nu bandau ikelt savo pirmasias snaigeles, viena tai tokia pobaise, kitos puse velnio emiau labai plonus siuliukus, gal dabar reiks pabandyt is storesniu
neriau pagal nuotraukytes, schemu neturiu
Papildyta:
na dabar reiks kazkaip angela sumeistravot, niekaip dar nesiriztu......
Aviacija, man simpatiškiausia paskutinė. Antrajai daug ko trūksta, o pirmoji nebloga tokia. Pabandyk iš storesnių siūliukų, turėtų gražiai išeiti.
QUOTE(Avijacija @ 2007 11 19, 10:19)
nu bandau ikelt savo pirmasias snaigeles, viena tai tokia pobaise, kitos puse velnio emiau labai plonus siuliukus, gal dabar reiks pabandyt is storesniu
Papildyta:
Papildyta:
man tai visos grazios kiekviena savotiskai simpatiska
Man tai visos labai snaigiskos.Liuks padirbejai.
QUOTE(nekava @ 2007 11 19, 11:43)
man tai visos grazios kiekviena savotiskai simpatiska
man irgi
Avijacija, labai grazios snaiges, tokios tikroviskos. pabandyk priverti biserio karoliuku ir poto juos inerti, turetu papuosti snaiges.
Kai neriau angeliuka, jokiu kamuoliuku i galva ar kuneli nedejau, tik truputi sintepono.
Kai neriau angeliuka, jokiu kamuoliuku i galva ar kuneli nedejau, tik truputi sintepono.
QUOTE(sigita @ 2007 11 19, 15:29)
Avijacija, labai grazios snaiges, tokios tikroviskos. pabandyk priverti biserio karoliuku ir poto juos inerti, turetu papuosti snaiges.
as irgi apie karoliukus pagalvojau...... jei angeliuka prisiruosiu megzt tai reiks karunele is karoliuku padaryt pabandyt.
ui kiek cia grozybiu Jusu deka, jau nuneriau apie 60 skirtingu snaiguciu ir tai dar ne pabaiga, planui igyvendint reikia apie 180 Na pagal plana neiseis visu skirtingu padaryt, man jau kiek galejau is visur shcemutes isrinkau, tai tik apie 100 isejo
Kai baigsiu savo uzmacias pasirodysiu
QUOTE(Avijacija @ 2007 11 19, 11:19)
[neriau pagal nuotraukytes, schemu neturiu
Papildyta:
[neriau pagal nuotraukytes, schemu neturiu
Papildyta:
labai grazios snauges
QUOTE(Inetux @ 2007 11 20, 11:19)
ui kiek cia grozybiu Jusu deka, jau nuneriau apie 60 skirtingu snaiguciu ir tai dar ne pabaiga, planui igyvendint reikia apie 180 Na pagal plana neiseis visu skirtingu padaryt, man jau kiek galejau is visur shcemutes isrinkau, tai tik apie 100 isejo
o tu saunuole pasirodyk butinai
o as zadu megzti ir blizganciu siuliuku snaigyteskazin kaip gausis gal kas yra bande?
priminei apie blizganti siuliuka prisipirkau ir pamirstu naudoti,tai pabandziau dabar su bltu karu sudejauir mezgu tai labai graziai gaunasi tokios turtingos snaiges
QUOTE(*irma* @ 2007 11 20, 11:47)
o as zadu megzti ir blizganciu siuliuku snaigyteskazin kaip gausis gal kas yra bande?
as viena kita balta snaige apneriau auksiniu siulu ir man dar labai grazu, kai ineriu karoliukus
labai grazios visu snaiges
gaila, neturiu schemu karpytu snaigiu , be schemu nert nemoku . taip, kad visos mano apvalios, servetelio tipo gaunas