QUOTE(shadowangel3 @ 2015 03 08, 11:25)
Sveiki nezinau Nuo ko cia pradeti mano vardas Ieva man 24 metai esu 4menesi nescia vaiko tevas kuri priemiau gyventi pas save pastoviai laksto is namu neapsikenciu jo tokio elgesio jis pastoviai grasina iseiti is namu ir mane palikti nescia. Nu ka padarysi tikriausiai busiu vienisa mama kaip ir jus. Priiemiau ji gyventi nes jis daugiau neturejo kur eiti bet negaliu apsikesti jo tokio elgesio kai jis iseina is namu ir naktimis negrizta vos tik pasibaram bando pabegti pro duris grasina mane nescia palikti. Esu labai pasimetusi gal kasnors is jusu galetumete man patarti ka man daryti? Kiekviena karta kai jis is namu islekia labai verkiu bijau kad is to streso nepersileisciau neprarasciau savo vaiko. jis ir taip nieko materialiai nieko neremia neprisideda kiekviena menesi del vaiko buna daug islaidu kol dar pagimdysiu reikes viska vaikui nupirkti todel man vienai yra labai sunku.
Nežinau visos situacijos, nepažįstu nei Jūsų, nei Jūsų draugo (kaip suprantu, nesusituokę jūs?), bet vienareikšmiškai manau - siųskit jį į visas keturias puses. Nu ir likit viena, nėščia - pagimdysit - niekada viena nebūsit, viskas į vėžes atsistos. O emocinė būklė labai svarbu, taip kad geraiu paliūdėkit dabar pora mėnesių, negu dar kokius kelis metus. O jeigu bus lemta, jeigu norės gyvent su Jumis ir vaiku rūpintis - atsikvošės ir tada susiras.
Grasina išeit.. nu ir gerai! Kokia nauda Jums iš jo? Nei rūpinasi, nei myli, ir papildomai nervus gadina. Užuot ašarojus ir būgštavus, ramiai sukraukit daiktus ir palydėkit į šviesų rytojų.
Dėl to, kad vaikui viską supirkt reikės - aibė žmonių, galinčių daiktais padėt! Vieni drabužiukų duos, kiti kitų daiktų, menkniekis! Tik paieškot reik, o gerų žmonių pilna
O artimųjų neturit?.. Draugų, tėvų, brolių, pusbrolių, kaimynų? Viskas išsprendžiama, tik nebijokit, nėra čia ko
Papildyta:
QUOTE(Lusinei @ 2015 03 10, 06:59)
Noriu atsitiesti, pradeti gyvenima is naujo. Pakalbekim, kaip, ka ir nuo ko pradejote, pasidalinkit, prasau.
Atleiskit, negaliu būt patarėja, bet labai Jus užjaučiu. Šiuo metu labai sunku ir skaudu, ir banalybės nepadės - tačiau tikėkit, kad viskas tik į gera. Labai gerai, kad sužinojot, kaip viskas yra iš tiesų.. Gaila, kad pats artimiausius ir svarbiausias žmogus taip pasielgė, tačiau kaip bebūtų - Jūs susitvarkysit. Ateis pagalba iš ten, iš kur nesitikit, ir po truputį, po truputį viskas bus gerai!
O šiaip vieni iš pirmesnių žingsnių, spėju, būtų oficialumų tvarkymai
skyrybos, turtų dalybos.. alimentai..