Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi...

QUOTE(Kanareleee @ 2007 05 01, 13:52)
Sveikos. Si ryt atsikeliau ir pamasciau, kad supermamos apie tai turetu kalbetis... Nu ir radau... kai pagalvoju, kiek vyru tokiu "...."

Vakar, kaip jau kokius puse metu iseiles, val susibarem del smulkmenos... daejom iki to, kad isgirdau tokius zodzius is savo vyro " as jau domejaus skirybomis, tai zinok. vaiko tu negausi, net nesvajok. niekaip tu jos neatimsi is manes. tu nieko neturi, tavo seima nieko neturi, niekada jie nadave pinigu mums. tu neturi gyvenamos vietos" kai paklausiau ka jis turi, nes gyvename bute, kuri pirko jo tevai ir ant ju vardo, jie moka paskola, jis pasake, kad tevai ta buta jam dovanos per diena, ir jis tuomet tures gyvenama vieta.  Zodziu, jis grasina man kad atims vaika....  verysad.gif

is tikruju pergyvenu labai, kaip jus manot, ar gali jis sitaip atimti man vaika?  kas susiduret su tuo, kad skyrybu metu vyras nesutinka  mamai palikti auginti vaiko.

vat mane irgi tas liecia,as kai vyrui sneku apie skirybas jis man grasina kad atims vaika is manes,nors pats juo nesirupina ir nemyli,sako tu nedirbi ,buto neturi,vat as irgi pagalvoju ar imanoma kad teismas atimtu is vaiko mama jei ji neturi normalios algos ,buto,ovyras uzdirba pakankamai normaliai buto savoneturi
Atsakyti
Jusu vaikas didelis,. gal jau jo nuomones klaus...? Ar yra kam buve, kad vyras atimtu vaika? verysad.gif

As galvoju, jei jau gres tokia nesamoke, kad atims vaika - neduosiu skirybu... ka tada gali padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2007 05 01, 16:40)
Jusu vaikas didelis,. gal jau jo nuomones klaus...?  Ar yra kam buve, kad vyras atimtu vaika?  verysad.gif
As galvoju, jei jau gres tokia nesamoke, kad atims vaika - neduosiu skirybu... ka tada gali padaryt?

gerai o jei pati paduodi skirybu ir nezinai kaip bus del vaiko,pasakys kad vaikas lieka su tevu kas tada?juk nebepasakysi as nebesiskiriu doh.gif
Atsakyti
Jeigu jau tie vyrai tokie pasiturintys,tai tegul alimentus normalius moka.Aisku kad toks tevas niekada neatstos vaikui Motinos ,dar turi drasos grasinti gun_bandana.gif
Atsakyti
na,kiek mano draugių skyrėsi,kurios neturėjo gyvenamosios vietos,nė vienai vaiko neatėmė...vaikas dažniausiai paliekamas mamai,nebent ta asocialė būtų ar pati nenorėtų...O nuomonės vaiko berods nuo 12metų klausia,su kuo norėtų gyvent...Bet bet kokiu atveju,geriausia paikonsultuot iš anksto su teisininku.
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2007 05 02, 09:54)
Kiek girdejau, tai labai retai tevas laimi pas mus, Lietuvoj. Na nebent mama nedirbanti, nusivalkiojusi, apsinarkasinusi, prasigerusi ir pan rolleyes.gif Na bet vis tiek tektu eit kruvinus kelius, kad is jos atimtu vaika. Na bet viena jau pavyzdi turim, kai laimejo tevas smile.gif Saunuolis jis! 4u.gif Jei jau mamai vaikas nerupi, meto pas giminaicius, draugus, kad tik islekt su draugais pasilakstyt..... nu tai koks cia jos rupinimasis vaiku?  unsure.gif

na aciu dievui kad as nepijoke ne narkomane.tai gal viskas gerai butu,vakar vyriokas vel namo paryciais gryzo,parasiau jam tai gal duris uzrakinti jei nesiruosi gryst?jis man saltai ne nerakink dar pirtus idek i darba,nu virsunemsakau as tau rubus idesiu ir uz duru paliksiu,jis o man ***** zinau kad ilgai negyvensiu tai man viskas dzin,tau sakau visa gyvenima dzin vioetoj gerimu geriau santykius aiskintumeis,ai jam viskas dzin,ir ka daryt su tokiu kai kaska nori pakeist o jam dzin
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2007 05 01, 13:52)
is tikruju pergyvenu labai, kaip jus manot, ar gali jis sitaip atimti man vaika? 

Vaiko niekas neatims. Bus sudarytas vaiko lankymo grafikas, galėsite pasiimti savaitgaliais, antrą dieną po gimtadienio ir per Motinos dieną. Jei gyvensite tame pačiame mieste - tuomet ir vakarais galite matytis..
QUOTE(renika @ 2007 05 01, 19:30)
Aisku kad toks tevas niekada neatstos vaikui Motinos ,dar turi drasos grasinti gun_bandana.gif

Žinoma, kad neatstos, nes jis Tėvas, o ne Motina. Motina galės pasiimti savaitgaliais ir prisidėti prie vaiko auklėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 05 02, 10:06)
Vaiko niekas neatims. Bus sudarytas vaiko lankymo grafikas, galėsite pasiimti savaitgaliais, antrą dieną po gimtadienio ir per Motinos dieną. Jei gyvensite tame pačiame mieste - tuomet ir vakarais galite matytis..

Žinoma, kad neatstos, nes jis Tėvas, o ne Motina. Motina galės pasiimti savaitgaliais ir prisidėti prie vaiko auklėjimo.

Nu negaliu susilaikyti... tas medinis itariu vyras. Ne uz jokius pinigus nepalikciau savo vaiko vyrui.... dar jis cia man galesi savaitgaliai matyti blink.gif atsipeikek.... blin koks durnas diedas doh.gif
Atsakyti
Ramiai,Medinis yra unikumas,ji ne karta is cia grudo,taciau jis atsparus kritikai,gyvena,o forume "kai isimaiso trecias...." yra atskira tema siai iskiliai personai,siulau paskaityti,bus linksmiau!
Atsakyti
Vyrai kurie nesirupina vaikais ir grasina atimt is mamos tik nori kad ju bijotu ir kad nepaliktu.Bukit protingos,nieks jusu vaikuciu neatims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(re2se @ 2007 05 03, 21:25)
Vyrai kurie nesirupina vaikais ir grasina atimt is mamos tik nori kad ju bijotu ir kad nepaliktu.

O vyrai, kurie rūpinasi vaikais? Ar šitų reikia bijoti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 05 04, 09:00)
O vyrai, kurie rūpinasi vaikais? Ar šitų reikia bijoti?

Tikrai ne. Kadangi jie egzistuoja tik knygose, filmuose ir jūsų fantazijose, tai realios grėsmės tikrai nekelia.
Atsakyti