Įkraunama...
Įkraunama...

SERGANTĮ VAIKĄ ATIDAVĖ Į VAIKŲ NAMUS

QUOTE(Simulcika @ 2006 12 10, 17:18)
Bent tai gerai  ax.gif  Vis tik mamai viena bėdele mažiau ir žmogučiui vienu malonumu daugiau  bigsmile.gif Tik idomu man kaip užtenka kantrybės prižūrėti?  blush2.gif  blush2.gif

kazkaip net keista kad domiesi g.gif ,bet malonu. vadinasi nesi visiskai abejinga,kaip pasirode is pradziu.
Mano mergaiciuke pati nevalgo,as ja zonduoju. Ir neaisku ar kada ismoks,nors ir labai stengiames...
O kantrybe kartais truksta...bet ir vel is kazkur atsiranda stiprybes. Taip ir gyvenam. Sako motinos meile daro stebuklus...
Atsakyti
Vir,
nesu aš abejinga, tiesiog manau, kad nesugebėčiau pati šitaip....
blush2.gif blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2006 12 11, 21:33)
Vir,
nesu aš abejinga, tiesiog manau, kad nesugebėčiau pati šitaip....
blush2.gif  blush2.gif  verysad.gif

o as manau kad sugebetum g.gif iki tol kol neturejau jos,niekada nemaniau kad turiu tiek kantrybes schmoll.gif
mano du patys brangiausi zmogeliukai

user posted image
Atsakyti
ir as manau, cimulcika, kad sugebetum. mirksiukas.gif
Atsakyti
Galbut, bet šiaip laaabai abejoju, kai teko prižiūrėt tokį vaikelį, vis neapleisdavo mintis - kada grįš mama ir aš galėsiu eiti savais keliais....jau laabai sunku buvo verysad.gif
Kitas vertus su savais vaikais šituo įsitikinti uoj kaip nesinorėtų....
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2006 12 12, 19:07)
Galbut, bet šiaip laaabai abejoju, kai teko prižiūrėt tokį vaikelį, vis neapleisdavo mintis - kada grįš mama ir aš galėsiu eiti savais keliais....jau laabai sunku buvo  verysad.gif
Kitas vertus su savais vaikais šituo įsitikinti uoj kaip nesinorėtų....

niu tai nieko keisto kad buvo sunku priziureti sunkiai serganti vaikeli. kaip man daznai tenka priziuret savo mazaja, sveika, ir nenuorama dukterecia ir tai, jai emus krest visokias sunybes ir manes neklausyt, irgi laukiu nesulaukiu kada grys sese ar kas. tai normalu. bigsmile.gif o savas vaikutis visiskai kas kita. wub.gif niu bet tikekimes mes abi ir kuo daugiau busimu mamyciu turesim sveikucius vaikucius 4u.gif
o cia as su savo nenuorama (dukterecia) rolleyes.gif perpuosinejo musu eglute tvarkdariuke doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 12 gruodžio 2006 - 19:47
Ajetus kokia tvarkdare mergaite bigsmile.gif
Ale ernestulka, tu labai grazi mergina zinok.
Atsakyti
Nepateisinu tokių individų (net žmonėmis negalėčiau jų pavadinti), kurie palieka savo kūną ir kraują (vaikutį).

Kad įsivaizduotumėt situacijos BAISUMĄ, įsivaizduokit save vaikystėje ir kad jus palieka tėvai...

Pasižiūriu į savo mažylį ir net šaltis nupurto nuo minties, kad galėčiau Jo netekti.Apie palikimą net pagalvoti negalėčiau.Aišku, negaliu lygintis, mano vaikučio negalia daug lengvesnė, bet manau, kad ir kas benutiktų - NIEKADA Jo nepalikčiau.
Atsakyti
niekada nesakyk niekada....

aš manau, kad dauguma atvirai smerkiančių ir negražiai kalbančių, ar pirštais badančių, susidūrusios su tokia situacija pačios, dar didelis klausimas, kaip elgtųsi....
Atsakyti
Pirštais nebadau, bet tikrai nepateisinu.
Įsivaizduoju save palikusią savo vaikutį verysad.gif .Tikriausiai šito jausmo neišgyvenčiau...

Aš sveika, stipri, suaugusi - palikti bejėgį likimo valiai - žiauru ir labai silpna.Tikriausiai negalėčiau.

Manau, kad kiekvienam duota tie kik pakelia, tik vieni labiau SAVE myli, kiti mažiau.

Galima kažkur paguldyti į ligoninę kuriam laikui, kad pailsėt, atgaut jėgų ir vėl pasiimt savo rūpestėlį.Bet visam - ne nesuprantu ir nepateisinu.
Papildyta:
p.s.o dėl susidūrimo su tokia situacija, manau, kad galiu komentuoti, nes pati turiu vaikutį su negalia, tiesa, teikiantį nemažai vilčių.

Be to, pati esu dirbusi su sunkiais ligoniais.Tai įsivaizduoju situaciją.
Atsakyti
Šviesi spalva,aš su tavim sutinku,kaip galima palikti.Manau tai gali sakyti mamos,kurios pačios augina nesveikuoliukus,o kitos jų atsisako dar ligoninėje,o ši aprašytoji"mama"paaugino ir pavargo...manau ji nesijautė mama augindama nesveikuoliuką.Man gyvenimas nepašykštėjo biggrin.gif turiu 7 vyriukus ir nesveikuoliuką tame tarpe smile.gif tikrai kartais nors nusišauk doh.gif ,į sanatoriją važiuot okam mažius palikt? g.gif ,bet minties nebuvo atiduot.
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 01 23, 14:42)
Šviesi spalva,aš su tavim sutinku,kaip galima palikti.Manau tai gali sakyti mamos,kurios pačios augina nesveikuoliukus,o kitos jų atsisako dar ligoninėje,o ši aprašytoji"mama"paaugino ir pavargo...manau ji nesijautė mama augindama nesveikuoliuką.Man gyvenimas nepašykštėjo biggrin.gif turiu 7 vyriukus ir nesveikuoliuką tame tarpe smile.gif tikrai kartais nors nusišauk doh.gif ,į sanatoriją važiuot okam mažius palikt? g.gif ,bet minties nebuvo atiduot.

oho,net 7...o cia tai super mama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
o mano panyckos va kokios,ta kur zemiau,turi visiska negalia jai 10 metuku,mes ja mylim ir dabar jau nebeisivaizduoju be jos gyvenimo blush2.gif

user posted image
Atsakyti