo
Tobulejat kosminiu greiciu !!!!
QUOTE(Rubberneck @ 2006 12 19, 23:41)
O as va pasigirti noriu - paziurekit koki paveiksla gavau dovanu is vienos forumietes -
Ir kas gi autorė šio darbo?
Fotoaparatas suvalgo pusę veltinio kūrinių grožio
Tai užsisakyk per rankdarbius ,jeigu niekas neturi
QUOTE(vilke @ 2006 12 20, 10:56)
man reikia siandien, o is rankdarbiu gauciau tik po keliu dienu
pabandyk paskambinti mokytojai Kazytei jinai ir vilnos ir adatu turi
jeigu domins parasysiu telf,.
QUOTE(vilke @ 2006 12 20, 07:51)
gal kas kaune turit atliekamu velimo adateliu parduot? man labai skubu, siandien reik o iki ozeskienes man su vaiku labai nepatogu vaziuot parasykit i az, jei kas trit. tik iki pietu, nes paskui neperskaitysiu
vel pareklamuosiu, - toj parduotuvej ozeshkienes gatvej turetu but ir mano megstamiausiu, patogiausiu rankai ir geriausiu velimo adatu...va tokiu:
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 12:26)
vel pareklamuosiu, - toj parduotuvej ozeshkienes gatvej turetu but ir mano megstamiausiu, patogiausiu rankai ir geriausiu velimo adatu...va tokiu:
Ar skiriasi nuo įprastų tik tuo kad su plastmasiniu galu ar ir storiu?
Aš pabandymui nusipirkau storesnę už mūsų įprastą Nr. 36 adatą. Naudoju tik pradžioje darbo kol vilna sukimba. Išeina greičiau. Iki galo formą suteikiu vis vien su Nr. 36.
QUOTE(Minesota @ 2006 12 20, 08:34)
galas yra guminis, nerealiai patogus laikyt....del storiu nzn, plonyte ji, numeriu jie nerasho. Turiu ivairiu firmu ivairiu adatu, be uz sita patogesnes ir lengviau i vilna 'lendancios'nemaciau jei tik nulauzhiu,- lekiu naujos iskart