QUOTE(<Kiss> @ 2006 07 07, 19:29)
ir as pasisakysiu apie ta atidavima,nezinau,net nezinau smerkti,nesmerkiu tokiu mamu,bet ir nepalaikau.tokia problema turiu ir as,kad ir turiu vyra,jis to vaiko per 9metus gal kokius 5 kartus laike ant ranku ji nerami,klykia,uzsiklykia naktim,jis nepernesa to irgi psichuoja,vienu zo tragedija.jis gal kokius 5 pastaruosius metus mane ikalbineja,vercia gasdina kad atiduos ja,kad taip gyvent neina,sakiau jam kad renkuos vaika,ne ji,bet jis dar kartu...
esu susidurus su tokiu atveju,neminesiu kas ir kur bet buvo taip ir visai nesenai...mergaite augino namie 9metus,buvo tikras ligonis,akla visiska negalia,epilepsija ir t.t mergaite buvo be proto priziureta,visada svari sausa nu .kas jai uzejo,motinelei,taip ir nesupratom,sumaste atiduot,utenoj yra kazkokia ystaiga,ir ka jus manot,neisgyveno kudikis ne puse metu,MIRE...manau tiek buvus su mama ji jaute jos rupesti,nors buvo neigali visiskai.jei atiduot tai kuo anksciau,kad tam vaikui butu netaip skaudu...(cia giminej taip buvo)
esu susidurus su tokiu atveju,neminesiu kas ir kur bet buvo taip ir visai nesenai...mergaite augino namie 9metus,buvo tikras ligonis,akla visiska negalia,epilepsija ir t.t mergaite buvo be proto priziureta,visada svari sausa nu .kas jai uzejo,motinelei,taip ir nesupratom,sumaste atiduot,utenoj yra kazkokia ystaiga,ir ka jus manot,neisgyveno kudikis ne puse metu,MIRE...manau tiek buvus su mama ji jaute jos rupesti,nors buvo neigali visiskai.jei atiduot tai kuo anksciau,kad tam vaikui butu netaip skaudu...(cia giminej taip buvo)
As irgi zinau tokia pat atveji kai atidave mama i valdiskus namus vaikutis mire.....