Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

Aš per savo praktiką jau sulaužiau daugiau nei 10 adatų blush2.gif .

Pradedančiąjai patarčiau pabandymui nusipirkti 2 vnt. Paltą dekoruočiau su ploniausia, 40 numerio adata. 4u.gif
Atsakyti
hihihi.gif as sulauziusi esu irgi keleta, bet man ju dazniau palauzo vyras - sposydamas kur nors smeigia i puto plasta - ir luzta. tai jei turit tokius vyrus - siulau tikrai kelias isigyti, ypac jei ir taip sunku jas gauti
Atsakyti
QUOTE(Natalita @ 2006 12 19, 12:46)
[QUOTE(Natalita @ 2006 12 19, 11:10)
Sveikutes,
vakar buvau pas Rasa. Ji gavo nauja siunta vilnos. Spalvos fantastika 
Si karta del kainu viska issiaiskinau tiksliai:
100 g. - 7Lt
50g. - 3.50 Lt
Praeita karta, aisku  , graziausias spalvas labai greitai ispirko. Taigi, jeigu norite graziu spalvu, gera vilna velimui, paskubekite.
Rasos telefonas 867163032.
Sekmes
o koks miestas cia 

SORRY  4u.gif
Vilnius

Ar siunciat i kitus miestus? O gal spalvytes butu galima pamatyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
bandau suvelti batukus,bet niekaip neprilimpa anrtos puses krastai t.y. kaip viena pusia apdedi vilna apverti uzlankstai krastus ir dedi vilna ant kitos puses ir vel apvertus uzlankstai tai va man tas antras uzlankstymas visai neprilimpa doh.gif gal kas zinot kodel? gal nereik tu krastu muiluoti g.gif
Atsakyti
Gal zinot kodel neveikia http://veltinis.eforum.lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvytė: 19 gruodžio 2006 - 17:47
QUOTE(london girl @ 2006 12 19, 18:37)
bandau suvelti batukus,bet niekaip neprilimpa anrtos puses krastai t.y. kaip viena pusia apdedi vilna apverti uzlankstai krastus ir dedi vilna ant kitos puses ir vel apvertus uzlankstai tai va man tas antras uzlankstymas visai neprilimpa  doh.gif  gal kas zinot kodel? gal nereik tu krastu muiluoti  g.gif

gal per stipriai suvelta prieš užlenkiant...
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2006 12 19, 13:46)
Puke, gal gali parašyti kur čia konkrečiau?

parasysiu tlf i az - tik tiek turiu. sake, skambint ir papasakos, kur tikslaiu randasi.

London girl - praktikos reik wink.gif man trecia batuku pora isejo tokia puse velnio lotuliukas.gif o tuos krastus butina muiluoti, nedaryk ju storu tik.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2006 12 19, 17:22)
O kam po 5  visokiu dydziu reikia? Puikiausiai galima issiversti ir po 2, na nebent jas lauzyti viena po kitos. As neseniai pradejau badyti, daiktu jau kokia 15 stuku, o sulauziau tik 1 adata, ir galiu pasakyti, kad man uztektu 2-  ju dydziu t.y pacios ploniausios ir pacios storiausios. smile.gif

Tai as ir nesupratau kodel reikia po 5. Tai atradau berods 3 temoje. Ak tai matai jos megsta luzinet! Ot kokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(london girl @ 2006 12 19, 18:37)
bandau suvelti batukus,bet niekaip neprilimpa anrtos puses krastai t.y. kaip viena pusia apdedi vilna apverti uzlankstai krastus ir dedi vilna ant kitos puses ir vel apvertus uzlankstai tai va man tas antras uzlankstymas visai neprilimpa  doh.gif  gal kas zinot kodel? gal nereik tu krastu muiluoti  g.gif

Muiluoti geriausia, kai jau abi pusės užlankstytos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 12 19, 18:49)
parasysiu tlf i az - tik tiek turiu. sake, skambint ir papasakos, kur tikslaiu randasi.

London girl - praktikos reik wink.gif man trecia batuku pora isejo tokia puse velnio lotuliukas.gif o tuos krastus butina muiluoti, nedaryk ju storu tik.

as jau trecia pora bandau doh.gif bet kazkaip sakau neuprantu visai nesusirisa ta vilnele verysad.gif verysad.gif verysad.gif
kol dar noro nepraradau bandysiu dar cool.gif cool.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(balta avis @ 2006 12 19, 19:07)
Muiluoti geriausia, kai jau abi pusės užlankstytos  mirksiukas.gif

tai vadinasi uzlankstai suslapini ir tik tada ismuiluoji g.gif
Papildyta:
QUOTE(vyvytė @ 2006 12 19, 18:43)

man irgi visa diena neveikia norejau dar pasiskaitineti,bet ............. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2006 12 19, 10:34)
Labas, mergaites. Labai noreciau ismokti velt adatelem, nes noriu dekoruoti palta. Klausimukas ax.gif : kur galiu isigyt adateliu ir spalvotos vilnos? Ir ar nepernaivi as manydama, kad sugebesiu ka nors sukurpt an to palto g.gif
As is Klaipedos. Pagelbekit.

vietoj taves tikrai nepradeciau nuo paltu dekoravimo doh.gif
nes nebeishtraukysi paskui tu vilnu jei kas netaip...bent jau ant kokio storo audinio pasibandyk priesh griebdamasi tokiu ambicingu projektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avis @ 2006 12 19, 18:10)
tikra tiesa. be to, paltą galima dekoruoti tik su 38 adata. taigi, jei ji nesulūš, pakaks viso labo vienos 38  4u.gif  sekmes dekoruojant  smile.gif

Aciu Jum, nes dabar kol tik renku informacija kiekvienas faktas man svarbus.
Atsakyti