Įkraunama...
Įkraunama...

SERGANTĮ VAIKĄ ATIDAVĖ Į VAIKŲ NAMUS

QUOTE(alfija @ 2006 06 08, 17:03)
aš tave suprantu puikiai,bet kartais taip susiklosto aplinkybės,kad kurį laiką reiktų prižiūrėti,net jei tų pinigėlių ir labai daug turi.Man tavo požiūris nėra nei smerktinas nei nepriimtinas,vaistų neleisčiau,bet jeituo metu ,kada auginau savo vaikelį aš būčiau galėjus,bent jau kuriam laikui atiduoti,taip ir būčiau padarius.

Nu bet kurį laiką. Bet tai ne auka visam gyvenimui. Šiaip, aj kas būtų jei būtų šnekos iš tos serijos. Tik va, kažkaip visada paniškai bijojau turėti vaikų o ir dabar bijau - vis svarstau o kas, jeigu gims nesveikas. Ta prasme kaip pasielgčiau žinau, bet kokia būtų aplinkinių reakciją - akmenim turbūt užmėtytų. Tai taip ir vis labiau linkstu prie minties vaikų neturėti. Gal nepatirsiu džiaugsmo auginti sveiką vaikelį, bet tada nepatirčiau ir skausmo jei gimtų nesveikas. O vaikinas kaip ir norėtų lialiaus po poros metų, bet aš schmoll.gif niekaip. Nu nežinau kaip ir jokiai rizikos grupei nepriklausau, bet ale baime yra ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2006 06 08, 18:09)
Nu bet kurį laiką. Bet tai ne auka visam gyvenimui. Šiaip, aj kas būtų jei būtų šnekos iš tos serijos. Tik va, kažkaip visada paniškai bijojau turėti vaikų o ir dabar bijau - vis svarstau o kas, jeigu gims nesveikas. Ta prasme kaip pasielgčiau žinau, bet  kokia būtų aplinkinių reakciją - akmenim turbūt užmėtytų. Tai taip ir vis labiau linkstu prie minties vaikų neturėti. Gal nepatirsiu džiaugsmo auginti sveiką vaikelį, bet tada nepatirčiau ir skausmo jei gimtų nesveikas. O vaikinas kaip ir norėtų lialiaus po poros metų, bet aš  schmoll.gif  niekaip.  Nu nežinau kaip ir jokiai rizikos grupei nepriklausau,  bet ale baime yra ir tiek  g.gif

tai jei nėra jokių indikacijų kam bijoti?Mažiau reikia rinkti informacijos apie negatyvius dalykus ,bet labiau ieškoti ko nors tokio pozityvaus.Vaikai ,bent jau mano supratimu,ir yra tai kas moters gyvenimui suteikia pilnatvę.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 06 08, 19:26)
tai jei nėra jokių indikacijų kam bijoti?Mažiau reikia rinkti informacijos apie negatyvius dalykus ,bet labiau ieškoti ko nors tokio pozityvaus.Vaikai ,bent jau mano supratimu,ir yra tai kas moters gyvenimui suteikia pilnatvę.

aha, o moterys gali but sveikiausios ir pagimdo nesveikus vaikelius, man jau ima atrodyt kad sveika vaikeli pagimdyti - retenybe jau.
O ir siaip... ziauriai daug rukau ir mano vaikinas taip pat..tai nezinau kaip tai itakos busimus vaikus net jei ir mesim su vaikinu abu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2006 06 08, 18:58)
aha, o moterys gali but sveikiausios ir pagimdo nesveikus vaikelius, man jau ima atrodyt kad sveika vaikeli pagimdyti - retenybe jau.
O ir siaip... ziauriai daug rukau ir mano vaikinas taip pat..tai nezinau kaip tai itakos busimus vaikus net jei ir mesim su vaikinu abu.  blush2.gif

sveikos mamos pagimdo nesveikus vaikus dėl įvairių priežasčių kurių dabar tikrai neaptarinėsim,juoba,kad daugelis vaikelių ligų yra ne mamyčių kaltė ,jei būtų taip galima sakyti,o gimdymo traumos.
O dėl rūkymo,tai kaip pasakyti,yra įmanomi įvairūs apsigimimai nuo displazijos iki oligofrenijos,bet tu gi pas mus mąstanti samoninga būtybė,ir puikiai supranti,kad rūkymas kenkia visų pirma tau pačiai,obstrukciniai bronchitai,dusulys,vėliau kraujagyslių,širdies ligos,išvirtusios venos,arba variakozė.raukšlės,sugedę dantys,žodžiu baisybės lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o šiaip tai brangu gi rūkyti,aš nerūkau bet man taip atrodo biggrin.gif ,tai kurių velnių dirbt ar tėvų pinigus taip kvailai leist?Žodžiu geriau mesk.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2006 06 08, 18:58)
O ir siaip... ziauriai daug rukau ir mano vaikinas taip pat..tai nezinau kaip tai itakos busimus vaikus net jei ir mesim su vaikinu abu.  blush2.gif

Simulcika, Tau jau galima diagnozuoti "baby-fobija" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEO @ 2006 06 09, 15:37)
Simulcika,  Tau jau galima diagnozuoti "baby-fobija"  lotuliukas.gif

Nu kad žinokit taip ir yra. Ir šiaip aš nelabai įsivaizduoju savo gyvenime vaikų. blink.gif Na nežinau kaip čia bus, bet kažkodėl net negąsdina mintis jei vaikų neturėčiau. g.gif
Gal aš kokia pakrypus ar ką. Visos vaikų nori, trokšta, o aš ir nenoriu ir netgi bijau. Net apie vestuves nesvajoju. Bijau. blink.gif blink.gif Nesuprantu, šiaip vyrai bijo ženytis, o čia aš turbūt dėčiau į krūmus.
Atsakyti
ir as pasisakysiu apie ta atidavima,nezinau,net nezinau smerkti,nesmerkiu tokiu mamu,bet ir nepalaikau.tokia problema turiu ir as,kad ir turiu vyra,jis to vaiko per 9metus gal kokius 5 kartus laike ant ranku verysad.gif ji nerami,klykia,uzsiklykia naktim,jis nepernesa to irgi psichuoja,vienu zo tragedija.jis gal kokius 5 pastaruosius metus mane ikalbineja,vercia gasdina kad atiduos ja,kad taip gyvent neina,sakiau jam kad renkuos vaika,ne ji,bet jis dar kartu...
esu susidurus su tokiu atveju,neminesiu kas ir kur bet buvo taip ir visai nesenai...mergaite augino namie 9metus,buvo tikras ligonis,akla visiska negalia,epilepsija ir t.t mergaite buvo be proto priziureta,visada svari sausa nu thumbup.gif .kas jai uzejo,motinelei,taip ir nesupratom,sumaste atiduot,utenoj yra kazkokia ystaiga,ir ka jus manot,neisgyveno kudikis ne puse metu,MIRE...manau tiek buvus su mama ji jaute jos rupesti,nors buvo neigali visiskai.jei atiduot tai kuo anksciau,kad tam vaikui butu netaip skaudu...(cia giminej taip buvo)
Atsakyti
ir as pakraupstu isgirdusi apie tevus atiduodancius savo sergancius vaikelius i vaiku namus. juk jiems labiau negu bet kuriam sveikam vaikuciui reikia tevu meiles ir paikymo. juk dabar yra nemazai specializuotu savaitiniu darzeliu bei mokyklu sspecialiai neigaliukams. tad teveliai turi puikia galimybe ir dirbti ir savaitgaliams parsivezt mazylius namo . o atiduoti vaikeli i vaiku namus tikrai gali tik besirdziai.
Atsakyti
As pries atidavima neigalu vaikuti i vaiku namus,ten jie negaus tiek meiles ir silumos kurios tokiems vaikuciams labai reikia.Na nebent butu koks jau labai isskirtinis atvejis.As savo vaiko neiuzka ten neatiduociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 08 02, 21:34)
ir as pakraupstu isgirdusi apie tevus atiduodancius savo sergancius vaikelius i vaiku namus. juk jiems labiau negu bet kuriam sveikam vaikuciui reikia tevu meiles ir paikymo.  juk dabar yra nemazai specializuotu savaitiniu darzeliu bei mokyklu sspecialiai neigaliukams. tad teveliai turi puikia galimybe ir dirbti ir savaitgaliams parsivezt mazylius namo . o atiduoti vaikeli i vaiku namus tikrai gali tik besirdziai.

apie viską ,kas beširdis,kas kvailys,kas dar kažkoks gyvenimo nevykėlis ar tironas pasakyti savo gyvenimo pabaigoj,dabar gi siūlyčiau susilaikyti nuo tokių vertinimų ir kategoriškų pareiškimų,kad neprisireiktų vandens prispjaudyto išgert.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 08 04, 23:11)
apie viską ,kas beširdis,kas kvailys,kas dar kažkoks gyvenimo nevykėlis ar tironas pasakyti savo gyvenimo pabaigoj,dabar gi siūlyčiau susilaikyti nuo tokių vertinimų ir kategoriškų pareiškimų,kad neprisireiktų vandens prispjaudyto išgert.

Manau kad kiekvienas gali savo nuomone pasakyt be jokiu susilaikimu
Atsakyti
As drasiai sakau tokios motinos be jokiu jausmu kitam zmogui, jos tik save myli ir savimi rupinasi, nenoreciau su tokiom bendraut. Zmogus nuosirdus del kaciuko netekto lieja asaras, o cia vaikuti isnesiota 9 menesius po savo sirdimi ismest kad jis gime kitoks, ziauru labai labai kad galeciau tokias motinas iskastruociau kad jos daugiau nebegimdytu. blink.gif gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti