Dėl to ir klausiau. Dėja, įtariu, kad iki Kalėdų tas purškiamas krakmolas tikrai nelaikys. Ir formai pabrėžti (ypač tas smailiagales ) geriau būtų vis dėlto ištempti
Sveikos, as ir vakar dvi snaiges nuneriau jau dar viena naslaite nuo pernai likus (geda kam pasakyt, kad tik viena snaige pernai nunarpliojau )
Nu šakės Ir ko aš čia užėjau Dabar užsimaniau tų angelų O para tai neilgėja
QUOTE(Vaidullka @ 2006 10 24, 21:48)
Ačiū
o vienas krakmolinau su purškiamu krakmolu, o kitų nekrakmolinau, tai rezultatas tas pats Tik kad apipurkštos krakmolu biškį pagelto nuo lyginimo
Nuotraukoj nesimato, bet vienos iš jų blizga, o kitos yra baltos
o vienas krakmolinau su purškiamu krakmolu, o kitų nekrakmolinau, tai rezultatas tas pats Tik kad apipurkštos krakmolu biškį pagelto nuo lyginimo
Nuotraukoj nesimato, bet vienos iš jų blizga, o kitos yra baltos
o aš norėjau klaust, gal kokį sidarbrinį siūliuką pridėjai neriant ir man rodos, kai kurios snaigės su karoliukais?
Nu man irgi atrodo kad tas krakmolas nelaikys Ale kadangi man taip pat gerai laikosi "iškrakmolintos" ir ne, tai aš taip ir paliksiu, tikrai neturėtų subliukšt, o jei taip nutiks, tia imsiuos liaudiškų priemonių
o tas su spygliukais tikrai reikės ištempt, nes vakar labai greit norėjau jas sutvarkyt, tai taip ištampiau ir viskas
Karoliukų nedėjau nė vienoj snaigėj, nes man atrodo kad snaigės yra pakankamai puošnios, o jei bus karoliukai, gausis perkraute, o to tai nemėgstu
o tas su spygliukais tikrai reikės ištempt, nes vakar labai greit norėjau jas sutvarkyt, tai taip ištampiau ir viskas
Karoliukų nedėjau nė vienoj snaigėj, nes man atrodo kad snaigės yra pakankamai puošnios, o jei bus karoliukai, gausis perkraute, o to tai nemėgstu
ant ko jus tempiat snaiges? pas mane namie tik viena vienintele virtuvej medine lentute ir, aisku, reikalinga
Na as tai ant storesnio kartono, smeigtukais. Privalumas - kad galima keisti forma, istraukti ir vel juos ismeigti. Minusas - smeigtukai rudija...
ant lyginimo lentos. Pakankamai aukštai, patogu. Kaip snaigėms - užtenka O smeigtukus reikia nerudijančius pirkti - yra tokių. Aš JYSK'e pirkau, tai dežutė kainavo apie septynis lt, bet ilgam užtenka O servetėles tai tempiau ant specialios didelės lentos ir vinis kaliau, o ne smeigtukais
QUOTE(Coccinela @ 2006 11 03, 23:04)
Sakykit, jei neturiu tos NUGOS ir čia galiu gaut neaiškios kilmės krakmolo (o ir su krakmolu krakmolyt nekomu ) - ar verta prasidėt su tom snaigėm?
aš jas norėčiau ant lango ar dar kur kabint.. taip kad stioriau krakmolint reik, kad formos nepraprastų
ką manot?
aš jas norėčiau ant lango ar dar kur kabint.. taip kad stioriau krakmolint reik, kad formos nepraprastų
ką manot?
krakmolint irgi labai gražiai išeina, bet gal tu gali ten tokio purškiamo standiklio rati? Jis naudojamas lyginant, o snaiges ištempsi adatikėm ir apipurkši. Išdžius ir tikrai turėtų laikyti, nes snaigutės nedidukės vis tik. Sėkmės puošiantis
O šiaip visokių snaigių ornamentų yra senesnių metų "Rankdarbių kraitelės" gruodžio mėn numeriuose
QUOTE(Coccinela @ 2006 11 03, 23:04)
Sakykit, jei neturiu tos NUGOS ir čia galiu gaut neaiškios kilmės krakmolo (o ir su krakmolu krakmolyt nekomu ) - ar verta prasidėt su tom snaigėm?
ką manot?
ką manot?
nedidelis čia mokslas - valgomą šaukštą krakmolo išmaišai ~200 ml šalto vandens ir pamirkai išskalbtas snaigeles