gal kas nors kur nors matet kur yra pirkti snaigiu nerimo zurnalu?
nemoku ideti to zurnalo virselio foto,tai dedu visa puslapi,gal ir jus rasit ka nors naudingo,grazaus.ypac grazios trimates snaiges.help kol dar iki kaledu yra laiko.parasykit,jei kur nors kaune matet tokiu zurnalu knygynuose ar kur nupigintus pardavineja
pamirsau adresa ideti,kur zurnalu virseliai matosi:)
http://home.teleport...rn_reviews.html
labai abejoju, ar bus atskriras toks leidinys , paprastai būna visur po truputį arba moteriškės tiesiog pačios išbando mezgimo būdą, aš turiu namie keletą nesudėtingų mažų snaigučių iš Amerikos atsiūstų, jei prisiversiu netingėt, gal ir nusimegsiu tokių daugiau, neturiu kaip nufotografuot, įdėčiau čia.Šiaip man irgi įdomu, kokiais dar raštais gražiai atrodytų megztos.
Rankdarbių žurnalas dar turi išeit iki Naujųjų, gal ten bus, bet gal ir per vėlu jau bus...nebent ateinantiems metams bus , turiu senų Rankdarbių žurnalų, bet reikia prisiruošt juos peržiūrėt.O gal ir kokiose mezgimo knygose senesnėse bus arba knygyne pavartyk, išsipiešk raštą , dar lenkiškuose žurnaluose kažkas panašaus turėtų būt, nepamenu pavadinimo.Visada taip yra, kai reikia, sunku gauti , kai nereikia, mėtosi po akim
Rankdarbių žurnalas dar turi išeit iki Naujųjų, gal ten bus, bet gal ir per vėlu jau bus...nebent ateinantiems metams bus , turiu senų Rankdarbių žurnalų, bet reikia prisiruošt juos peržiūrėt.O gal ir kokiose mezgimo knygose senesnėse bus arba knygyne pavartyk, išsipiešk raštą , dar lenkiškuose žurnaluose kažkas panašaus turėtų būt, nepamenu pavadinimo.Visada taip yra, kai reikia, sunku gauti , kai nereikia, mėtosi po akim
perziurejusi as ir tuos rankdarbiu zurnalus,ir lenkisku daug varciusi.bet cia kur radau,tai kazkokios ypatingos.siaip tai bandysiu is situ paveiksliuku,kur tam puslapy radau,nerti.nesu ta pradedancioji,tai tikiuosi,kad pavyks:)
man va idomu kaip tas erdvines snaiges tarpusavyje sujungti...
man va idomu kaip tas erdvines snaiges tarpusavyje sujungti...
nesupratau, taigi sioje nuorodoje yra detalus aprasymai kaip nerti. Tik be schemu, bet aprasymas pazingsniui.
va, pasidairyk cia, gal kas tiks http://www.7ya.ru/ph...px?RubrID=30796
QUOTE (afera @ 2004 10 27, 15:27) |
va, pasidairyk cia, gal kas tiks http://www.7ya.ru/ph...px?RubrID=30796 |
aciu labai uz sita puslapiuka:)
geru dalykeliu yra.gerai,kad yra nerimo schema papaisyta,o ne rastas zodziais,simboliais aprasytas.
aciu!
Vilniuje žurnalų (servetėlių nėrimo, ten gal būtų ir snaigių nėrimo) mačiau pirkti Vilniaus g.Siuvimo reikmenų pard. ir Šiaurės miestelyje Norfoje.
Laaaabai grazu!!!
jau imuosi darbo
jau imuosi darbo
Aciu uz nuorodas!!! Kaip tik savaitgali atsispausdinau keliu brezinukus, o cia dar kiek groziu radau . Siulus jau susiradau .Liko tik nunert
grazu.visa papke atsiprintinau nerimo rastu,pavyzdziu.kas vakara po 4 nuneriu:)
bet gal kas neret tas erdvines?papasakokit,kaip ten viskas vyksta,nes as anglu nesimokiau,tai man tie aprasymai tamsus miskas...
bet gal kas neret tas erdvines?papasakokit,kaip ten viskas vyksta,nes as anglu nesimokiau,tai man tie aprasymai tamsus miskas...