Įkraunama...
Įkraunama...

SERGANTĮ VAIKĄ ATIDAVĖ Į VAIKŲ NAMUS

kad ir kiek cia pensionatas buvo isgirtas,vistiek palieku prie savo nuomones,vaikui vieta seimoje ir joks,kad ir pats geriausias pensionatas tos seimos ligoniukui neatstos.
Atsakyti
thumbup.gif as savo taip pat. Bet va virs manes gyvena seima,tai patikekit. Ten vaikas su visiska negalia jam 20 metu. O tevai gauna jo invaliduma ir geria,jo neziuri. Jis vargsas ten rekia kai nuo lovos nukrenta,apsisisioja apsikakoja ir guli,nei pampersu jam nededa. Langa atidaro kad nesmirdetu,o jis serga istisai. Na va toki tai gerai butu kad paimtu i toki pensiona,ten butu pavalges is sausas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 10:20)
thumbup.gif as savo taip pat. Bet va virs manes gyvena seima,tai patikekit. Ten vaikas su visiska negalia jam 20 metu. O tevai gauna jo invaliduma ir geria,jo neziuri. Jis vargsas ten rekia kai nuo lovos nukrenta,apsisisioja apsikakoja ir guli,nei pampersu jam nededa. Langa atidaro kad nesmirdetu,o jis serga istisai. Na va toki tai gerai butu kad paimtu i toki pensiona,ten butu pavalges is sausas.  thumbup.gif

Nesuprantu , tai negi niekas iš kaimynų nepraneša socialinei darbuotojai . Būtu jie mano kaimynai tai jau seniai to vaiko namie būtu neturėtu . Kažkokia nesamonė , gauna pinigus ir pila visa gerkle o kad vaikas pats savim pasirūpint negali tai jiems visai dzin . Jei tik kas leistu tai aš visus tokius tėvus gun_bandana.gif .
Atsakyti
as ten nesikisu, o tai tie vietiniai........... cia tokia viena lakste su kudikiu 5 men,girta istisai. tai lauke randa gilincia,o vaikas salia. tai vidurnakti vaika tik su bodziuku tampe( cia vasara) tai kai gere pas kaimyne virs manes tai policija iskvieciau,tai ateme is jos ta vaika. O man langa isdauze, tai dabar ten nesikisu,vat kudikelio pagailo labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 12:20)
thumbup.gif as savo taip pat. Bet va virs manes gyvena seima,tai patikekit. Ten vaikas su visiska negalia jam 20 metu. O tevai gauna jo invaliduma ir geria,jo neziuri. Jis vargsas ten rekia kai nuo lovos nukrenta,apsisisioja apsikakoja ir guli,nei pampersu jam nededa. Langa atidaro kad nesmirdetu,o jis serga istisai. Na va toki tai gerai butu kad paimtu i toki pensiona,ten butu pavalges is sausas.  thumbup.gif

vargsas ligoniukas nu tokiam tikrai geriau butu pensione butu bent pavalges ir svarus.
Atsakyti
nu va tegu atvaziuoja is to pensiono ir pasiema,bet neatiduotu jo nes netures tevai uz ka gyvent ir gert g.gif
Atsakyti
Laba diena,ligoniukų mamytės 4u.gif nebuvau čia užsukus vos porą dienų smile.gif žiūriu prikalbėjot tai oi oi smile.gif Na AUŠRYTUKAS,tai kando,kiek tik pagalėjo smile.gif bet mes vistiek neduosim savo vaikiukų lotuliukas.gif reklamavosi,bet nepavyko lotuliukas.gif Na man jos"rašliava"nepatiko,man atrodo jos vieta ne ten.ATLEISK JAU , AUŠRYTUK,BET TAI MANO NUOMONĖ smile.gif
Atsakyti
as visom keturiom uz savo lele thumbup.gif o kas tavo vaikeliui? o ausrytukas jei turetu savo toki vaikeli nemanau ar atiduotu i ta pensiona g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 20:01)
as visom keturiom uz savo lele thumbup.gif  o kas tavo vaikeliui? o ausrytukas jei turetu savo toki vaikeli nemanau ar atiduotu i ta pensiona g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir kazin ar pati ten noretu?
Atsakyti
Sveikutės.Aš ne pirmą kartą pajaučiu iš skirtingų pusių tokį pasufleravimą, kad gal...(paliktum).

Gal čia man vaidenasi...

Bet įsiuntu tai nerialiai thumbup.gif .Reakcija žiauri būna.Kažkaip suskausta labai cray.gif... manau, ne man vienai...
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 02 13, 20:14)
Sveikutės.Aš ne pirmą kartą pajaučiu iš skirtingų pusių tokį pasufleravimą, kad gal...(paliktum).

Gal čia man vaidenasi...

Bet įsiuntu tai nerialiai  thumbup.gif .Reakcija žiauri būna.Kažkaip suskausta labai cray.gif... manau, ne man vienai...

as toki pasiulima tiesiai sviesiai i akis tik viena kart buvau gavusi,kai dukryte gime kita ryta atejo akusere ir pasiule toki baisu dalyka blink.gif verkiau tol kol seseles neapsikentusios o gal is gailescio suleido kazkokiu raminanciu,bet praejus ju poveikiui vistiek taip skaudejo nuo tokio pasiulimo verysad.gif
Papildyta:
dabar praejus tiek metu galvoju,kad galejau jai po tokio pasiulimo ,,prispjaut akis,, niu negraziai as cia pasisakiau,bet taip pikta ant jos ir po siai dienai...
Atsakyti
Žinai, dabar turbūt ne tik prispjaučiau doh.gif smile.gif .Tada buvau šoke nuo diagnozės.Reikėjo gaut kuo daugiau informacijos ir kuo pigiau smile.gif .Instinktyviai pabėgom namo, abu smile.gif .
Atsakyti