Įkraunama...
Įkraunama...

Velimas (Felting) 13

[QUOTE(Natalita @ 2006 12 19, 11:10)
Sveikutes,
vakar buvau pas Rasa. Ji gavo nauja siunta vilnos. Spalvos fantastika
Si karta del kainu viska issiaiskinau tiksliai:
100 g. - 7Lt
50g. - 3.50 Lt
Praeita karta, aisku , graziausias spalvas labai greitai ispirko. Taigi, jeigu norite graziu spalvu, gera vilna velimui, paskubekite.
Rasos telefonas 867163032.
Sekmes

o koks miestas cia

SORRY 4u.gif
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 19, 10:32)
cia turbut kaunas, i az issiuntinejo siandien info. tik as nesuprantu, nei kokia cia rasa, nei kada anksciau buvo vilnos. cia gal apie ta aleksote sneka? g.gif ti as ten tokiu adresu nieko neradau, kaip vaziavau  g.gif

as irgi gavau az - Kaune, Zaliakalnyje prie Graveros arba bazese, karsini parduoda bigsmile.gif ketinu po svenciu nueit apsidairyt smile.gif

Boruzytes grazuoles thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mergaites. Labai noreciau ismokti velt adatelem, nes noriu dekoruoti palta. Klausimukas ax.gif : kur galiu isigyt adateliu ir spalvotos vilnos? Ir ar nepernaivi as manydama, kad sugebesiu ka nors sukurpt an to palto g.gif
As is Klaipedos. Pagelbekit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOZZENA: 19 gruodžio 2006 - 12:38
Klaipedoje adateliu ir spalvotos vilnos gali nusipikrti Veltinio namuose, Janonio gatveje. O del to, ar iseitu ka ant palto padekoruoti, deja, pasakyti negaliu, dar nesu specas smile.gif toks...
Atsakyti
Bet vat kame reikalas: tuose namuose as buvau 1 adatele 4lt, o cia forume kazkur uzmaciau, kad reikia turet visu dydziu adateliu po 5 vnt. ir sumele biski gaunas ir jeigu nesigaus nieko tai pinigai kaip i bala. Vilniuje moterys adatelem po lita dalijosi, gal sakau ir Klaipedoj tokiu yra?
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2006 12 19, 14:42)
Bet vat kame reikalas: tuose namuose as buvau 1 adatele 4lt, o cia forume kazkur uzmaciau, kad reikia turet visu dydziu adateliu po 5 vnt. ir sumele biski gaunas ir jeigu nesigaus nieko tai pinigai kaip i bala. Vilniuje moterys adatelem po lita dalijosi, gal sakau ir Klaipedoj tokiu yra?

Užsisakyk internetu iš rankdarbiai.com. Ten adateles kainuoja Nr.36 ir 40 - 1,20
Nr. 38 - 1,50. Pristatymas berods 5 litai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 19 gruodžio 2006 - 13:47
QUOTE(Pukė @ 2006 12 19, 11:36)
as irgi gavau az - Kaune, Zaliakalnyje prie Graveros arba bazese, karsini parduoda bigsmile.gif ketinu po svenciu nueit apsidairyt smile.gif

Boruzytes grazuoles thumbup.gif

Puke, gal gali parašyti kur čia konkrečiau?
Atsakyti
Labai gražios boružės wub.gif

Aš vis galvoju, kada gi ir aš pradėsiu adatėlėm velti g.gif Nes iki šiol taip nieko ir nesu adatėlėm nuvėlusi - panaudoju jas tik kai reikia kamuoliukus velti (pradžioj subadau, kad lygiau gautųsi) ir kai kas nors šlapiai neprisivelia, tai pribadau paskui... unsure.gif
Atsakyti
Gal kam reikia iškarštos vilnos (baltos spalvos). Rašykit į až. smile.gif
Atsakyti
vilniuje prie čiurlionio MG adatos 2 - 2,40 lt už vienetą, jei kam prireiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2006 12 19, 14:42)

O kam po 5 visokiu dydziu reikia? Puikiausiai galima issiversti ir po 2, na nebent jas lauzyti viena po kitos. As neseniai pradejau badyti, daiktu jau kokia 15 stuku, o sulauziau tik 1 adata, ir galiu pasakyti, kad man uztektu 2- ju dydziu t.y pacios ploniausios ir pacios storiausios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2006 12 19, 16:22)
O kam po 5  visokiu dydziu reikia? Puikiausiai galima issiversti ir po 2, na nebent jas lauzyti viena po kitos. As neseniai pradejau badyti, daiktu jau kokia 15 stuku, o sulauziau tik 1 adata, ir galiu pasakyti, kad man uztektu 2-  ju dydziu t.y pacios ploniausios ir pacios storiausios. smile.gif

tikra tiesa. be to, paltą galima dekoruoti tik su 38 adata. taigi, jei ji nesulūš, pakaks viso labo vienos 38 4u.gif sekmes dekoruojant smile.gif
Atsakyti