O kažin nelankius įvado į joga galima iškart lankyti užsiėmimus nėščiosioms?
galima
O as taip ir praziopsojau , sakiau kai busiu nescia lankysiu lankysiu, o isejo kaip visada...
QUOTE(kupeta @ 2008 11 16, 11:50)
O kažin nelankius įvado į joga galima iškart lankyti užsiėmimus nėščiosioms?
Tikrai jokių problemų
Vakar buvau pas Jurgą, labai šauniai praėjo dvi valandos - net nepastebėjau
ir as buvau
manau jauna mamyte pas Jurga gali teiti sestadieni ryte. Ten buna joga seimynelem
manau jauna mamyte pas Jurga gali teiti sestadieni ryte. Ten buna joga seimynelem
QUOTE(Santa-I @ 2008 08 08, 13:31)
gal galit parašyti kur Vilniuje galima lankyti nėščiųjų jogą
As jau su antru pilvuku lankau joga Mamamia studijoje. Trenere Audra labai faina, anksciau Forume vede joga nestukems, kas lanke, zino Man labai patogu, kad vakarais vyksta, o jau nuo trecio trimestro galimas rytais lankyti.
Bet toji joga turi buti atskirai nesciosioms? ar i bendra ejot?
QUOTE(vilmama. @ 2009 03 04, 11:24)
Bet toji joga turi buti atskirai nesciosioms? ar i bendra ejot?
Nestukems reiktu rinktis nesciuju joga - bendroje daugumoje pratimu intensyviai dalyvauja pilvo raumenys, o nesciuju atvirksciai - visi pratimai sureguliuoti taip, kad pilvo raumenys atsipalaiduotu ir vaikutis gautu daugiau "vietos" ir deguonies
Busimos mamytes, pasidalinkit, kas dar kur sportuojat vakarais. As radau tik mamamia, savitri ir gemma. Bet gal dar kur nors vyksta?
QUOTE(gustaute @ 2006 12 17, 19:34)
As tai lankau nėščiųjų mankštą su jogos elementai pas trenerę Rasą namie, man labai patinka. Nebrangu, dirba su kiekviena beveik individualiai nes mūsų būna 5-6, tai ne sporto sporto klubas, ir aplinka geresnė ir bendravimas kitas... O dėl tikros jogos tai ji nebus jau tokia tikra kai iki nėštumo. Galimybės mūsų šiek tie kitos.
Sveikos mamytes,
Matau postas apie trenere Rasa pries tris metus rasytas, bet gal ji visa ar veda jogos uzsiemimus? Gal zinot kur ja rasti ir kokie jos kontaktai? Labai noreciau namuose, kur mazai neshtukiu. Tai ir laika gal lengviau suderinti butu, nes ziuriu dauguma jogu neshtukems dienos metu vyksta
QUOTE(gustaute @ 2006 12 17, 19:34)
As tai lankau nėščiųjų mankštą su jogos elementai pas trenerę Rasą namie, man labai patinka. Nebrangu, dirba su kiekviena beveik individualiai nes mūsų būna 5-6, tai ne sporto sporto klubas, ir aplinka geresnė ir bendravimas kitas... O dėl tikros jogos tai ji nebus jau tokia tikra kai iki nėštumo. Galimybės mūsų šiek tie kitos.
Super Gal galite nurodyti kokiu kontaktus treneres Rasos? Kaip pas patekti?
Buciau labai dekinga.