Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi...

QUOTE(benita.cereskiene @ 2007 01 22, 16:16)
aš gyvenau labai geroj šeimoj. O pati išsirinkau vyrą alkoholiką.... Kentėjau 8 metus. Kentėjau dėl to, kad buvo gėda prisipažinti, kad ištekėjau už alkoholiko, kadangi pas mus giminėj daugiau nei vieno tokio atvejo nėra. Bet kai pavargau kentėti, tai ir išsiskyriau. Ir vaikui daug geriau, kad išsiskyriau, ir man pačiai mirksiukas.gif

O mano tetis irgi buvo alkocholikas, ti jis buvo is tu zmoniu, kuris uzdirba nemazai, nemazai pragerdavo, bet ir dar viska i seima tempdavo. Sunku buvo mamai, galima sakyti visas problemas su mumis guldavo mamai ant peciu. Bet kai dabar pasisneku su ja, tai ji sako as nesigailiu ir tetes jai dabar sake truksta. Matyt prisirisimas. Na siaip buvo ir tu barniu, kuriuos mes matydavom ir graziu akimirku, kurias dabar su malonumu prisimenam.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 22, 17:23)
ir graziu akimirku, kurias dabar su malonumu prisimenam.

Tikiu, kad buvo. O pas mane buvo taip: pragerta viskas. O ir gražių akimirkų nė vienos neatsimenu. Na, gal tik vestuvės buvo gražu. O po jų- fizinis ir moralinis smurtas, mėlynės, badavimas, policijos, durnynai ir t.t.......
Atsakyti
Oho... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(benita.cereskiene @ 2007 01 22, 17:33)
Tikiu, kad buvo.  O pas mane buvo taip: pragerta viskas. O ir gražių akimirkų nė vienos neatsimenu. Na, gal tik vestuvės buvo gražu. O po jų- fizinis ir moralinis smurtas, mėlynės, badavimas, policijos, durnynai ir t.t.......

ir iskentei net 8 metus blink.gif kantri moteris unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(benita.cereskiene @ 2007 01 22, 18:33)
Tikiu, kad buvo.  O pas mane buvo taip: pragerta viskas. O ir gražių akimirkų nė vienos neatsimenu. Na, gal tik vestuvės buvo gražu. O po jų- fizinis ir moralinis smurtas, mėlynės, badavimas, policijos, durnynai ir t.t.......

Tikrai ilgai dar iškentėjai doh.gif gerai kad nusprendei visą tai baigti ir padėti tašką visiems laikams 4u.gif Kitos tam nesiryžta ir kenčia tokius vyrus visą gyvenimą verysad.gif Tik nesuprantama kam??? Dėl vaikų??? Tik dažniausiai vaikai būna dar laimingesni gyvendami atskirai nuo tokių tėvų,nei kartu matydami pykčius ir smurtą.
Atsakyti
SVEIKUTĖS,
TAI KOKIA TEMA SKAUDI...BET MAN DABAR VILTINGA...
AS TEKEJAU MANIAU UZ NUOSTABAUS ZMOGAUS...BET JAU GREIT PO VESTUVIU, PO KOKIU ASTUONIU MENESIU IR PASIMATE, KAD ALKOHOLIZMAS, O VELIAU DAR PO KOKIU 4 METU, KAD IR BAISI PSICHINE LIGA, KURIA ISSAUKE ALKOHOLIS...DIEVE DIEVE, KIEK PRISIKENTEJAU..IR DAR VISAS VAIKELIO LIGAS LIGONINEJ ISVIS GAL PUSE METU SU JUO PRAGULEJAU, O TUO TARPU MANO VYRAS GRIMZDO I BEDUGNE...
Atsakyti
O as skyriaus del to, kad mano ex'as buvo ligonis (baisiai pavydus) doh.gif ir baliukai tik galvoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 01 22, 17:46)
Tikrai ilgai dar iškentėjai  doh.gif  gerai kad nusprendei visą tai baigti ir padėti tašką visiems laikams  4u.gif Kitos tam nesiryžta ir kenčia tokius vyrus visą gyvenimą  verysad.gif  Tik nesuprantama kam??? Dėl vaikų??? Tik dažniausiai vaikai būna dar laimingesni gyvendami atskirai nuo tokių tėvų,nei kartu matydami pykčius ir smurtą.

Va čia gerai pasakyta, kad kitos taip ir kenčia visą gyvenimą. Mano mama taip pat. Tik nesuprantu kodėl ji vis jo taip ir nepalieka. Meilės ten jau seniai nėra. O kitų blogų dalykų labai daug. Kai mes kalbamės aš jai sakau : palik tu jį, nors senatvėj ramiai pagyvensi. Bet visada atsakymas vienas : o kur man eit. Pas mane ji nenori eit, nenori trukdyt jaunai šeimai. Gaila man savo mamos, visą gyvenimą stengės, arė, o tas tik laikraščius skaitė ir gerdavo. Ir visiem girtas kalbėdavo, kad mano mama jam gyvenimą sugadinio ir kad jis gyvena su ja dėll manęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitav: 23 sausio 2007 - 10:42
QUOTE(jovitav @ 2007 01 23, 11:34)
Va čia gerai pasakyta, kad kitos taip ir kenčia visą gyvenimą. Mano mama taip pat. Tik nesuprantu kodėl ji vis jo taip ir nepalieka. Meilės ten jau seniai nėra. O kitų blogų dalykų labai daug. Kai mes kalbamės aš jai sakau : palik tu jį, nors senatvėj ramiai pagyvensi. Bet visada atsakymas vienas : o kur man eit. Pas mane ji nenori eit, nenori trukdyt jaunai šeimai.  Gaila man savo mamos, visą gyvenimą stengės, arė, o tas tik laikraščius skaitė ir gerdavo.

Anksčiau tiek skyrybų nebuvo, nes beveik visos moterys kentėdavo. Ir kentėdavo tyliai, kad niekas nežinotų. Dabar kiti laikai, kai moterys savarankiškesnės ir tikrai nenori kentėti. O vyresni žmonės dar nuo anų laikų kenčia, ir bijo ką nors keisti.... Na, bent jau mano tokia nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(benita.cereskiene @ 2007 01 23, 10:40)
Anksčiau tiek skyrybų nebuvo, nes beveik visos moterys kentėdavo. Ir kentėdavo tyliai, kad niekas nežinotų. Dabar kiti laikai, kai moterys savarankiškesnės ir tikrai nenori kentėti. O vyresni žmonės dar nuo anų laikų kenčia, ir bijo ką nors keisti....  Na, bent jau mano tokia nuomonė.

Ir mano mama kentė tyliai. O kiek visokių siaubų buvo namie:gėrima, smurtas. O mano mamka visą gyvenimą buvo savarankiška, kiek aš prisimenu ji visą laiką išlaikė šeimą. Buvo jį palikus kai man buvo 3mėn, bet tas atšliaužė ant kelių tai ji ir sugrįžo. Pradėjau rašyt ir grįžo labai daug negerų prisiminimų, net verkt noris.
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2007 01 23, 11:48)
Pradėjau rašyt ir grįžo labai daug negerų prisiminimų, net verkt noris.

Užjaučiu. Neverk. Neverta prisiminti blogų dalykų... Tikiuosi, turi dabar puikią savo šeimą, ir tavo vaikiukams neteks to iškentėti. mirksiukas.gif Laikykis! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2007 01 23, 12:48)
Ir mano mama kentė tyliai. O kiek visokių siaubų buvo namie:gėrima, smurtas. O mano mamka visą  gyvenimą buvo savarankiška, kiek aš prisimenu ji visą laiką išlaikė šeimą. Buvo jį palikus kai man buvo 3mėn, bet tas atšliaužė ant kelių tai ji ir sugrįžo. Pradėjau rašyt ir grįžo labai daug negerų prisiminimų, net verkt noris.

Užjaučiu tave console.gif Turbūt sunku prisiminti tas bjaurias akimirkas,tik kitos moterys nesupranta kad gyvendamos su alkoholikais ir smurtautojais dar labiau žaloja vaikišką psichiką.Netgi praėjus daug laiko, tau prisiminus tai dar ir dabar suspaudžia širdį.Kaip giliai įstringa tas blogis patirtas vaikystėj,geriau jau jo net nematyti verysad.gif
Atsakyti