Įkraunama...
Įkraunama...

SERGANTĮ VAIKĄ ATIDAVĖ Į VAIKŲ NAMUS

Beje pavadinimą keisčiau ne į sergantį, bet neįgalų vaikutį.Sergantį, nu tai iš pirmo gali pasirodyti -susirgo sloga, pakilo temperatūra- nu ir atidavė.
Atsakyti
Alfreda, jokiu būdu nesmerkia niekas Tavęs.Pikta, kad paskaitot paskutinį tik paskutinį komentarą. Mes čia seniai diskutuojam.
Kalba eina apie SVEIKAS, tik pagimdžiusias ir išsigandusias diagnozių, bijančias susigadinti gyvenimą ir aukojančias dėl to savo vaikelį.Aš kelis kartus esu pabrėžusi, kad JEIGU MAMA FIZIŠKAI PAJĖGI PASIRŪPINTI.

O Aušrytukas puola svaidytis kaltinimais ir neskaičiusi apie ką kalbama, ištraukusi iš konteksto. Jau praeitą kartą susikivirčijom ne tik aš su ja, bet ir kitos.
VISI MES ŠITOJ TEMOJ JAUTRŪS. Tik norėtųsi, kad paskaitytumėt atidžiau prieš sureaguojant.

Dėl Tavęs man labai nesmagu, kad taip pasijautei, atsiprašau verysad.gif , tikrai ne Tau taikiau. Bet nesijaučiu kalta dėl to, kad ne viską skaitei.
Atsakyti
nezinau ar ka izeisiu, bet speju kad taip ir prasom nepykt nes kiekwienas turi sawo nuomuone!!! as negaliu skaityt tu mamu pasirasymus kurios paliko waika, "as serganti, as tokia as anokia..." man nerwas ima swaika waika namie augina o ligoniuku matai jau nebesugeba pasirupint, kiek yra tokiu ligotu, wienisu, sunkiai gywenaciu mamu, gal net blogiai gywenaciu nei mes, bet jos waiku sawo nepalieka kaip kokiu nebereikalingu skuduru, jos augina, jos bando kabintis i gywenima, o cia pasisakymai tokie as serganti man sunku man blogai yra kai kam ir blogiau, bet waikus augina!!! nepateisinu ir taskas fool.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 15, 20:10)
nezinau ar ka izeisiu, bet speju kad taip ir prasom nepykt nes kiekwienas turi sawo nuomuone!!! as negaliu skaityt tu mamu pasirasymus kurios paliko waika, "as serganti, as tokia as anokia..." man nerwas ima swaika waika namie augina o ligoniuku matai jau nebesugeba pasirupint, kiek yra tokiu ligotu, wienisu, sunkiai gywenaciu mamu, gal net blogiai gywenaciu nei mes, bet jos waiku sawo nepalieka kaip kokiu nebereikalingu skuduru, jos augina, jos bando kabintis i gywenima, o cia pasisakymai tokie as serganti man sunku man blogai yra kai kam ir blogiau, bet waikus augina!!! nepateisinu ir taskas  fool.gif

gal yra kam ir blogiau, matyt esi labai jauna ir gyvenimas dar tau mentai pažystamas.Na ką čia tau tokio pasiūlyti - gal babandyk įsivaizduoti kad esi iki pažastų įmūryta, ir bandyk pampersą pakeisti žmogui kurio tu negali pasiekti, nebekalbant pakelti visgi beveik šimtas kg., o ypač tuo metu kai būna raumenų spazmai.Bet net nemanau kas tai yra tu imsi ir suprasi.aišku, visada galima nieko nedaryti ir vaikas anksčiau ar vėliau supus gyvas, suprantu puikiai.Kalba taigi ne apie Dauno sindromą, kur šaunuoliai visi anksčiau ar vėliau išmoksta apsitarnauti pats save.Aš turiu visišką negalią ir mano sūnus yra visiškos negalios, jis net maitinamas yra, dažnai zonduojamas.Tavo tokie pasakymai tai man skamba - tu privalėjai nužudyti savo vaiką.Kaip galima būti tokiai piktai ir auginti neįgalų vaiką????????????????O vaiką savo visada lankau, ir niekur nepalikau.O sveikas auga su manim pavydu kad sveikas???Nugi negalima taip ir gyventi, kaip ti dabar taip, mamyte?Nesuprantu tokių žmonių kaip tu tikrai.Žinai sako Dievas kartais atsiunčia bausmę, o kartais bausmę.Nežinau ką atsiuntė man, bet siūlyčiau rimtai pagalvoti ką atsiuntė tau.
Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 04 15, 19:19)
Alfreda, jokiu būdu nesmerkia niekas Tavęs.Pikta, kad paskaitot paskutinį tik  paskutinį  komentarą. Mes čia seniai diskutuojam.
Kalba eina apie SVEIKAS, tik pagimdžiusias ir išsigandusias diagnozių, bijančias susigadinti gyvenimą ir aukojančias dėl to savo vaikelį.Aš kelis kartus esu pabrėžusi, kad JEIGU MAMA FIZIŠKAI PAJĖGI PASIRŪPINTI.

O Aušrytukas  puola svaidytis kaltinimais ir neskaičiusi apie ką kalbama, ištraukusi iš konteksto. Jau praeitą kartą susikivirčijom ne tik aš su ja, bet ir kitos.
VISI MES ŠITOJ TEMOJ JAUTRŪS. Tik norėtųsi, kad paskaitytumėt atidžiau  prieš sureaguojant.

Dėl Tavęs man labai nesmagu, kad taip pasijautei, atsiprašau verysad.gif , tikrai ne Tau taikiau. Bet nesijaučiu kalta dėl to, kad ne viską skaitei.

skaičiau tavo pasisakymus paskutinius pas saulutės vaikučius, nugi atsipalaiduok, paskaityk ramiau ką pasakė tas Aušrytukas, nieko bloga nesiūlo, priešingai , ten tiesiogiai galima perskaityti žodžius - moterys jūs ne vienos, ir jei jums kas atsitiks visada jūsų vaikais su meile bus pasirūpinta.Juk ji ir kalba už mus, už tas mamas kurios negali dėl įvairių priežasčių pasirūpinti .Kas gi jums bloga linki, negi taip yra sunku suprasti, kad dauguma žmonių nori padėti.Tu jau seniai nebe ligoninėj, pamiršk tu tuos gydytojus ir džiauklis vaikučiu.Niekada daugiau neskaityk žmonių pasisakymų kaip didžiausių priešų, nes kieno jau kieno o Aušros atžvilgiu tu esi visiškai neteisi.Pamatytum kokie jos vaikai...kur tu dar sutiksi bernus paauglius kurie laisvu laiku bėga vežimėlių neįgaliųjų pastumdyti.
Atsakyti
QUOTE(AlfredaK @ 2007 04 15, 21:28)
gal yra kam ir blogiau, matyt esi labai jauna ir gyvenimas dar tau mentai pažystamas.Na ką čia tau tokio pasiūlyti - gal babandyk įsivaizduoti kad esi iki pažastų įmūryta, ir bandyk pampersą pakeisti žmogui kurio tu negali pasiekti, nebekalbant pakelti visgi beveik šimtas kg., o ypač tuo metu kai būna raumenų spazmai.Bet net nemanau kas tai yra tu imsi ir suprasi.aišku, visada galima nieko nedaryti ir vaikas anksčiau ar vėliau supus gyvas, suprantu puikiai.Kalba taigi ne apie Dauno sindromą, kur šaunuoliai visi anksčiau ar vėliau išmoksta apsitarnauti pats save.Aš turiu visišką negalią ir mano sūnus yra visiškos negalios, jis net maitinamas yra, dažnai zonduojamas.Tavo tokie pasakymai tai man skamba - tu privalėjai nužudyti savo vaiką.Kaip galima būti tokiai piktai ir auginti neįgalų vaiką????????????????O vaiką savo visada lankau, ir niekur nepalikau.O sveikas auga su manim pavydu kad sveikas???Nugi negalima taip ir gyventi, kaip ti dabar taip, mamyte?Nesuprantu tokių žmonių kaip tu tikrai.Žinai sako Dievas kartais atsiunčia bausmę, o kartais bausmę.Nežinau ką atsiuntė man, bet siūlyčiau rimtai pagalvoti ką atsiuntė tau.

o tai ko dejuoji kad tau skaudu lankyt? o man waika atsiunte o ne bausme ir neswarbu koki! as ji isnesiojau as jo laukiau ir as ji myliu! o del piktumu, taip as pikta bet ne ant gywenimo ar kazko panasaus bet as pikta ant mamu kurios palieka serganti waika, taip gal as jauna bet ar nemanai kad kaip tik jaunos dazniau palieka waikus sergancius negu wyresnio amziaus?????? as tawes nesmerkiu bet sorry tikrai nepateisinu. ir beje man juokas paeme kai perskaiciau paskutines tawo eilutes, tai tikriausiai tau bausme ir atsiunte kad taip swaidais tokiais zodziais, si kart galiu as taip pasakyt, ziauru mamyte tikrai ziauru!!!!
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 15, 20:47)
o tai ko dejuoji kad tau skaudu lankyt? o man waika atsiunte o ne bausme ir neswarbu koki! as ji isnesiojau as jo laukiau ir as ji myliu! o del piktumu, taip as pikta bet ne ant gywenimo ar kazko panasaus bet as pikta ant mamu kurios palieka serganti waika, taip gal as jauna bet ar nemanai kad kaip tik jaunos dazniau palieka waikus sergancius negu wyresnio amziaus?????? as tawes nesmerkiu bet sorry tikrai nepateisinu. ir beje man juokas paeme kai perskaiciau paskutines tawo eilutes, tai tikriausiai tau bausme ir atsiunte kad taip swaidais tokiais zodziais, si kart galiu as taip pasakyt, ziauru mamyte tikrai ziauru!!!!

dėl to nepateisinimo, tai tu ne Dievas ir neužsiimk juo būti.Nieko nemanau apie mamas paliekančias vaikus, dėl tos pačios priežasties, kad neesu Dievas, ir ne man teisti, visiems savo laiku bus atlyginta - tuo neabejoju.O man iš tavęs juokas neima, man labai nuoširdžiai gaila tavęs.Tokios pikto, įtūžusios, su juoda siela.Tu pati savo pykčiu žudai save, kaip tu gali paskui eiti prie to vaiko???Ką tu jam perduodi, negi nemanai kad jis tavęs nejaučia, tavo dvylipumo???Tau tiesiog reikėtų psichologinės reabilitacijos.
Kaip ten sako psichoterapeutai, kad mus kituose labiausia pykdo tai kas yra mumyse pačiuose.
Kada nors pasimelsiu ir už tave, kad rastum ramybę ir susitaikymą su tuo kas neišvengiama.
Atsakyti
[quote=AlfredaK,2007 04 15, 22:05]
dėl to nepateisinimo, tai tu ne Dievas ir neužsiimk juo būti.Nieko nemanau apie mamas paliekančias vaikus, dėl tos pačios priežasties, kad neesu Dievas, ir ne man teisti, visiems savo laiku bus atlyginta - tuo neabejoju.O man iš tavęs juokas neima, man labai nuoširdžiai gaila tavęs.Tokios pikto, įtūžusios, su juoda siela.Tu pati savo pykčiu žudai save, kaip tu gali paskui eiti prie to vaiko???Ką tu jam perduodi, negi nemanai kad jis tavęs nejaučia, tavo dvylipumo???Tau tiesiog reikėtų psichologinės reabilitacijos.
Kaip ten sako psichoterapeutai, kad mus kituose labiausia pykdo tai kas yra mumyse pačiuose.
Kada nors pasimelsiu ir už tave, kad rastum ramybę ir susitaikymą su tuo kas neišvengiama.
[/qu

tai gal man waika dabar i waiku namus atiduot, nes ka tik tu mane apibudinai kaip kokia psichiskai nesweika ragana, kuri reiskia sawo nuomuone lotuliukas.gif pagal tawo parasymus, wisos mamos kurios nepateisina mamu kurios palieka waikus, yra piktos, joms reikia psichologo, laiko sawe Diewais ir kas baisiausia tai wisom yra bausme DIEWO kurios augina neigalius waikus, TAIP? cia tawo zodziai, perskaityk ir pagalwok kas cia ta pykti ir juoda siela turi!!
Atsakyti
[quote=pelytea,2007 04 15, 21:16]
[quote=AlfredaK,2007 04 15, 22:05]
[/qu

tai gal man waika dabar i waiku namus atiduot, nes ka tik tu mane apibudinai kaip kokia psichiskai nesweika ragana, kuri reiskia sawo nuomuone lotuliukas.gif pagal tawo parasymus, wisos mamos kurios nepateisina mamu kurios palieka waikus, yra piktos, joms reikia psichologo, laiko sawe Diewais ir kas baisiausia tai wisom yra bausme DIEWO kurios augina neigalius waikus, TAIP? cia tawo zodziai, perskaityk ir pagalwok kas cia ta pykti ir juoda siela turi!!
[/quote]

na pikto žmogaus siela visada juoda.Gyvenimas yra labai trumpas, kad galima būtų į dūšią bent trumpam pyktį įsileisti.Ir sieloje ir širdyje visada pas žmogų turi viešpatauti meilė, džiausmas ir supratimas, susitaikymas ir nuolankumas.Neturi būti vietos melui ir puikybei.Visgi labai norėčiau, kad savo žodžių man neprirašinėtumėt, tai mažų mažiausia yra nesąžininga, juolab kad ir esate per pus jaunesnė.Ką reiškia psichologinė reabilitacija- tai reiškia kad jums reikia sielai, širdelei ramybės, pagalbos.Kad padėtų nurimti, susitaikyti su tuo kas vyksta ir vyko jūsų gyvenime.Na nenorite eiti pas psichologą, eikite pas kunigą, ten paieškokit atsakymų, į tai kas jums neduoda ramybės.bet kuo greičiau atsikratykite pykčio.Kiek įmanau siunčiu jums meilę.
Atsakyti
QUOTE(AlfredaK @ 2007 04 15, 22:31)
na pikto žmogaus siela visada juoda.Gyvenimas yra labai trumpas, kad galima būtų į dūšią bent trumpam pyktį įsileisti.Ir sieloje ir širdyje visada pas žmogų turi viešpatauti meilė, džiausmas ir supratimas, susitaikymas ir nuolankumas.Neturi būti vietos melui ir puikybei.Visgi labai norėčiau, kad savo žodžių man neprirašinėtumėt, tai mažų mažiausia yra nesąžininga, juolab kad ir esate per pus jaunesnė.Ką reiškia psichologinė reabilitacija- tai reiškia kad jums reikia sielai, širdelei ramybės, pagalbos.Kad padėtų nurimti, susitaikyti su tuo kas vyksta ir vyko jūsų gyvenime.Na nenorite eiti pas psichologą, eikite pas kunigą, ten paieškokit atsakymų, į tai kas jums neduoda ramybės.bet kuo greičiau atsikratykite pykčio.Kiek įmanau siunčiu jums meilę.

ne amziuje esme, kiekwienas zmogus turi sawo nuomuone, ir sawo samprata! as Jum nieko negaliu palinket, tik Jusu waikams meiles, silumos ir kas swarbiausia sweikatos. As tik issakiau sawo nuomone, o kaip ja priemet tai cia jau ne mano reikalas...
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 04 15, 21:39)
ne amziuje esme, kiekwienas zmogus turi sawo nuomuone, ir sawo samprata! as Jum nieko negaliu palinket, tik Jusu waikams meiles, silumos ir kas swarbiausia sweikatos. As tik issakiau sawo nuomone, o kaip ja priemet tai cia jau ne mano reikalas...

vaikeli, bet nuomonė neturėtų būti riksmu, piktu riksmu.Tu gi mama , tu turi būti rami ir stipri , tol kol pats gyvenimas nenusprendė kitaip , auginti ir mylėti savo vaikelį.Dėl jo turi išmokti ant nieko nepykti, viską ką dar gyvenimas atneš priimti ramiai, nuolankiai su meile jam ir sau, nes tu mama.Labai tikėsiu, kad visos kitos bėdos tiesiog apeis tave ratu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfredaK: 15 balandžio 2007 - 20:58
[quote=AlfredaK,2007 04 15, 22:50]
vaikeli, bet nuomonė neturėtų būti riksmu, piktu riksmu.Tu gi mama , tu turi būti rami ir stipri , tol kol pats gyvenimas nenusprendė kitaip , auginti ir mylėti savo vaikelį.Dėl jo turi išmokti ant nieko nepykti, viską ką dar gyvenimas atnešti ramiai, nuolankiai su meile jam ir sau, nes tu mama.Labai tikėsiu, kad visos kitos bėdos tiesiog apeis tave ratu.

dekoju Jum uz Jusu rupesti. smile.gif Tikiuosi, kad Jus likusi sawo gywenima nugywensit ramiai... sweikatos, ramybes, meiles ir supratingumo.
Atsakyti
Na mamytės skaitau ir net juokas ima(čia apie AlfredaK ir pelytea)pykosi...linkėjimais apsidalino... biggrin.gif
AlfredaK,perskaičiau tavo aprašymą ir tave suprantu,būti pačiai neįgaliai ir prižiūrėti neįgalų-jei vaikas nevaikštantis,tai tikrai juk tai ne dauno sindromas...
Ir manau,kad tavo aprašyta"aušrytukė"tai ne ta pati,čia rašanti vaikų neturi...
Atsakyti