QUOTE(alfija @ 2008 04 07, 12:37)
čia ne apie gerumą kalba, aš tada nesijaučiau labai gera, man dažnai atrodydavo kad aš tiesiog jį kankinu. Kitą, sveiką pagimdžius , o kažkas verkia bet jo niekas nepriglaudžia- o kad jis būtų bent jau verkęs , kad būtų jautęs bent kokias emocijas, būtų reagavęs į šaltį, šilumą, šviesą ar tamsą. Kokia aš būčiau buvus laiminga. Bet viso to nebuvo...Aš ir dabar galvoju, kad man reikėjo svailaikiai leisti žmogui išeiti. Kaip mes dažnai kalbam, girdim apie eutanaziją, palikus jį valdiškoj įstaigoj ir būtų buvus tam tikra prasme pagalba jam- eutanazija.
Be pėdsakų žinoma niekas nepraeina, sielai...o čia dažnai sako , kad aš skandalistė .
Be pėdsakų žinoma niekas nepraeina, sielai...o čia dažnai sako , kad aš skandalistė .
štai matai per mano skubejima buvau ne taip suprasta norejau paklaust ar jaustumeisi gerai, vianos raides nedarašiau ir viskas igavo kitą prasme, atsiprašau kad suklaidinau
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 07, 12:42)
žinau kas tai yra auginti vaika su negalia. Aš atiduočiau i globos namus, kur tokie patys vaikai kaip ir jis.
Bet ačiū dievui pas mane visi sveiki vaikai
Bet ačiū dievui pas mane visi sveiki vaikai
o ką tu norejai dabar tuom pasakyt? ar pasididžiot kad tavo vaikai sveiki? nesupratau?