Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

Mes taip pat auginam dvi princeses, nesakau kai laukiausi antros su vyru galvojom tik apie berniuką, kol echoskopas parodė, kad bus mergaitė, iš pradžių vyras kaip ir sutriko, o aš paslapčia tiek džiaugiaus thumbup.gif . Ir dabar visi tik kalba kad nieko tokio trečias bus berniukas, o aš trečio nenoriu, nebent tai vėl būtų mergaitė tongue.gif
Atsakyti
abu norėjom dukru,jas ir turim ir labai tuo dziaugiamės,aišku buvo ir vis dar yra kometaru apie sūnų iš darugų pusės,kažkas net rekomendavo kai trečia darysit pasidėt po galave koki plaktuka,pjūklą,o kai po vedybų iš kart nebuvom nėšti tai buvo besisiūlančių padėt gamint,taigi komentarų visad buvo ir bus,svarbu jaustisa pilnai,laimingai šeimai
Atsakyti
Keisti tie zmones! Mes irgi turime dvi merginas, tai visi komentuoja "reikia brolio". Nors ne karta teko tai isgirsti is moteru kurios pacios augino tik dukras biggrin.gif . Cia turbut kaip kompensacija, ju paciu neissipildziusios svajones. O mes su vyru laimingi. Sesei sese, nes kam gi kitam leles perduosi jei ne sesei. Kad ir siaip vyras nera is tu, kad butinai turi buti berniukas, jis pats sako "dziaukimes, kad tik vaikai sveiki, o kas-argi cia esme". O mamai visada reikalinga namu seimininke. O cia net dvi "namu darkytojos", tiesiog dziaugsmas thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi turim dvi mergytes ir kas is to?esu labai laiminga dabar net nezinociau kaip augint berniuka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pritariu, nezinociau dabar kaip reiktu elgtis su berniuku. O merginos jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2007 02 26, 11:00)
Pritariu, nezinociau dabar kaip reiktu elgtis su berniuku. O merginos jega thumbup.gif

Taip taip,bet as visa laik norejau berniuko,net nezinau kodel ,bet laiminga,kad turiu sveikas dukreles thumbup.gif
Atsakyti
as irgi labai dziaugiuosi dvejomis dukrytemis thumbup.gif bet neslepsiu ,pagalvoju kad iki pilnos laimes truksta sunaus blush2.gif
Atsakyti
As turiu porele smile.gif , kiti pasakytu, kad pasiseke, dabar ir as dziaugiuosi, bet nestumo metu norejau antros mergytes, va, tokios saunuoles, kaip pirmoji, berniukas atrode kazkas nerealaus g.gif , bet gime ir saunu, myliu ji labai. Mano mama norejo mergytes, nes mus dvi dukras augina, o va uosviene tik berniuko, nes du sunus turi. Pati pasakoja, kad jei butu gimusi antra dukra tai butu buve jai smugis atseit..............sakau, o koks skirtumas, tai nervinasi. Beje, kai sveikatele nebeta ir apie dukra pamaste.. unsure.gif
Atsakyti
Mano vyras, išgirdęs, kai per antrą gimdymą daktarė pasakė - gimė mergytė - tikriausiai pats nepajutęs tarė:
- Ir vėl???
O daktarė sako:
-Jus ką, nepatenkintas?
O mano vyras, jau atsikvošėjęs:
_ ne, ką jus, aš pats laimingiausias tėtis!

Iš to supratau, kad jis galbūt kažkiek ir tikėjosi, kad antras bus sūnus, bet dabar jokių problemų. Abi dukrytės tėčio numylėtinės thumbup.gif O jei būtų trečias, jau neįsivaizduoju, kad galėtų būti berniukas schmoll.gif
Atsakyti
Turim porelę, bet kai laukiausi antro, visą nėštumą galvojom, kad bus mergytė smile.gif Ir ką, aš tik džiaugiausi, dvi sesytės princesytės, oi kiek grožio tame mačiau smile.gif Tik prieš pat gimdymą jau pasakė, kad garantuotai sūnus, va tuomet tik ir pastebėjau, kad visgi vyras slapta žiauriai svajojo apie sūnų smile.gif Taip kad atsimenu tuos aplinkinių komentarus, kad trečio reikės sūnaus (beje, jie manęs nė kiek nepykdė ir nestebino), tai porelė bent jau tuo gerai, kad nekvaršina niekas tau galvos smile.gif Ir nesupykit, bet netikiu, kad yra vyrų, kurie tikrai tikrai iš visos širdies trokšta dviejų dukryčių, o sūnelio nenori smile.gif Meilė - taip, myli be proto būtent tą, ką turi ir kitaip neįsivaizduoji smile.gif

P.S. Mes patys kai galvojom, kad laukiam antros dukrytės, nė nevaidinom draugams, kad oj kaip mes džiaugiamės, kad ne berniukas. Mes būtume ne mažiau mylėję dukrytę nei dabar sūnelį, bet kad svajojom būtent apie dukrytę, nu nereikia...O daug tokių apsimestinių atvejų pasitaiko, tai vat tas stebina.
Atsakyti
Aš auginu tris dukreles, tad komentarų visokių girdėjau ir girdžiu. O kai pasako, kad reikia dar sūnaus, atšaunu, kad nereikia, nes turėsiu daug žentų tongue.gif Be to, pastebėjau, kad mėtantys komentarus dažniausiai irgi turi dukras arba visai vaikų neturi.
Atsakyti
Na, as tai, kad seimoje butu berniukas, treciam tai tikrai nesirysiu, o ir vyras tam nepritaria. Jis nera is tu liurbiuku, kurie savo neissipildziuses svajones noretu perkelti ant sunaus schmoll.gif . Tad net ir slapciausiuose savo svajose nesvajoja apie sunu, dziaugiasi tuo ka turi, o turi dvi dukreles, kurios ji be galo myli wub.gif O dukrytemis rupintis reikia lygiai taip pat, kaip ir turint sunu. Mergaites vyrui net ir maloniau, jos meilesnes, kai psiilgsta glaustosi kaip katytes thumbup.gif
Atsakyti