Angeliuku temoj yra kelios tikrai neblogos nuorodos, kur galima rasti labai graziu nertu angeliuku. Nors gal jas reiketu ir cia patalpint...
aciu dar karta uz pagalba ...gal kas nerete tokius angeliukus, kaip nuotraukoje apacioje?atsiliepkite ....neturiu schemos, o bejos nemoku nerti noreciau sventems nunerti artimiesiems
Papildyta:
Atsiprasau...virsuje, nuotraukoje ...
o gal Irmuliux galetum ideti tas nuorodas?..gal ten rasciau????
Papildyta:
Atsiprasau...virsuje, nuotraukoje ...
o gal Irmuliux galetum ideti tas nuorodas?..gal ten rasciau????
sveikos,
man tai įdomu kaip išlaikyti galvytės formą neriant angeliukus.. Ar ten į vidų ką dėt reiktų, ar krakmolint kažkaip įmantriai
man tai įdomu kaip išlaikyti galvytės formą neriant angeliukus.. Ar ten į vidų ką dėt reiktų, ar krakmolint kažkaip įmantriai
Gerai, mergaitės, aš nuorodėles surinksiu ir čia permesiu... O į galvytes, manau reikia prikimšt vatos ar sintepono, galima ir didelį karolį apnert, nes kitaip nelaikys formos.
QUOTE(Irmuliux @ 2007 11 03, 21:34)
Gerai, mergaitės, aš nuorodėles surinksiu ir čia permesiu... O į galvytes, manau reikia prikimšt vatos ar sintepono, galima ir didelį karolį apnert, nes kitaip nelaikys formos.
as i savo angelo galva kišau vata
ruosiuosi Kaledoms ir as jau
Olaiva,labai grazus tavo megztas angeliukas As kaip nemoku nerti,tik mezgu,tai as buvau primezgusi panasiu angelu,tai i galva dedavau rutuliuka nuo deodoranta
kaip man gražu tos snaigės, bet nu niekaip neįsikertu aš schemų
QUOTE(Čili @ 2007 11 04, 14:17)
kaip man gražu tos snaigės, bet nu niekaip neįsikertu aš schemų
o kas butent neaisku?gal bendrom jegom ka paaiskinciau
QUOTE(Olaiva @ 2007 11 03, 21:43)
pasakiskos snaiges
gal gali schemutes imest smulkiu snaigiu . labai jau grazios
as irgi tiek uzsikabliavus , prisipirkau karoliuku ir inerineju i snaiges, kaip graziai spindi . ir dar labai grazu kaledinius burbulus apnert
o kas del krakmolinimo, tai irgi vargstu, nusipirkau purskiama, bet neiskrakmolija taip kaip noretusi
QUOTE(shpika @ 2007 11 04, 21:34)
pasakiskos snaiges
as irgi tiek uzsikabliavus , prisipirkau karoliuku ir inerineju i snaiges, kaip graziai spindi . ir dar labai grazu kaledinius burbulus apnert
o kas del krakmolinimo, tai irgi vargstu, nusipirkau purskiama, bet neiskrakmolija taip kaip noretusi
o kokius tu tuos kaledinius burbulus apneri? ir kokiais siulais? gal turi nuotraukyte?