QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 19, 14:04)
Kodėl auginant neįgaliuką šeima turi subirėti? Tavo aprašytoje šeimoje nesveikuoliukas prarado ir tėtį nors ir ne tikrą,ir mamą ir brolį,o jei sveikasis vaikas prarastų koją ar ranką(visko atsitinka)jaučiu nuvežtų pas brolį į spec . įstaigą
Gal todel, kad taip jau dazniausiai buna, deja...
Net pagal elementariausia, sausiausia statistika.
Ar daug zinai seimu kur auginant neigaliuka tevas nepasipustytu padu, o taip pat nuosirdziai ir pasiaukojanciai rupintusi vaiku?
Del darbo praradimo... kazkada jau esu pasakojus kaip vienais metais pati drebejau bijodama prarast darba-vaikas vis sirgo ir sirgo, o as darbe pasirodydavau kaip jaunas menulis-mano direktore zinodama situacija buvo labai tolerantiska, bet galop ir jos nervai neatlaike, kaip ne kaip jai reikia rupintis jos verslu o ne kazkieno vaiku- kol as nuolat slaugydavau vaika, mano darbai arba stovedavo, arba budavo uzkraunami kitiems-kuo niekas nesidziaugdavo.
Dabar aukoju savo vaiko sanatorijas (jau galit pradet smerkt) ir RC del dvieju priezasciu, nes neturiu kur palikt maziuko ir del darbo. Iskaiciuojant kiek laiko as praleidziu slaugydama neigaliuka, o ir maziukas taip pat juk suserga, ir ji taip pat reikia slaugyt, as ir taip gan daznai nebunu darbe. Jeigu dar pradesiu vazinet po sanatorijas ir RC, grubiai skaiciuojant, daugiau nei pusmeti per metus manes tiesiog nebus darbe. Kam reikalingas toks darbuotojas?
Gali mesti darba ir augint vaikiuka, jei turi kita pajamu saltini, o jeigu ne?
Pritariu tam , kad kiek seimu tiek situaciju, todel gana smerkt.
O siaip, pusiau retorinis klausimukas toms, kurios "niekada neatiduotu, nes tai zveriska":
Juk atiduosit, anksciau ar veliau, bet atiduosit, nes neturesit kitos iseities, tiesa, tada tie vaikiukai jau gali but suauge, bet....
Kad ir kaip ziuretum, deja neigaliukai anksciau ar veliau vis tiek atsiduria kokiose nors istaigose, juk nepajegsit ju ziuret kai jie bus suauge, o jus senutes, arba kai jusu nebeliks, manot kas nors kitas aukos save kad ziuretu jusu vaika? Abejoju...