Įkraunama...
Įkraunama...

SERGANTĮ VAIKĄ ATIDAVĖ Į VAIKŲ NAMUS

QUOTE(AlfredaK @ 2007 04 16, 19:13)
Kiek gyvenime buvau susidūrus, tai apgavikas visada pats pirmas rėkia- jog kažkas meluoja, vagis visada labai bijo būti apvogtas o va apie žmogžudžius nieko nežinau.

Tas tiesa, savo ydos labiausiai akis bado, bet visada yra ir kita pusė - kai žmogus tiesiog nemėgsta ir nepritaria blogiui - todėl jo ir nedaro wink.gif
Na pati pritari žmogžudystėms? Esi žmogžudė?
Pritari vagystėms? esi vagis?

QUOTE(AlfredaK @ 2007 04 16, 19:13)
Beje, gal aš ir neteisi, bet ten kur akivaizdžiai kalbasi du žmonės ir tarppusavyje verčiau yra nesikišti, ir palikti suaugusių žmonių reikalus tiems dviems suaugusiems žmonėms.

Čia apie ką? blink.gif Akivaizdžiai du žmonės forume kalbasi per až wink.gif Tai jei dėl to, tikrai esi neteisi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 16, 21:04)
Tas tiesa, savo ydos labiausiai akis bado, bet visada yra ir kita pusė - kai žmogus tiesiog nemėgsta ir nepritaria blogiui - todėl jo ir nedaro wink.gif
Na pati pritari žmogžudystėms? Esi žmogžudė?
Pritari vagystėms? esi vagis?
Čia apie ką?  blink.gif Akivaizdžiai du žmonės forume kalbasi per až wink.gif Tai jei dėl to, tikrai esi neteisi.  4u.gif

nu dar nieko nežudžiau, tai reik manyt ne žmogžudė smile.gif , o dėl vogimo, nu garbės žodis vaikystėj kolūkio laukuose iš mišinio lauko žirnius vogiau, ir nuo agronomo slėpiausi, nuo sandėlio saulėgražų irgi maišiuką prisisėmiau, dar kaimynų slyvas vogiau .Žodžiu vagis toks kažkoks kaip ir buvau, nu bet paskui garbės žodis- lioviausi. biggrin.gif Vagystes kai kurias suprantu, netgi gal sakyčiau ir pateisinu - na sakyi pensininkas iš minimumo gyvenantis pavogė parduotuvėj bandelę , suprantu iš kokių paskatų jis taip pasielgė, tikrai nemanau kad jam dėl to reikėtų kelti bylą, gal ką padirbėti duoti, na nežinau, bet ne į komisariatą tsti.Vaikus kaimyno braškes nurinkusius irgi suprantu.O žmogžudystė yra už mano suvokimo ribų.Pasakyt negaliu- žinoma nepateisinu- bet aš absoliučiai jų nesuprantu.
supratau, jei nori kalbėti asmeniškai reikia a.z rašyti, jei visuomeniškai - va taip kaip dabar.Dabar žinosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfredaK: 16 balandžio 2007 - 21:16
Sveikos,
Nesmerkiu nė vienos, kuri paliko savo neįgalius vaikus, bet pati turbūt negalėčiau, net jei turėčiau pasidalint vienu duonos kąsniu su vaiku. Negalėčiau ne todėl, kad moralė neleistų, negalėčiau palikti, nes palikusi savo vaiką aš nebegalečiau gyventi. Mes esam žmonės, ne gyvūnai, mes turim atiduoti savo vaikams visą save, kad ir kaip sunku būtų. Nesveikas vaikas yra ir kančia ir džiaugsmas kartu, bet vistiek tai - tavo kančia ir džiaugsmas, tau skirtas.
Atsakyti
Pingvinuke ,ir kitos mamytes auginancios vaikus su negalia linkiu jums ir toliau stiprybes ,kantrybes, vilties 4u.gif
Bet ir nesmerkiu teveliu atidavusiu vaikuti i vaiku namus ax.gif ,zinoma tai yra ziauru doh.gif ,bet gal tikrai jam tenai bus geriau ,negu namuose jausti tevu neapykanta ax.gif .O gal but tevai persigalvos ir pasiims g.gif ,gi viskiskai kontaktu su vaiku nenutrauke ax.gif .
Atsakyti
Jei neįgalų vaiką atidavė visiškai sveika mama,aš manau ji niekada jo nebeatsiims g.gif ar daug atidavusių sveikus vaikus į vaikų namus atsiėmė?Taip,taip...O kaip pasielgtumėte,jeigu jus įvykus avarijai suparaližuotų,nepakeltumėte šaukšto,stovėtumėte ant vienos kojos,o jūsų vaikas sėdėtų invalido vežimėlyje...tai jūs dievas -pasitrauksite iš gyvenimo pati ir pasiimsite savo vaiką kartu?
Puolate AlfredaK,pačios neęmąstydamos....parašė žmogus atidavęs,atvėrė savo žaizdą,o jums svarbu druskos įberti...
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 04 17, 12:37)
o jums svarbu druskos įberti...

nereikia tokių apibendrinimų apie tai kas kam svarbu ir kas ne - o pasisakyt ...na kiekvienai čia galima. Įžeidinėt ne, bet turėt kitokią poziciją ir ją čia išdėstyt - tikrai taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 17, 19:43)
nereikia tokių apibendrinimų apie tai kas kam svarbu ir kas ne - o pasisakyt ...na kiekvienai čia galima. Įžeidinėt ne, bet turėt kitokią poziciją ir ją čia išdėstyt - tikrai taip. smile.gif

svarbiausia tai kad autorė pati nuosekliai laikytųsi čia taip skambiai pasakytų savo žodžių.
Atsakyti
QUOTE(Ausrytukas @ 2007 04 17, 19:53)
svarbiausia tai kad autorė pati nuosekliai laikytųsi čia taip skambiai pasakytų savo žodžių.

svarbu visiems wink.gif, aš beje situacijos niekaip nevertinau dar, tik išsakiau kelis samprotavimus dėl vieno posakio ir tiek...nereikia įsitempusioms skaityt ir matyt tai ko nėra wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 balandžio 2007 - 20:49
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 17, 22:48)
svarbu visiems wink.gif, aš beje situacijos niekaip nevertinau dar, tik išsakiau kelis samprotavimus dėl vieno posakio ir tiek...nereikia įsitempusioms skaityt ir matyt tai ko nėra wink.gif

būtent , Karbyne, būtent nereikia matyt to ko nėra visose temose ne tiktai čia.Aš tiesiog užkliuvau už tamstos nenuoseklumo ir tiek. O neskaityti akis įtempus asmeninių įspėjimų kaip ir nevalia, nes paskui ,neduok Dieve, neminėtimą tautą kaip ne taip paminėsiu tai ir vėl būsiu įspėta už tą kitokią nuomonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytukas: 17 balandžio 2007 - 21:08
tu tikrai kažkokia keista, kabiniesi prie kiekvieno žodžio. O įtampa, tai pas tave didžiulė. Atsipalaiduok.
Atsakyti
taip Aušrytuk,turi atsipalaiduot,sugrįžk kai pailsėsi 4u.gif sako psichologas padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 04 17, 23:23)
taip Aušrytuk,turi atsipalaiduot,sugrįžk kai pailsėsi 4u.gif sako psichologas padeda smile.gif

ačiū už patarimus, bet įtampos nejaučiu jokios.Matyt taip iš prigimties esu bjauri biggrin.gif . Atsakysiu tau į kitą tavo klausimą- ar atsiima paliktus neįgalius vaikus.atsiima ir dar kaip, bet kaip bebūtų keista tai dažniausia būna asocialios šeimos, reiškia taip kai vaikui būna nustatyta ten jau ta negalia - išsiplovus grįčią asociali mamytė asikviečia VTAT atstovus ir pradeda raudoti, kaip aš gailiuosi, kaip aš va paitaisiau, kaip be vaiko gyventi negaliu ir dar visko pripaisto.tokiems beigailintiems ir grąžina.O paskui to vaiko likimas yra baisesnis už baisų.Niekas juo ir nesirūpina, reikalingi yra pinigai .Tai ir nežinau tokiu atveju kaip ar gerai būtų kad asocialėms tų vaikų net neduotų, ar kad grąžina juos ir juos paskui laiko namuose kaip pinigų išgėrimams šaltinį. O jei pijokai gyvena atskirai, na išsiskyrę- va tada koks galdiož i lai pasikelia kuris jau čia tą vaiką myli. Situacijų gyvenimo peripetijų yra tiek, kad jų ir neišvardinsi ir nesuskaičiuosi.
Ir normalios ne asocialios šeimos neįgalaus vaiko atidavimas į spec. įstaigas motyvai ir situacijos yra labai skirtingos. Jei viskas būt taip paprasta- nenorėjo augint, karjeros gadint dar kažko- tada aš būčiau irgi iš tų smerkiančių, nu bet va aš tikrai ranką prie širdies pridėjus galiu pasakyti- su tokiais nesusidūriau.Gal kūdikių namuose ir susiduria, bet aš apie tai nežinau.
Dabar tikriausia vėl mintis būsiu kaip nos ne taip išdėsčius, arba vėl kažką kažkur agitavus atiduoti.
Yra viena vieta kur visada sakysiu , kad jei tėvai į savo vaiką žiūri tik kaip į pajamų šaltinį asocialiam gyvenimo būdui vesti, tai sveikas jis ar neįgalllus tas vaikas jį iš tokios šeimos paimti reikia ir negrąžinti niekada.
Atsakyti