QUOTE(Manaska @ 2007 01 31, 13:05)
Sveikute,pamaciau kad apie vyna uzkalebjai ir as noriu pasireiksti...
Siaip mano megstamas yra baltas...pusiau saldu vynas...
raudona vyna geriu laaaabai retai kada ...
Si savaitgali buvom surio degustacijos vakareli...(na pelesiniu suriu as ir nelabai..net galvojau ka as ten veiksiu nuvaziavus...toleta gasdint begsiu ..
)
bet baliukas buvo SUPER...labai graziai buvo patiekti suriai...
gaila foto neturiu...na bet pabandysiu aprasyt..zodziu ant padeklu buvo sudelioti suriai..ir po maza kortele su pavadinimu...taip pat koki 4 indeliai(na kaip 50gr stikliukai) su : avieciu uogiene,kriausiu uogiene,razinos ismirkytos alkoholyje(skonis alc.gerimo kai musu trejos devynerios)Padeklai buvo gausiai apibarstyti dziovintais riesutais,ir vaisiais...papuosta rozmarino sakelemis.
Buvo geriamas raudonas sausas vynas...
na zinokit ir nenumiriau
prisiragavau visokio pelesinio surio...ir geriau raudona vyna...tiesa pasakius baltas mano nuomone ir nebutu tikes...
Siaip mano megstamas yra baltas...pusiau saldu vynas...
raudona vyna geriu laaaabai retai kada ...
Si savaitgali buvom surio degustacijos vakareli...(na pelesiniu suriu as ir nelabai..net galvojau ka as ten veiksiu nuvaziavus...toleta gasdint begsiu ..

bet baliukas buvo SUPER...labai graziai buvo patiekti suriai...
gaila foto neturiu...na bet pabandysiu aprasyt..zodziu ant padeklu buvo sudelioti suriai..ir po maza kortele su pavadinimu...taip pat koki 4 indeliai(na kaip 50gr stikliukai) su : avieciu uogiene,kriausiu uogiene,razinos ismirkytos alkoholyje(skonis alc.gerimo kai musu trejos devynerios)Padeklai buvo gausiai apibarstyti dziovintais riesutais,ir vaisiais...papuosta rozmarino sakelemis.
Buvo geriamas raudonas sausas vynas...
na zinokit ir nenumiriau

sveika,
malonu, kad cia pasireiskei

as anksciau irgi nemegau raudonu vynu... bet kai pradejau jais dometis zinoma savo nuomone pakeiciau ir atradau superiniu vynu nuo kuriu nei galvos skaudejo, nei bloga buvo... o gal ismokau juos gert...

o tavo baliuko (t.y. kuriam tu buvai) meniu labai fainas ... mazdaug bandau isivaizduot ji... cia tikrai nebutu tikes baltas sausas vynas, bet baltas saldus, ar koks likerizuotas vynas (madeira ir pan.) manau irgi butu puikiausiai derejas...