kad ir kiek cia pensionatas buvo isgirtas,vistiek palieku prie savo nuomones,vaikui vieta seimoje ir joks,kad ir pats geriausias pensionatas tos seimos ligoniukui neatstos.
as savo taip pat. Bet va virs manes gyvena seima,tai patikekit. Ten vaikas su visiska negalia jam 20 metu. O tevai gauna jo invaliduma ir geria,jo neziuri. Jis vargsas ten rekia kai nuo lovos nukrenta,apsisisioja apsikakoja ir guli,nei pampersu jam nededa. Langa atidaro kad nesmirdetu,o jis serga istisai. Na va toki tai gerai butu kad paimtu i toki pensiona,ten butu pavalges is sausas.
QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 10:20)
as savo taip pat. Bet va virs manes gyvena seima,tai patikekit. Ten vaikas su visiska negalia jam 20 metu. O tevai gauna jo invaliduma ir geria,jo neziuri. Jis vargsas ten rekia kai nuo lovos nukrenta,apsisisioja apsikakoja ir guli,nei pampersu jam nededa. Langa atidaro kad nesmirdetu,o jis serga istisai. Na va toki tai gerai butu kad paimtu i toki pensiona,ten butu pavalges is sausas.
Nesuprantu , tai negi niekas iš kaimynų nepraneša socialinei darbuotojai . Būtu jie mano kaimynai tai jau seniai to vaiko namie būtu neturėtu . Kažkokia nesamonė , gauna pinigus ir pila visa gerkle o kad vaikas pats savim pasirūpint negali tai jiems visai dzin . Jei tik kas leistu tai aš visus tokius tėvus .
as ten nesikisu, o tai tie vietiniai........... cia tokia viena lakste su kudikiu 5 men,girta istisai. tai lauke randa gilincia,o vaikas salia. tai vidurnakti vaika tik su bodziuku tampe( cia vasara) tai kai gere pas kaimyne virs manes tai policija iskvieciau,tai ateme is jos ta vaika. O man langa isdauze, tai dabar ten nesikisu,vat kudikelio pagailo labai
QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 12:20)
vargsas ligoniukas nu tokiam tikrai geriau butu pensione butu bent pavalges ir svarus.
nu va tegu atvaziuoja is to pensiono ir pasiema,bet neatiduotu jo nes netures tevai uz ka gyvent ir gert
Laba diena,ligoniukų mamytės nebuvau čia užsukus vos porą dienų žiūriu prikalbėjot tai oi oi Na AUŠRYTUKAS,tai kando,kiek tik pagalėjo bet mes vistiek neduosim savo vaikiukų reklamavosi,bet nepavyko Na man jos"rašliava"nepatiko,man atrodo jos vieta ne ten.ATLEISK JAU , AUŠRYTUK,BET TAI MANO NUOMONĖ
as visom keturiom uz savo lele o kas tavo vaikeliui? o ausrytukas jei turetu savo toki vaikeli nemanau ar atiduotu i ta pensiona
QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 20:01)
as visom keturiom uz savo lele o kas tavo vaikeliui? o ausrytukas jei turetu savo toki vaikeli nemanau ar atiduotu i ta pensiona
ir kazin ar pati ten noretu?
Sveikutės.Aš ne pirmą kartą pajaučiu iš skirtingų pusių tokį pasufleravimą, kad gal...(paliktum).
Gal čia man vaidenasi...
Bet įsiuntu tai nerialiai .Reakcija žiauri būna.Kažkaip suskausta labai ... manau, ne man vienai...
Gal čia man vaidenasi...
Bet įsiuntu tai nerialiai .Reakcija žiauri būna.Kažkaip suskausta labai ... manau, ne man vienai...
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 02 13, 20:14)
Sveikutės.Aš ne pirmą kartą pajaučiu iš skirtingų pusių tokį pasufleravimą, kad gal...(paliktum).
Gal čia man vaidenasi...
Gal čia man vaidenasi...
as toki pasiulima tiesiai sviesiai i akis tik viena kart buvau gavusi,kai dukryte gime kita ryta atejo akusere ir pasiule toki baisu dalyka verkiau tol kol seseles neapsikentusios o gal is gailescio suleido kazkokiu raminanciu,bet praejus ju poveikiui vistiek taip skaudejo nuo tokio pasiulimo
Papildyta:
dabar praejus tiek metu galvoju,kad galejau jai po tokio pasiulimo ,,prispjaut akis,, niu negraziai as cia pasisakiau,bet taip pikta ant jos ir po siai dienai...
Žinai, dabar turbūt ne tik prispjaučiau .Tada buvau šoke nuo diagnozės.Reikėjo gaut kuo daugiau informacijos ir kuo pigiau .Instinktyviai pabėgom namo, abu .