Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi...

QUOTE(diinka @ 2007 04 03, 12:35)
Tik nepamiršk- 7 kartus pamatuok ir tik tada kirpk. Šitas sprendimas turi būti subrendęs, kad niekada nepasigailėtum kad žengei tą žingsnį. Sėkmės tau o svarbiausia stiprybės 4u.gif

ACIU diinka.jau matavau begale kartu,vis pabegdavau ir vel gryzdavau.paprasciausiai toliau nebeymanoma su tuo zmogumi gyventi.tik jo seimos gaila,nes labai pergyvena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(re2se @ 2007 04 05, 17:26)
ACIU diinka.jau matavau begale kartu,vis pabegdavau ir vel gryzdavau.paprasciausiai toliau nebeymanoma su tuo zmogumi gyventi.tik jo seimos gaila,nes labai pergyvena unsure.gif

Bet juk tau tenka gyventi su juo,o ne su jo seima.Kai as skiriausi man irgi jo seimos buvo gaila,bet nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 04 05, 18:14)
Bet juk tau tenka gyventi su juo,o ne su jo seima.Kai as skiriausi man irgi jo seimos buvo gaila,bet nieko nepadarysi.

uztai ir pasiryzau viska baigti.dar ir vaiko gaila kai mato kas seimoj darosi.kad ir kaip bebutu stengiuosi ziuret i ateiti sviesiom akim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(re2se @ 2007 04 05, 17:26)

tu ne apie jo seima galvok o apie savo, ty vaika ir save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(re2se @ 2007 04 05, 21:42)
uztai ir pasiryzau viska baigti.dar ir vaiko gaila kai mato kas seimoj darosi.kad ir kaip bebutu stengiuosi ziuret i ateiti sviesiom akim  biggrin.gif

Svarbiausia kad tau ir vaikui viskas butu gerai,o jo gimine isgyvens,nenumirs.
Atsakyti
liudnoka temele.. verysad.gif mes net nesusituoke, bet bendravimas labai panasus i daugelio jusu, kurios jau priejusios prie skirybu.. dziaugiuos kad ir nesituokiau kai pastojau, kaip sakant is reikalo, dabar skiriantis bent nebutu tiek popierizmo.. o gal dar viskas susitvarkys ir suaugs i prota mano vyrelis.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(R.A. @ 2007 04 06, 10:07)
Man liko tiki 2 sav iki galutinio issiskyrimo  unsure.gif ... Kuo toliau, tuo labiau nervuojuos, nerandu sau vietos doh.gif

laikykis, imk balioneli kad padetu pakilti 4u.gif
Atsakyti
Man liko tiki 2 sav iki galutinio issiskyrimo  unsure.gif ... Kuo toliau, tuo labiau nervuojuos, nerandu sau vietos doh.gif

Nesinervuok,tikek kad bus geriau,as tai tikiu ax.gif
puikiai tave suprantu,reikia tik kokios veiklos kad maziau galvoti.Po ziemos visada ateina pavasaris 4u.gif
LAIKYKIS!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2007 04 06, 15:29)
Jau kaip ir atejo tas pavasaris mano sirdy ax.gif Bet vis tiek nerimas ima nors tu ka doh.gif

nieko,praeis ir viskas pasimirs mirksiukas.gif
Atsakyti
o su manimi susisieke vyro(tuo metu dar)advokate blink.gif (nors ant skirybu ribos balansavome jau 4metus iki to)
as net zagtelejau..ir gavau dovanele savo 33gimtadienio proga
niu taip pataike pasveikinti 4u.gif nors suvyste finansiskai iki 0.

lipdamas teismo laipteliais pasake:
dziaukis, ko zliumbi-as tau laisve dovanoju.
dabar galiu pasakyti : jis buvo teisus visu 100% mirksiukas.gif

yra kazkas daugiau, nei kankinimasis del seimos, nei auka vardan tustybes
yra laisve 4u.gif

Atsakyti

Sunku ka ir patarti,pasakyciau laikykis bet tai jau banalus zodziai...tiesiog pasverk visus pliusus ir minusus,garantuoju pliusu bus daugiau,nusisipsok sau,savo vaikui ir buk stipri,jei ne del saves tai tikrai manau yra del ko.

QUOTE(ssiimmaa @ 2007 04 06, 11:17)
liudnoka temele.. verysad.gif mes net nesusituoke, bet bendravimas labai panasus i daugelio jusu, kurios jau priejusios prie skirybu.. dziaugiuos kad ir nesituokiau kai pastojau, kaip sakant is reikalo, dabar skiriantis bent nebutu tiek popierizmo.. o gal dar viskas susitvarkys ir suaugs i prota mano vyrelis..  doh.gif

Gal suseskite kartu ir pasikalbekite ko nori jis ir ko tu,issakykite viska kas ant sirdies,palengveje is patirties zinau,ir man buvo tokiu kriziu kai jau atrodo viskas...bet issakau viska,kazkas pasikeicia ir vel nusvinta saule ir tau tolinkiu,nedaryk skubotu sprendimu,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,gerai kad cia atradau jusu temele,jau kokie pusemetu galvoji ka daryt su savo gyvenimu,su vyru gyvenu 7m turim sunu,nezinau kas man darosi kai gerai sutariu su vyru bet tai buna labai retai,atrodo noriu su juo gyventi,bet dazniausiai atrodo kaip as jo nekenciu,pareina is darbo namo prie vaiko niekada neprieis nepabuciuos,atsiseda is kart prie kompo,arba su draugais valkiojas kur nors grysta kada nori iseina kada nori ,dabar irgi sedziu viena o jis kaskur geria,as nedirbu jis dirba pinigu neduoda zino kad reik uz darza moket maisto reik,jo paniatkes kad eik dirbk turesi,bet kai jauciu kaska dar jam sirdyje sunku apsisprest,beto neturiu savo buto o nuomuotis vienai man besansu,alga daugiausiai gauciau 700 o noriu stot i mokslus,nezinau kaip jus pasiryzot?man atrodo ai buna ir blogesniu vyru kurie dauzos ir visa kita
Atsakyti
Sveikos. Si ryt atsikeliau ir pamasciau, kad supermamos apie tai turetu kalbetis... Nu ir radau... kai pagalvoju, kiek vyru tokiu "...."

Vakar, kaip jau kokius puse metu iseiles, val susibarem del smulkmenos... daejom iki to, kad isgirdau tokius zodzius is savo vyro " as jau domejaus skirybomis, tai zinok. vaiko tu negausi, net nesvajok. niekaip tu jos neatimsi is manes. tu nieko neturi, tavo seima nieko neturi, niekada jie nadave pinigu mums. tu neturi gyvenamos vietos" kai paklausiau ka jis turi, nes gyvename bute, kuri pirko jo tevai ir ant ju vardo, jie moka paskola, jis pasake, kad tevai ta buta jam dovanos per diena, ir jis tuomet tures gyvenama vieta. Zodziu, jis grasina man kad atims vaika.... verysad.gif

is tikruju pergyvenu labai, kaip jus manot, ar gali jis sitaip atimti man vaika? kas susiduret su tuo, kad skyrybu metu vyras nesutinka mamai palikti auginti vaiko.

Atsakyti