Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

Visą gyvenimą kiek save pamenu mamos prašiau ir Kalėdų senio prašiau sesers, nes turėjau du brolius. Jie tai turi vienas kitą, o aš nieko -tokie buvo priekaištai. Išvažiavau dirbt Au-Pair ir ten kaip tyčia tebuvo berniukai. Vienu žodžiu augau ir gyvenau vien tarp vyrų. Todėl man dabar dvi mergaitės lyg mano svajonių išsipildymas su dideliausiu kaupu. O kad mano vyras juvelyras aš netgi jam ir labai dėkinga wub.gif Na o ką mano kiti man nė motais, manau čia tik susiformavęs stereotipas, kad šeimoje būtinai turi būti porytė, ar tėveliui reikia sūnaus užvadėlio. Aš tėčiui buvau didesnis užvadėlis nei mamai blush2.gif Nemanau, kad vyras jaučiasi nepilnavertis būdamas pagerbtas tarp moteriškių bigsmile.gif Sūnus juk daugiau būna mamyčiukai, o mergaitės daugiau limpa prie tėvelių. Maniškis tai didžiuojasi savo damomis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif AUGINU 2 SUPERMERGAITES. Kai laukeme 1 vaiko- man buvo visvien, o kai 2, tai norejau jau dukros, nes turiu broli, o taip truko seses... Ir dabar truksta. O vyras( turejo jau ish 1 sant. sunu, ish 2- dukra), tai sake, nors 5 vaikai, kad tik panos butu smile.gif Gal dabar ir pamastau apie 3 vaika, bet jau tikrai nesvarbu, ar mergaite ar berniukas, noriu lialiaus- sveiko svarbu...
Atsakyti
kai laukemes savo pirmagimes, zinojom is anksto, kad gims mergyte.labai del to dziaugemes ir norejom sveikos, drutos maziukes.as pati turiu dvi seses ir augau mergaiciu rate, todel net baiminaus, kad jei gims sunus-nemokesiu augint ax.gif
kai pradejom lauktis antro leliuko-kazkodel manem, kad bus berniukas-nu kazkaip jauciau, daug nuteike aplinkiniai-tipo pagal pilvo forma...bet kai gime mergyte-abu labai dziaugemes.as-kad mokesiu augint, vyras, kad dar viena dukra.kazkaip net jis nesitikejo sunaus.
dabar ir dziaugiames visi kartu-mes merginos, kad turim viena vyriski ir ji labai mylim, tetis-kad ji myli net trys merginos thumbup.gif
Atsakyti
Mes kai laukeme savo pirmagimes tai as labai jau norejau berniuko ,o vyras atviksciai mergaites ,net varda mandru isrinko. Is Leningrado tuo metu uzsisakiau per gimines karaliska vezima (pinta melynos sp. ) ir kai jau siuntinys atvyko ir prvezi namo ,tai vos priepolio negavau - buvo borbo sp ,vos mama atkalbejo kad neparduociau > Gime grazuole lelyte 4200 , 56cm . Po 5 metu vel i ligonine gimdyti vel as noriu berniuko ,nors pirkau rubelius tai rozinius .Turiu mazule ,kuri siuo metu tecio numyletine ir gudri kaip lape> o man kartais gaila tu moteru ,kurios augina berniukus , juk jos tai anytos bus, omes tai uosvenes .Mums lengviau.Ar ne taip? mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vyras dziaugesi abiejom dukrytem - svarbiausia ,kad vaikas sveikas...po keletos metu planuojam dar viena vaikeli... blush2.gif
Atsakyti
Tikrai, koks skirtumas 6 mergytes ar 10 berniuku...Juk tai musu isciuciuoti, numyluoti, issvajoti vaikeliai wub.gif
...Tarp kitko, mamoms, auginancioms mergytes, linkeciau patirti, ka reiskia tureti ir sunu thumbup.gif , nes tai vel kitokia vaiko auginimo patirtis, pasaulis, kuri tu priverstas matyti ir busimo vyro akimis. Bet cia tarp kitko. Labiau uz viska juk mylime, ka patys turime biggrin.gif
Atsakyti
as pati turejau broli ir vasada svajojau apie sese... blush2.gif o dabar turiu 2 mergaites ir nors nesiodama antra vaikeli galvojau apie berniuka (mano vyras kai buvo maziukas buvo toks fainas - apie toki ir svajojau blush2.gif ) o gime antra mergaite, bet as jos taip laukiau ir gime tokia grazute, kad man jau buvo nebesvarbu...nes ji visiskai kitas zmogiukas, kitas charakteris ...net visiskai nepanasi i sese tongue.gif nu o kaip musu tevelis jas abi myli - tai man vien nuo to gera wub.gif
Atsakyti
o aš jau turiu tris dukrytes wub.gif wub.gif wub.gif . ir kiekvieną kartą norėjom vis dukrytės - jos mums gerai išeina mirksiukas.gif . kiti, kažkodėl užjaučia - visiškai nesuprantu blink.gif . juk praėjo ir tie laikai, kai vyrai laukdavo tik berniukų tarsi savo vyriškumo patvirtinimo. patikėkit vyrai taip pat labai laukia ir mergaičių thumbup.gif ir labai jas myyyyli wub.gif wub.gif wub.gif.
Atsakyti
Mano namuose irgi šėlsta dvi merginos, viena jau pirmokė-mokslus kremta, kita- darželį aukštyn kojom verčia. Bet labai džiaugiamės,kad turim mergaites,net ir apie trečią šaunią mergytę svajoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2006 12 13, 10:04)
o aš jau turiu tris dukrytes wub.gif  wub.gif  wub.gif . ir kiekvieną kartą norėjom vis dukrytės - jos mums gerai išeina mirksiukas.gif . kiti, kažkodėl užjaučia - visiškai nesuprantu blink.gif . juk praėjo ir tie laikai, kai vyrai laukdavo tik berniukų tarsi savo vyriškumo patvirtinimo. patikėkit vyrai taip pat labai laukia ir mergaičių thumbup.gif  ir labai jas myyyyli wub.gif  wub.gif  wub.gif.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Mes irgi dvi jau turim, o pilvinukas irgi mergyte labiau kvepia, kuo mes labai džiaugiamės bigsmile.gif Kažkaip keista atrodo, kai aplinkiniai kategoriškai linki trečio berniuko g.gif Žinoma, mylėsim bet kokį vaiką, bet tikrai nematau nieko blogo, jei šeimos bobinčius prasiplės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes auginam tris dukras. Esam tuo labai patenkinti. Kai visi aplinkiniai gaili mano vyro, jis atkerta, kad senatveje bus lengviau, kai zentai atvaziuos malku kapot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dubysa: 13 vasario 2007 - 15:28
sveiko as auginu du sunus ir esu pagerbta tarp vyru,jie man yra viskas,nors negaleciau kad budama nescia negalvojau apie mergaite.o sendien esu laiminga nes tarp mamo sunu ypatingas risis .o ir as jauciuos turedama trys vyrus ypatinga. ax.gif
Atsakyti