Aš per savo praktiką jau sulaužiau daugiau nei 10 adatų .
Pradedančiąjai patarčiau pabandymui nusipirkti 2 vnt. Paltą dekoruočiau su ploniausia, 40 numerio adata.
as sulauziusi esu irgi keleta, bet man ju dazniau palauzo vyras - sposydamas kur nors smeigia i puto plasta - ir luzta. tai jei turit tokius vyrus - siulau tikrai kelias isigyti, ypac jei ir taip sunku jas gauti
QUOTE(Natalita @ 2006 12 19, 12:46)
[QUOTE(Natalita @ 2006 12 19, 11:10)
Sveikutes,
vakar buvau pas Rasa. Ji gavo nauja siunta vilnos. Spalvos fantastika
Si karta del kainu viska issiaiskinau tiksliai:
100 g. - 7Lt
50g. - 3.50 Lt
Praeita karta, aisku , graziausias spalvas labai greitai ispirko. Taigi, jeigu norite graziu spalvu, gera vilna velimui, paskubekite.
Rasos telefonas 867163032.
Sekmes
o koks miestas cia
SORRY
Vilnius
Sveikutes,
vakar buvau pas Rasa. Ji gavo nauja siunta vilnos. Spalvos fantastika
Si karta del kainu viska issiaiskinau tiksliai:
100 g. - 7Lt
50g. - 3.50 Lt
Praeita karta, aisku , graziausias spalvas labai greitai ispirko. Taigi, jeigu norite graziu spalvu, gera vilna velimui, paskubekite.
Rasos telefonas 867163032.
Sekmes
o koks miestas cia
SORRY
Vilnius
Ar siunciat i kitus miestus? O gal spalvytes butu galima pamatyti
bandau suvelti batukus,bet niekaip neprilimpa anrtos puses krastai t.y. kaip viena pusia apdedi vilna apverti uzlankstai krastus ir dedi vilna ant kitos puses ir vel apvertus uzlankstai tai va man tas antras uzlankstymas visai neprilimpa gal kas zinot kodel? gal nereik tu krastu muiluoti
Gal zinot kodel neveikia http://veltinis.eforum.lt
QUOTE(london girl @ 2006 12 19, 18:37)
bandau suvelti batukus,bet niekaip neprilimpa anrtos puses krastai t.y. kaip viena pusia apdedi vilna apverti uzlankstai krastus ir dedi vilna ant kitos puses ir vel apvertus uzlankstai tai va man tas antras uzlankstymas visai neprilimpa gal kas zinot kodel? gal nereik tu krastu muiluoti
gal per stipriai suvelta prieš užlenkiant...
QUOTE(saule @ 2006 12 19, 13:46)
Puke, gal gali parašyti kur čia konkrečiau?
parasysiu tlf i az - tik tiek turiu. sake, skambint ir papasakos, kur tikslaiu randasi.
London girl - praktikos reik man trecia batuku pora isejo tokia puse velnio o tuos krastus butina muiluoti, nedaryk ju storu tik.
QUOTE(pavonija @ 2006 12 19, 17:22)
O kam po 5 visokiu dydziu reikia? Puikiausiai galima issiversti ir po 2, na nebent jas lauzyti viena po kitos. As neseniai pradejau badyti, daiktu jau kokia 15 stuku, o sulauziau tik 1 adata, ir galiu pasakyti, kad man uztektu 2- ju dydziu t.y pacios ploniausios ir pacios storiausios.
Tai as ir nesupratau kodel reikia po 5. Tai atradau berods 3 temoje. Ak tai matai jos megsta luzinet! Ot kokios
QUOTE(london girl @ 2006 12 19, 18:37)
Muiluoti geriausia, kai jau abi pusės užlankstytos
QUOTE(Pukė @ 2006 12 19, 18:49)
parasysiu tlf i az - tik tiek turiu. sake, skambint ir papasakos, kur tikslaiu randasi.
London girl - praktikos reik man trecia batuku pora isejo tokia puse velnio o tuos krastus butina muiluoti, nedaryk ju storu tik.
as jau trecia pora bandau bet kazkaip sakau neuprantu visai nesusirisa ta vilnele
kol dar noro nepraradau bandysiu dar
Papildyta:
QUOTE(balta avis @ 2006 12 19, 19:07)
Muiluoti geriausia, kai jau abi pusės užlankstytos
tai vadinasi uzlankstai suslapini ir tik tada ismuiluoji
Papildyta:
QUOTE(vyvytė @ 2006 12 19, 18:43)
man irgi visa diena neveikia norejau dar pasiskaitineti,bet .............
QUOTE(BOZZENA @ 2006 12 19, 10:34)
Labas, mergaites. Labai noreciau ismokti velt adatelem, nes noriu dekoruoti palta. Klausimukas : kur galiu isigyt adateliu ir spalvotos vilnos? Ir ar nepernaivi as manydama, kad sugebesiu ka nors sukurpt an to palto
As is Klaipedos. Pagelbekit.
As is Klaipedos. Pagelbekit.
vietoj taves tikrai nepradeciau nuo paltu dekoravimo
nes nebeishtraukysi paskui tu vilnu jei kas netaip...bent jau ant kokio storo audinio pasibandyk priesh griebdamasi tokiu ambicingu projektu
QUOTE(balta avis @ 2006 12 19, 18:10)
tikra tiesa. be to, paltą galima dekoruoti tik su 38 adata. taigi, jei ji nesulūš, pakaks viso labo vienos 38 sekmes dekoruojant
Aciu Jum, nes dabar kol tik renku informacija kiekvienas faktas man svarbus.