Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

labai dailios boružėlės wub.gif

o čia antrą šalį nuvėliau - mamai dovanosiu

user posted image
Atsakyti
O as va pasigirti noriu - paziurekit koki paveiksla gavau dovanu is vienos forumietes 4u.gif - user posted image
Gaila kad fotoaparatas neperteikia jo gyvumo unsure.gif
Atsakyti
Tobulejat kosminiu greiciu !!!!
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 12 19, 23:41)
O as va pasigirti noriu - paziurekit koki paveiksla gavau dovanu is vienos forumietes  4u.gif  -
Gaila kad fotoaparatas neperteikia jo gyvumo  unsure.gif

Ir kas gi autorė šio darbo? mirksiukas.gif

Fotoaparatas suvalgo pusę veltinio kūrinių grožio drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas kaune turit atliekamu velimo adateliu parduot? smile.gif man labai skubu, siandien reik ax.gif o iki ozeskienes man su vaiku labai nepatogu vaziuot doh.gif parasykit i az, jei kas trit. tik iki pietu, nes paskui neperskaitysiu
Atsakyti
Tai užsisakyk per rankdarbius ,jeigu niekas neturi
Atsakyti
man reikia siandien, o is rankdarbiu gauciau tik po keliu dienu
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 20, 10:56)
man reikia siandien, o is rankdarbiu gauciau tik po keliu dienu

pabandyk paskambinti mokytojai Kazytei jinai ir vilnos ir adatu turi 4u.gif
jeigu domins parasysiu telf,.
Atsakyti
parasyk butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 20, 07:51)
gal kas kaune turit atliekamu velimo adateliu parduot? smile.gif man labai skubu, siandien reik  ax.gif o iki ozeskienes man su vaiku labai nepatogu vaziuot  doh.gif parasykit i az, jei kas trit. tik iki pietu, nes paskui neperskaitysiu

vel pareklamuosiu, - toj parduotuvej ozeshkienes gatvej turetu but ir mano megstamiausiu, patogiausiu rankai ir geriausiu velimo adatu...va tokiu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 20, 12:26)
vel pareklamuosiu, - toj parduotuvej ozeshkienes gatvej turetu but ir mano megstamiausiu, patogiausiu rankai ir geriausiu velimo adatu...va tokiu:
user posted image

Ar skiriasi nuo įprastų tik tuo kad su plastmasiniu galu ar ir storiu?

Aš pabandymui nusipirkau storesnę už mūsų įprastą Nr. 36 adatą. Naudoju tik pradžioje darbo kol vilna sukimba. Išeina greičiau. Iki galo formą suteikiu vis vien su Nr. 36.
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 12 20, 08:34)
Ar skiriasi nuo įprastų tik tuo kad su plastmasiniu galu ar ir storiu?

galas yra guminis, nerealiai patogus laikyt....del storiu nzn, plonyte ji, numeriu jie nerasho. Turiu ivairiu firmu ivairiu adatu, be uz sita patogesnes ir lengviau i vilna 'lendancios'nemaciau schmoll.gif jei tik nulauzhiu,- lekiu naujos iskart wub.gif
Atsakyti