agnieszka.v
acha... deja, šiuo metu turiu schemą tik ant popieriaus..... dar pabandysiu kitame kompe paieškoti, jei nerasiu, tai nuskanuosiu, nors ten jau kokybė baisi.
a štai taip jis atrodė iki kol aš jį nunėriau
apatinis....
raganiukshte
štai čia yra labai daug snaigių
http://www.ntl.narod...ake/flakes.html
o iš čia aš kažką ir mezgiau
ačiū ačiū. Bėgu nert. pasirūpinsiu iš anksto dovanelėmis.
GLASSE nuostabus tavo darbeliai, galvoje irgi pradejo suktis ivairios idejos, gal jei rastum tu megztu ir nertu angelu schemas, gal galetum atsiusti i loreta795@yahoo.com, aciu tau labai uz grazias idejas
tai dėkit čia visas schemutes. gal dar kokią įdėja pasigausiu
merginos, kaip reikia krakmolyti niekad nekrakmolinau ir nemoku...
Mano snaigės
jau kaip gražu Vaidullka Kalėdinės nuotaikos jau pas tave
Kaip gražu, Vaidullka!!!
Dasha
apie tai, kaip ištempti rašiau čia Krakmolinu visą laiką tik su krakmolinimo priemone LUGA. Man atrodo, dabar ją Higėja gamina. Niekad nekrakmolinu su krakmolu - jis yra persilpnas. Dar žinau, kad krakmolina su cukrumi, bet nebandžiau.
Procedūra tokia:
išskalbti, po to dedu po vieną-dvį snaiges į neskiestą LUGĄ. Laikau jas ne mažiau poros valandų, tada nuspaudžiu ir iš karto tempiu. Nors truputį dingsta mezgimo reljefas, bet šitaip krakmolyti daiktai visiškai nepraranda formos. Pas mane servetelės yra, kurios taip krakmolytos prieš dvidešimt metų ir dar dabar jos kaip naujos ))))
O, Vaidullka, super!
Tikros kalėdinės nuotaikos (o krakmolinai su krakmolu?)
apie tai, kaip ištempti rašiau čia Krakmolinu visą laiką tik su krakmolinimo priemone LUGA. Man atrodo, dabar ją Higėja gamina. Niekad nekrakmolinu su krakmolu - jis yra persilpnas. Dar žinau, kad krakmolina su cukrumi, bet nebandžiau.
Procedūra tokia:
išskalbti, po to dedu po vieną-dvį snaiges į neskiestą LUGĄ. Laikau jas ne mažiau poros valandų, tada nuspaudžiu ir iš karto tempiu. Nors truputį dingsta mezgimo reljefas, bet šitaip krakmolyti daiktai visiškai nepraranda formos. Pas mane servetelės yra, kurios taip krakmolytos prieš dvidešimt metų ir dar dabar jos kaip naujos ))))
O, Vaidullka, super!
Tikros kalėdinės nuotaikos (o krakmolinai su krakmolu?)
Ačiū
o vienas krakmolinau su purškiamu krakmolu, o kitų nekrakmolinau, tai rezultatas tas pats Tik kad apipurkštos krakmolu biškį pagelto nuo lyginimo
Nuotraukoj nesimato, bet vienos iš jų blizga, o kitos yra baltos
o vienas krakmolinau su purškiamu krakmolu, o kitų nekrakmolinau, tai rezultatas tas pats Tik kad apipurkštos krakmolu biškį pagelto nuo lyginimo
Nuotraukoj nesimato, bet vienos iš jų blizga, o kitos yra baltos
man tai matosi,dauguma yra blizgančių ir tik keletas baltų