QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 04 17, 23:23)
taip Aušrytuk,turi atsipalaiduot,sugrįžk kai pailsėsi
sako psichologas padeda
ačiū už patarimus, bet įtampos nejaučiu jokios.Matyt taip iš prigimties esu bjauri
. Atsakysiu tau į kitą tavo klausimą- ar atsiima paliktus neįgalius vaikus.atsiima ir dar kaip, bet kaip bebūtų keista tai dažniausia būna asocialios šeimos, reiškia taip kai vaikui būna nustatyta ten jau ta negalia - išsiplovus grįčią asociali mamytė asikviečia VTAT atstovus ir pradeda raudoti, kaip aš gailiuosi, kaip aš va paitaisiau, kaip be vaiko gyventi negaliu ir dar visko pripaisto.tokiems beigailintiems ir grąžina.O paskui to vaiko likimas yra baisesnis už baisų.Niekas juo ir nesirūpina, reikalingi yra pinigai .Tai ir nežinau tokiu atveju kaip ar gerai būtų kad asocialėms tų vaikų net neduotų, ar kad grąžina juos ir juos paskui laiko namuose kaip pinigų išgėrimams šaltinį. O jei pijokai gyvena atskirai, na išsiskyrę- va tada koks galdiož i lai pasikelia kuris jau čia tą vaiką myli. Situacijų gyvenimo peripetijų yra tiek, kad jų ir neišvardinsi ir nesuskaičiuosi.
Ir normalios ne asocialios šeimos neįgalaus vaiko atidavimas į spec. įstaigas motyvai ir situacijos yra labai skirtingos. Jei viskas būt taip paprasta- nenorėjo augint, karjeros gadint dar kažko- tada aš būčiau irgi iš tų smerkiančių, nu bet va aš tikrai ranką prie širdies pridėjus galiu pasakyti- su tokiais nesusidūriau.Gal kūdikių namuose ir susiduria, bet aš apie tai nežinau.
Dabar tikriausia vėl mintis būsiu kaip nos ne taip išdėsčius, arba vėl kažką kažkur agitavus atiduoti.
Yra viena vieta kur visada sakysiu , kad jei tėvai į savo vaiką žiūri tik kaip į pajamų šaltinį asocialiam gyvenimo būdui vesti, tai sveikas jis ar neįgalllus tas vaikas jį iš tokios šeimos paimti reikia ir negrąžinti niekada.