QUOTE (natty @ 2004 10 27, 15:25) |
mh...supratau o ta mokykla nuo keliu iki keliu? o jeigu darzelis - tai koks mokestis? as labai atsiprasau, bet klausimu begale, nes niekas neaisku ![]() |
Paziurejau, kad tavo mergina gimus 8 men,o ne 9 menesi, tai tada reiks eit i mokykla

Papildyta @ [mergetime]1098884118[/mergetime]
O gal zinai kuriam rajone gyvensit? gal kaimyne turesiu

tikriausiai vakaru Londonas, tiksliau kol kas nieko negaliu pasakyti.
Mum dar bus tokia problemele su anglu...maniua turesim laiko iki mokyklos pasimokyti, ir darzelyje su vaikais pabendrautu...Labai dekui uz informacija
.
Kai ka nors konkretesnio zinosiu - pranesiu,
is tikruju gal ir kaimynes busim
Mum dar bus tokia problemele su anglu...maniua turesim laiko iki mokyklos pasimokyti, ir darzelyje su vaikais pabendrautu...Labai dekui uz informacija

Kai ka nors konkretesnio zinosiu - pranesiu,
is tikruju gal ir kaimynes busim

QUOTE (natty @ 2004 10 27, 15:54) |
tikriausiai vakaru Londonas, tiksliau kol kas nieko negaliu pasakyti. Mum dar bus tokia problemele su anglu...maniua turesim laiko iki mokyklos pasimokyti, ir darzelyje su vaikais pabendrautu...Labai dekui uz informacija ![]() Kai ka nors konkretesnio zinosiu - pranesiu, is tikruju gal ir kaimynes busim ![]() |
Laimingai jums ir lauksim naujienu

dar galiu pridurti,kad kai kuriose mokyklose yra darzelio grupe ir ten gali eiti vaikai nuo 4m.,o svarbiausia,kad ten nemokama.Tik man atrodo ,kad reikia atskirai pildyti popierius i darzeli ir i mokykla,bent jau as taip dariau ir viskas buvo liuks

QUOTE (zivile @ 2004 10 27, 17:06) |
dar galiu pridurti,kad kai kuriose mokyklose yra darzelio grupe ir ten gali eiti vaikai nuo 4m.,o svarbiausia,kad ten nemokama.Tik man atrodo ,kad reikia atskirai pildyti popierius i darzeli ir i mokykla,bent jau as taip dariau ir viskas buvo liuks ![]() |
Zivile tai kokia ten darzelio grupe, jei nuo 4 metu vaikai eina i mokykla, as nenorejau saviskio vest, bes sake, kad jau privaloma

priklauso nuo to kada vaikuciai gime.Maniske nuo keturiu metu iki keturiu su puse ejo i darzelio grupe,o po Kaledu pradejo eiti i reception klase,o nuo sio rugsejo jau zingsniuoja i pirma klase
mano abi taip ejo,nes ju gimtadieniai vasaros pabaigoj.Siaip tai nuo 5m.priklauso eiti i pirma klase,zinau daug darzeliu kur gali vaikuciai eiti iki 5m.,bet jau mokami.

Sveiki,
sakykit, o ne i privatu darzeli ar butina labai isanksto uzsiregistruoti? ir nuo kada galiam radet vesti vaikucius ten?
sakykit, o ne i privatu darzeli ar butina labai isanksto uzsiregistruoti? ir nuo kada galiam radet vesti vaikucius ten?
QUOTE (Ule @ 2004 10 27, 20:30) |
Sveiki, sakykit, o ne i privatu darzeli ar butina labai isanksto uzsiregistruoti? ir nuo kada galiam radet vesti vaikucius ten? |
Man atrodo iki 3 metu reik visur moket.Bent jau taip mano drauge man sake

"dar galiu pridurti,kad kai kuriose mokyklose yra darzelio grupe ir ten gali eiti vaikai nuo 4m.,o svarbiausia,kad ten nemokama.Tik man atrodo ,kad reikia atskirai pildyti popierius i darzeli ir i mokykla,bent jau as taip dariau ir viskas buvo liuks
"
Zivile, tai as visgi galiu dar saviske, 2000 08 24 gimimo uzrasyti i darzeli? Ir dar ir nemokamai? Ar jeigu jau priklauso eiti i mokykla, tada uz darzeli reikia moketi?
Kristin, o privaciu darzeliu mokestis 200 svaru uz savaite ar uz menesi?

Zivile, tai as visgi galiu dar saviske, 2000 08 24 gimimo uzrasyti i darzeli? Ir dar ir nemokamai? Ar jeigu jau priklauso eiti i mokykla, tada uz darzeli reikia moketi?
Kristin, o privaciu darzeliu mokestis 200 svaru uz savaite ar uz menesi?

Ziuriu taviskei jau beveik 4 su puse,tai jus ko gero jau galetumet nuo nauju metu pradeti eiti i reception,o tai jau skaitosi i mokykla.Jei atvyksit iki kaledu,iskart susiraskit tinkama mokykla ir uzpyldykit popierius,turetu priimti.O del darzelio,tai nezinau ar taip viduri mokslo metu priima,cia jau turetumete pasidometi pacioj mokykloje ir bus aisku.Jei priimtu idarzeli,tai butu nemokamai,nes valdiskas skaitosi

Labas Zivile,
dekui uz info. O tu su savo dukrytem jau seniai Londone gyveni?
dekui uz info. O tu su savo dukrytem jau seniai Londone gyveni?
Mamos, o jeigu naujai atvyke is Lietuvos ir nori iskarto vesti vaika 3.5 metuku i darzeli, kokiu dokumentu reikia tam, ir is teveliu ir is vaikelio?
ir dar kai vyksta apmokejimas Londono dazrzeliuose, ar yra skirtumas jei vedi visa savaiate, ir tik sakysim 3 dienas per savaite.. ir apitiksliai kokios tos kainos
P.S. tikiuos londonietes atves gal iki rytojaus ir neboikuotos manes
ir dar kai vyksta apmokejimas Londono dazrzeliuose, ar yra skirtumas jei vedi visa savaiate, ir tik sakysim 3 dienas per savaite.. ir apitiksliai kokios tos kainos
P.S. tikiuos londonietes atves gal iki rytojaus ir neboikuotos manes