Įkraunama...
Įkraunama...

Joga nėštumo metu

Jau du kartus buvau KJC Dujotekio g. (Kaune).
Labai patiko, puikiai jauciuosi. Nestukiu nedaug,-pirma karta buvo 5 antra karta 3. Didele erdve, daug oro, nors ir vasara, bet visai nekarsta.
Labai geras laikas, pavakary. Is darbelio anksciau pabegu ir jau po 17 val bunu visa atsigavus:).
Visom, kas turi galimybiu, labai siulau.
Atsakyti
sveiki. gal kas žino kur butu galima lankyti joga nestukems Klaipedoje, bei kokios kainos? Gal kas galetu parekomenduoti kur nueiti?
Atsakyti
Sveikos, lankausi nėščiųjų jogoje www.asana.lt, visai patinka, labai smagi trenerė 4u.gif
Atsakyti
Vilnietės, papasakokit kur vakarais lankot? po darbų?
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Gal kas lanko ar lanke joga jogos centre savitri pas mokyotja Jurga? Noreciau isgirsti atsiliepimus. Perziurejus ju tinklapi, man visai patiko smile.gif www.savitri.lt. Tenai yra ir vakariniai uzsiemimai,po darbo kaip tik tinka smile.gif .
Atsakyti
aš noriu Vilniuje lankyti.
dabar renkuosi ir ieškau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 11 20, 08:10)
ir as buvau smile.gif

manau jauna mamyte pas Jurga gali teiti sestadieni ryte. Ten buna joga seimynelem  bigsmile.gif

wow kaip ydomu, visai šeimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 11 13, 08:52)
visa info cia :
www.savitri.lt

QUOTE(elvyrce @ 2008 11 13, 16:31)
O cia sakykit Jurga - tai kalba eina apie pribuveja Jurga?
QUOTE(Agė @ 2008 11 14, 09:01)
tikrai taip smile.gif

pribuvėja jogos mokytoja? g.gif geras bigsmile.gif labai ydomu.
gal kas lankėte pas ją? gal galite pasidalinti savo yspūdžiais? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 27, 11:45)
pribuvėja jogos mokytoja?  g.gif  geras  bigsmile.gif  labai ydomu.
gal kas lankėte pas ją? gal galite pasidalinti savo yspūdžiais? ačiū 4u.gif

smile.gif As asmeniskai nelankau,taciau lanko moterys is musu Besilaukianciuju Rato-jos yra patenkintos smile.gif O Jurga-universalus zmogus-daug ka sudeba smile.gif
Atsakyti
na,gal dar kokiu nors kontaktu Vilniuje kas nors zinot?? 4u.gif
ps labai neaktyvi temele g.gif
Atsakyti
Nu blyn, būkit geros, atsakykit kas nors apie tą trenerę Rasą ax.gif Kur, kaip, kas?

O tame Savitri centre pas Jurgą kokio dydžio būna grupelės?

Labai laukiu ats
Atsakyti
Sveikos,

Lankiau joga pas Jurga ir vel eisiu tik pas ja, tik pilvuka biski paauginsiu. Jurga kur kas daugiau nei tik jogos mokytoja. Pas ja grupes dideles, nes nestukes prie jos kaip prie medaus traukia. Man ji padejo atsikratyt visokiu baimiu labiau pasitiketi savimi ir savo kunu. Be abejo, ir fiziskai sustiprejau, praejo nugaros skausmai.
Atsakyti