Įkraunama...
Įkraunama...

SERGANTĮ VAIKĄ ATIDAVĖ Į VAIKŲ NAMUS

kad ir kaip bebutu gaila,bet tikrai yra tokiu parazitu kurie i vaikus ziuri tik kaip i pajamu saltini sad.gif ,paciai ne vienakart norejosi skambint i vaiku teises,kad atvaziuotu patikrinti gretimam name gyvenancios seimyneles,ten baisu kas dedasi,kaip gyvena tie suauge man jie nerupi,bet kai ten yra ir mergyte 3 m.ir ji laksto nevalgiusi,uteleta ir zaizdota tai nori nenori tyleti negalima,iskviete kaimynai vaiku teise,isveze ta vaikuti,sutvarke,apgyde,o dabar ziuriu vel ta vaika atveze ir atidave mat kiek girdejau motina su babune atvaziavo ir raudojo kad grazintu,biski apsikuope troboj ir vaiku teises patikejo ju ,,nekaltom asarom,,va tokioj situacijoj tai mergytei gal tikrai geriau butu globos nameliuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilte28: 18 balandžio 2007 - 08:26

su neįgaliais tai visada yra vienodai, nu visada motinos ima gailėtis kai jau būna nustatytas tas neįgalumas, grupė ir konkreti pinigų suma .Iki to nu nė viena asocialė nesigali biggrin.gif .Arba kai jau ten paskeičia tas negalios laipsnis- sakykim iš visiškos į sunkią. Turiu savo grupėj tokią motiną- vakar lankiau kur tas vaikas.Išaiškino- kai pas mus būna, tai mes jai pakenkiam, pas ją tai visada su visiška negalia, o kai mes paimam tai kartais tik vidutinę duoda.Nu niekšai gi kokie a biggrin.gif .Ir gali informuot ką nori, na atims, o paskui grąžins visvien, ir ką tokims padaryt. g.gif
Atsakyti
na bet ir asocialai gi iš nevilties, gyvenimo smūgių geria.Tai kaip čia dabar galima juos pasmerti smile.gif ?? Pas mus juk tik visokių vaikų skriaudikų - pedofilų, žagintojų, smurtautojų ir visaip kitaip vaikus išnaudojančių teisės yra ginamos. O pats vaikelis tai ar sveikas ar sergantis(apsaugok Dieve) arba "išplauks" arba numirs. Pikta aš esu visada kai reikia ginti vaikus. Pikta ant visų kas juos skriaudžia(nepiimkit asmeniškai, kalbu aplamai valstybės mąstu). gun_bandana.gif .

Aš turėjau minty tas, kurios palieka gimdymo namuose, tik pagimdžiusios.O manau, kad palieka. Neturiu tikslios statistikos, bet esu tikra. Nežinau, kur jie po to pakliūna. Turiu dar vieną rimtą nuogastavimą, tik neturiu įrodymų, todėl negaliu tvirtinti. Galvoju, kad jos yra paskatinamos palikti. Pati tą patyriau.
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 04 18, 10:01)
Aš turėjau minty tas, kurios palieka gimdymo namuose, tik pagimdžiusios.O manau, kad palieka. Neturiu tikslios statistikos, bet esu tikra. Nežinau, kur jie po to pakliūna. Turiu dar vieną rimtą nuogastavimą, tik neturiu įrodymų, todėl negaliu tvirtinti. Galvoju, kad jos yra paskatinamos palikti. Pati tą patyriau.

Na kai kurias atvejais geriau vaika palikti gimdymo namuose ,negu kur i krosni ikisti ar i siuksliu maisa doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 04 18, 12:01)
na bet ir asocialai gi iš nevilties, gyvenimo smūgių geria.Tai kaip čia dabar galima juos pasmerti smile.gif ?? Pas mus juk tik visokių vaikų skriaudikų - pedofilų, žagintojų, smurtautojų ir visaip kitaip vaikus išnaudojančių teisės yra ginamos. O pats vaikelis tai ar sveikas ar sergantis(apsaugok Dieve) arba "išplauks" arba numirs. Pikta aš esu visada kai reikia ginti vaikus. Pikta ant visų kas juos skriaudžia(nepiimkit asmeniškai, kalbu aplamai valstybės mąstu). gun_bandana.gif .

valstybė lotuliukas.gif pas mus ji tik pavadinimą turi. Tai aš suprantu kad ne asmeniškai. Ligoninėj skatina, na bent taip skamba ir labai nemaloniai ir net žiauriai.Kai Vyriausią gimdžiau, tai čia prieš dvidešimt du metus, gulėjo ir mamytė su saulės vaikučiu gimusiu, antras tas jos vaikutis buvo, gal kitaip jai buvo man tai tada atrodė, kad ir mamo vaiko gali neatiduot.ateina ir taip be ceremonijų taip ir taip.Košmaras kažkoks.Ji tai kažkaip stoiškai viską atlaikė, ramiai taip kalbėdavo, o aš tai po anklode ir verkiu ir dėl jos ir dėl savęs- o gal ir mano kas nors kitaip, gal neatiduos. Tada dar būdavom ligoninėj šešias dienas ir atskirai be vaikų.Oj ką aš tada patyriau.Parvažiavus sakiau jau daugiau- tai jokių vaikų, bet neištesėjuo biggrin.gif . Bendraujam mes su ta moteriške, jos vaikiukas dabar paštininku dirba ir gerai.Ir jūsų vaikučiams bus viskas gerai, pamatysit, užaugs.Sauliukai, jiegi nuostabūs nugi pilni meilės su jas visada nu tokio gerumo gali prisigerti, jie gi tokie meilūs, man tai jie ypatingi, tikrai. Yra pas mus sauliukė našlaitė, kodėl jos globoti niekas nepaėmė nežinau, paprastai paima tokius, arba užsieniečiai įsivaikina.Nu va tai ji va taip ir liko pas mus, būtum mačius kaip ji iš Danijos stovyklos su lauktuvėm grėžo, kaip ji tą rudą cukrų dalino, visiems, o likusį dėžutėj pasidėjo, kai į būrelį ėjo dar vadovei nešė ir ten jau kitiems vaikams. Mes ją gallim išleisti į miesto būrelius , tai taip ir darom. Va, saugojo, nevalgė .ašaras tokie momentai išspaudžia.
Tai va, dėl to palikimo ligoninėse tikriausia dar yra tai kad spaudimo ir neatlaiko po gimdymo, ir gydytojai ir jų apšviesti gi artimieji irgi daro spaudimą,nu gal ir nemato tos išeities. aš tai taip sau aiškinu tokius atvejus, kad nebūna kas palaiko ir taip tada gaunasi.
Atsakyti
Bremen, apie tas aš iš vis nekalbu. Būtų mano valia, aš jas utilizuočiau.

Taigi, aš apie tą spaudimą. Esu pakraupusi medikais ir būtent iš jų tą spaudimą ir patyriau. Negaliu dar atsigaut. Aš suprantu, prieš 10 ar kiek metų. Na bet šiandien... Nenoriu tik draskytis. Bet tokio psichologinio smurto net baisiausiam trilery nebučiau susapnavusi. Dėl to ir bandau aškint, kad gal tos, tokios kaip aš, paskaitys. O gal kuri neatlaikiusi ir paliko.
Atsakyti

gal ir taip.Bet man atrodo kad joms yra labai sudėtinga.Ir palikti turėjo būti nelengva ir tas spaudimas iš visų pusių, o kaip be jokio palaikymo turėtų būti va taip sunku pasimt.Pirmiausia gal tegu aplanko, o paskui jau ... čia toks slidus reikalas.Tu šaunuolė, atlaikei visa tai, bet ne visos yra tokios stiprios, va kaip. Ir dar kai tokios palikusios paskaito - smerkiu, smerkiu nu tai viskas. Čia reikėtų labai va taip delikačiai tą klausimą svarstyti.smerkiant nieko nepasieksi.Patikėk manim, žinau ką sakau.Jei mūsų lankančias mamytes mes sutiktume pykčiu ir smerkimu- neateitų nė viena. Nugi jos myli tuos vaikus ir labai kaltos jaučiasi, ir griežtumas tokioj temoj tikrai nepatarėjas.Jei mūsų bendras tikslas yra vaiko gerovė(manau tuo sutaiam), tai nieko ir neprašau kaip tik nesmerkti, kuo atsargiau ta tema, tuo didesnė tikimybė kad mamos apsigalvos ir pasiimsYra pasiėmusių ir ne asocialių ir gyvena gerai, ir džiaugiasi. Jos gi ir paliko, kad nebuvo kas palaiko, tai dabar dar ir jūs, tos kurios auginat ir smerkiat jas.nu jos tokiom menkom prieš jus jaučiasi, o ir jūs ir mes atrodo to siekiam- kad vaikas mamą turėtų.Mano gyvenimo patirtis rodo, kad nė pačio kilniausio tikslo pykčiu ir kritika nepasieksi.
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 15, 19:10)
as negaliu skaityt tu mamu pasirasymus kurios paliko waika, "as serganti, as tokia as anokia..." man nerwas ima swaika waika namie augina o ligoniuku matai jau nebesugeba pasirupint,

Prasom nepykti, bet mane pvz ima nervas nuo tokiu pasisakymu. Kyla klausimas, ar tu pati augini ir sveika ir neigalu vaika? Jeigu augintum, tada suprastum kuo tai skiriasi . Supaprastintai - sveikas vaikas pats atsises, atsistos, nueis kur reikia ir t.t. neigaliukui visa tai reikia padaryt uz ji. Noreciau suzinot, kaip tu pvz isivaizduoji toki varianta: mama, pati sedinti vezimelyje, turi ismaudyti vaikiuka, kuris taip pat sedi vezimely ( ogal net ir jame nepajegus sedeti, gal tik gulintis lovoj) Na ir paaiskink tu man, kaip tai padaryt?? Cia tik vienas banalus pavyzdys, o ju juk buna daug daugiau.
Kazkaip kvailai man skamba lozungai "tu -mama, tu privalai padaryt viska" Mama-dar ne Dievas, yra dalyku, kurie net mamai yra ne pagal jegas
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2007 04 19, 23:45)
Prasom nepykti, bet mane pvz ima nervas nuo tokiu pasisakymu. Kyla klausimas, ar tu pati augini ir sveika ir neigalu vaika? Jeigu augintum, tada suprastum kuo tai skiriasi . Supaprastintai - sveikas vaikas pats atsises, atsistos, nueis kur reikia ir t.t.  neigaliukui visa tai reikia padaryt uz ji. Noreciau suzinot, kaip tu pvz isivaizduoji toki varianta: mama, pati sedinti vezimelyje, turi ismaudyti vaikiuka, kuris taip pat sedi vezimely ( ogal net ir jame nepajegus sedeti, gal tik gulintis lovoj) Na ir paaiskink tu man, kaip tai padaryt?? Cia tik vienas banalus pavyzdys, o ju juk buna daug daugiau.
Kazkaip kvailai man skamba lozungai "tu -mama, tu privalai padaryt viska" Mama-dar ne Dievas, yra dalyku, kurie net mamai yra ne pagal jegas

as auginu neigalu waika ir patikek man taip pat nelengwa, turiu ir as sweikatos sutrikimu, aiskus nera, kad negaleciau waiksciot ar panasiai, bet patikek pazistu ne wiena seima, kurie augina neigalu waika ir patys yra sunkus ligoniai, bet waiku nepaliko waiku namuose ir as tikrai nepalikciau, kad ir kas nutiktu. be to as juk nesmerkiu tu mamu, cia ju paciu reikalas ir ju gywenimas.
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 20, 14:11)
as auginu neigalu waika ir patikek man taip pat nelengwa, turiu ir as sweikatos sutrikimu, aiskus nera, kad negaleciau waiksciot ar panasiai, bet patikek pazistu ne wiena seima, kurie augina neigalu waika ir patys yra sunkus ligoniai, bet waiku nepaliko waiku namuose ir as tikrai nepalikciau, kad ir kas nutiktu. be to as juk nesmerkiu tu mamu, cia ju paciu reikalas ir ju gywenimas.

schmoll.gif patys tėvai sunkūs ligoniai ir nevaikšto ir prižiūri neįgalų,nevaikštantį vaiką? blink.gif tai matyt užeina sveikumo minutėlės ir pakeičia neįgaliukui pampersą blink.gif blink.gif ar taip dar būna? blink.gif
Atsakyti

merginos, nagi nereikia norėti iš žmogaus to ko jis negali. Nu pelytea negali įsivaizduoti , suprasti vienokių ar kitokių situacijų tai negali. Kam dabar pykti ant jos. Jai atrodo kad jos kausmas pats didžiausias. Va kaip ji rašo, kaip ji jaučiasi kažkada ir aš taip jaučiausi, gyvenimas įvedė savas korektyvas. Kiekkvienas gali suprasti tik tai ką jis gali suprasti ir viskas. Ir kiekvienam , dažniausia, savas skaumas savo bėdos yra pačios didžiausios, ir dažnai jaunystėje mes sau patys tobuliausi. Nieko čia nei blogo tame, nei dar ko nors nėra. Reikia tik džiaugtis, kad ir šiais laikais yra jaunų žmonių maksimalistų idealistų .
Atsakyti
QUOTE(AlfredaK @ 2007 04 20, 15:23)
merginos, nagi nereikia norėti iš žmogaus to ko jis negali. Nu pelytea negali įsivaizduoti , suprasti vienokių ar kitokių situacijų tai negali. Kam dabar pykti ant jos. Jai atrodo kad jos kausmas pats didžiausias. Va kaip ji rašo, kaip ji jaučiasi kažkada ir aš taip jaučiausi, gyvenimas įvedė savas korektyvas. Kiekkvienas gali suprasti tik tai ką jis gali suprasti ir viskas. Ir kiekvienam , dažniausia, savas skaumas savo bėdos yra pačios didžiausios, ir dažnai jaunystėje mes sau patys tobuliausi. Nieko čia nei blogo tame, nei dar ko nors nėra. Reikia tik džiaugtis, kad ir šiais laikais yra jaunų žmonių maksimalistų idealistų .

Pritariu drinks_cheers.gif jums!!!!!!!!!!!
Atsakyti