tai jus pagrinde apneriate su blizganciais siulais?o kazin kaip visos iseiitu is blizganciu siuliuku
nekava nu va matai kaip gerai kad uzsiminiau ir priminiau
QUOTE(*irma* @ 2007 11 20, 12:21)
tai jus pagrinde apneriate su blizganciais siulais?o kazin kaip visos iseiitu is blizganciu siuliuku
i kai kurias ineriu karoliukus, jeigu ineriu auksinius, apneriu ir auksiniu siulu . visos nebandziau auksines nert, reiks pabandyt
O gal kas gali patarti kaip taisyklingai iškrakmolint snaiges. Prinėriau ir dabar suku galvą
QUOTE(*irma* @ 2007 11 20, 11:47)
labai grazios snauges
o tu saunuole pasirodyk butinai
o as zadu megzti ir blizganciu siuliuku snaigyteskazin kaip gausis gal kas yra bande?
o tu saunuole pasirodyk butinai
o as zadu megzti ir blizganciu siuliuku snaigyteskazin kaip gausis gal kas yra bande?
o gal tu gali pasakyti kur to blizgancio,nerimui tinkancio siulo gauti?
kokie butu geriausi siuliukai angelams nerimui? maxi nebut per stori? gal kas bande zino kaip graziau?
tai kad tu maxi yra triju storumo siulu, kaip tik siandien prisipirkau visu triju po viena matkeli. Pirkau kaune prie 25-mecio turgaus, ten daug siulu ir kainos su "casa lana" palyginus tikrai mazos.
QUOTE(Avijacija @ 2007 11 20, 15:29)
kokie butu geriausi siuliukai angelams nerimui? maxi nebut per stori? gal kas bande zino kaip graziau?
Kiek maciau tai pas mane ant MAXI nera numerio (gal blogai ziurejau),pirkau auksaranke.net.Ir jie man super.Ir atrodo labai graziai ir nerti labai gera.
QUOTE(lauramama @ 2007 11 20, 15:27)
o gal tu gali pasakyti kur to blizgancio,nerimui tinkancio siulo gauti?
nu as ne lietuvoj juos maciau uzsienyje tai sugalvojau pabandyti is ju megzti reiks pabandyti ziuresiu kaip gausis
QUOTE(*irma* @ 2007 11 20, 16:01)
nu as ne lietuvoj juos maciau uzsienyje tai sugalvojau pabandyti is ju megzti reiks pabandyti ziuresiu kaip gausis
Kazkaip niekad cia Lietuvoj akis neuzkliuvo uz tokio siulo.O dabar prireike....
RADAU PIRKTI BLIZGIU SIULIUKU TUOJ PAT ISBANDYSIU
tai kad to blizgucio siulo yra pirkti visur kur siulus parduoda, macia visokiu spalvu ir auksiniu ir sidabriniu, zaliu, melynu, kokiu tik sirdele geidzia.
Papildyta:
ir man labi ydomu kaip atrodys snaiges vien is to siulo-blizgucio, butinai parodyk kai nunersi.
Papildyta:
ir man labi ydomu kaip atrodys snaiges vien is to siulo-blizgucio, butinai parodyk kai nunersi.
QUOTE(everesta @ 2007 11 21, 09:43)
Jei atsimenate, tai mano pora snaigių buvo iš blizgančių siūlų. Tik, kadangi fotografavau telefonu, gal nelabai matėsi.