QUOTE(Simulcika @ 2006 06 08, 15:46)
Afija, kad tu zinotum, pinigeliai gali viska siais laikais. Na ir siaip, gal nuskambes labai ziauriai, bet manau kad tokiu atveju vezciau ten, kur atlieka eutanazija, arba paprasciausiai nesuteikciau tokios prieziuros, kokios reikia ir jis mirtų. Arba pati suleisčiau vaistukų. Sutinku kad tai būtų žmogžudystė, bet šiuo atveju bet kokia kaina stengtis išsaugoti vegetuojantį vaikelį būtų kur kas žiauriau nei leisti jam išeiti. Aš tikiu reinkarnacija, taip kad manau kad dūšelė tokiam kūne tik kenčia. Na negalėčiau aukoti savo gyvenimo dėl to, kuriam tai visiškai nesvarbu, kuris toks ir bus visą gyvenimą. ir šiaip kiek laiko pratemps vegetuodamas neaišku. šiaip nedaugelis tokių pasiekia brandos amžių. O motina - lieka be laiko susenus, pasiligojus,galbūt jau nebegali susilaukti kitų vaikų... Taip kad, aš pateisinu tas moteris kurios atsisako tokio vaiko. Ir pati taip padaryčiau.
jei manai kad butu zmogzudyste,tai gal tu kam nors maisai siam gyvenime,tai gal tau ta eutonazija atlikt???
QUOTE(Simulcika @ 2006 06 08, 18:09)
Nu bet kurį laiką. Bet tai ne auka visam gyvenimui. Šiaip, aj kas būtų jei būtų šnekos iš tos serijos. Tik va, kažkaip visada paniškai bijojau turėti vaikų o ir dabar bijau - vis svarstau o kas, jeigu gims nesveikas. Ta prasme kaip pasielgčiau žinau, bet kokia būtų aplinkinių reakciją - akmenim turbūt užmėtytų. Tai taip ir vis labiau linkstu prie minties vaikų neturėti. Gal nepatirsiu džiaugsmo auginti sveiką vaikelį, bet tada nepatirčiau ir skausmo jei gimtų nesveikas. O vaikinas kaip ir norėtų lialiaus po poros metų, bet aš niekaip. Nu nežinau kaip ir jokiai rizikos grupei nepriklausau, bet ale baime yra ir tiek
siulyciau negimdyti,su tokiu poziuriu tikrai pagimdysi neigaliuka,kuris ziures i tave savo zvairom akytem ir maldaus zvilgsniu kad tik dar sekunde pabutum su juo...SUSIMASTYK,nebusi gera motina smergdama kitus,tad kam kudiki kankint ir leist jam tasytis po valstybines ystaigas...